Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

QUOTE(Pastaba @ 2011 04 22, 15:04)
Bet tai as maniau, kad 11 rajonas nebus geju... Ale gal tarp geju saugiau smile.gif Su paaugliais berniukais vaziuosim, tai tie raudoni zibintai man nelabai gal.

Mare kvartalas ir vadinamas geju ax.gif numerio nezinau, knyga paskolinus esu smile.gif
o siaip Paryziuj visur gerai 4u.gif
Atsakyti
Pastaba,ar su vyru važiuosit?Vienoms merginoms gal ir nejauku būtų vakarais Monmartre,bet iš tiesų-nieko ten baisaus.Nesigailėjau kad gyvenom Monmartre-labai žaviai rytais pagerdavom kavos(kainos-žymiai mažesnės nei centre) ir tada pasivaikščiodami vieną rytą nuėjom į centrą,o kitą rytą-iki Monmartro kapinių.
O ir metro nereikia bijot-greit gi veža jis biggrin.gif ir irgi turi savo žavesio..
Nors..kitą kartą norėčiau gyventi kur nors netoli Porte Maillot-labai patiko tas rajonėlis aplink V.Hugo aikštę,tik įdomu kokios kainos ten nakvynės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 22 balandžio 2011 - 14:21
As vaziuosiu su sese ir dviem 13 metu vaikinukais.
Atsakyti
11 rajonas (Bastilijos) tikrai nėra gėjų. Gėjų - 4 Marais, bet gėjų nelabai pamatysite. Nebent stilingų ir labai inteligentiškų vyrukų. Marais vienas iš mano mėgiamiausių, nes jame mažiau turistų, renkasi vietiniai. Bastilijos rajonas neblogas, bet aš pati jame nesirinkčiau gyventi: kažko jis man ne prie širdies. Kai buvau Paryžiuje, Pigalio gatvė mano paauglei dukrai nepatiko:). Gal paaugliams vyrukams ir patiktųsmile.gif. Pabandykite paieškoti Lotynų kvartale, ten yra nebrangių viešbutėlių.
Atsakyti
QUOTE(smagumėlis @ 2011 04 22, 11:43)
Visiškai pritariu. Labai nesaugus rajonas. Be to, teks važinėti RER, kurio bilietėlio kaina tikrai ne 1 euras (gal 8). Važiavimui iki centro sugaištumėte apie 45-50 min. Ir dar, kaip tik šiuo metu ši linija yra remontuojama, tai gali būti ribojamas maršrutų laikas. Galima rasti nebrangių viešbučių ir pačiame centre. Apie tai buvo labai labai daug rašyta šiame forume.

Mes šią savaitę tris paras gyvenom Saint Denis F1 viešbutuke. Nieko ten baisaus nemačiau. Nei mašinos dega, nei dar kas. Susisiekimas visai normalus, jokio RER nereikia, važiuoja metro 13 linija. Jis 3 zonoj. Su 1 bilietėliu galima atvažiuoti į bet kurią vietą centre. Ir kaina ne kosminė thumbup.gif Aišku, gyventi centre smagiau, bet kaina didesnė. Mes tą viešbutį rinkomės dėl nemokamo parkavimo, nes į Paryžių važiavom savo automobiliu. F1 viešbutukų yra ir arčiau centro, atskrendantiems ten patogiau, kai neaktualu mašinos parkavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smagumėlis @ 2011 04 22, 19:12)
11 rajonas (Bastilijos) tikrai nėra gėjų. Gėjų - 4 Marais, bet gėjų nelabai pamatysite. Nebent stilingų ir labai inteligentiškų vyrukų. Marais vienas iš mano mėgiamiausių, nes jame mažiau turistų, renkasi vietiniai. Bastilijos rajonas neblogas, bet aš pati jame nesirinkčiau gyventi: kažko jis man ne prie širdies. Kai buvau Paryžiuje, Pigalio gatvė mano paauglei dukrai nepatiko:). Gal paaugliams vyrukams ir patiktųsmile.gif. Pabandykite paieškoti Lotynų kvartale, ten yra nebrangių viešbutėlių.

na is aprasymo man taip pasirode. atidziau netyrinejau 4u.gif

...Įkurtas netoli Bastille ir Marais, „Aux 3 Portes“ mielai pasveikins jus atvykus į šį viešbutį su šilta atmosfera. Jums patiks centrinė viešbučio vieta Paryžiuje.
Įkurtas prie Saint Martin kanalo, „Aux 3 Portes“ viešbutis yra netoli istorinių Bastilijos ir Marais rajonų. g.gif
Atsakyti
Merginos gal galit papasakot kaip atrasti lotynų kvartalą blush2.gif Nelabai orientuojamės, o taip norėtume per ten pralėkti.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 04 23, 20:56)
Merginos gal galit papasakot kaip atrasti lotynų kvartalą blush2.gif Nelabai orientuojamės, o taip norėtume per ten pralėkti.

stovedami sonu i notrdama(kaireje) eikite tiltu i kita upes puse, ten jis ir bus 4u.gif jei norite parduotuveliu ir kavinukiu- uz tilto pereikite per gatve ir eikite istrizai gylyn laikydamiesi desines smile.gif nu ir aiskiai parasiau lotuliukas.gif

...Paryžiaus Lotynų kvartalas - vienas žymiausių Pasaulyje kvartalų. Šiame kvartale daugybė mokymo įstaigų: universitetų, institutų, koledžų, licėjų, bibliotekų, todėl galima sutikti daug studentų ir mokytojų. Čia visada verda gyvenimas, net vėlyvais vakarais gatvės būna pilnos žmonių. Lotynų kvartalo istorinis centras - Sorbonos universitetas. Sarbonos kolegiją įkūrė Robertas de Sorbonas 1253 metais. Jis dėstė teologiją vargingiems studentams.
...Lotynų kvartale puikuojasi Liuksenburgo rūmai "Le palais du Luxembourg" pastatyti 1631 metais, šiaurinėje Liuksenburgo sodų pusėje. 1612 metais, po karaliaus Henriko IV mirties, likusi našlė Marija Mediči nenorėjo gyventi Luvre ir nusipirko hercogui Liuksemburgui čia priklausančias valdas. Liuksemburgo sodai yra prancūziškų parkų tipas (išskyrus pietvakarinę dalį – kur sukurtas angliškasis sodas), jam būdingas tikslus alėjų planavimas, gėlynai, fontanai. Tai nuostabi vieta pasivaikščiojimams, ne veltui ją taip myli paryžiečiai ir atvykę į Paryžių turistai . Liuksenburgo sodai traukia lankytojus iš viso pasaulio.
...Prancūzijos lankytinos vietos Lotynų kvartalas Lotynų kvartalas nepanašus į kitas Paryžiaus miesto dalis – tai studentų, mokymo įstaigų ir knygų parduotuvių rajonas. Čia visada verda gyvybė, net vėlyvais vakarais būna pilnos gatvės žmonių – atidarytos kavinės ir restoranai, visur skamba muzika, gatvės dailininkai siūlo turistams savo paslaugas. Lotynų kvartalo augimui didžiausią reikšmę turėjo XIII a. Paryžiaus universiteto įkūrimas. Universitetas greitai tapo prestižiniu, čia atvykdavo mokytis studentai iš visos Europos.

Pasakojimas

Atsakyti
milaaa, labai labai ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
maciau pas Sisi facebook'e labai intriguojancios nuotraukos is Paryziaus... blush2.gif
Atsakyti
Merginos, aciu uz tema, atsiverciau paskutiniaja tik ir iskart radau, ko reikejo, Paryziuj simtas metu nebuvus, vaziuosiu i konferencija, Montparnasso g. vyks, tai bandysiu apsistot lotynu kvartale ir pagal pateikta straipsni anonsas.lt bei 1 psl ideta zemelapi ir pasakojima, priklausomai nuo laisvo laiko, bandysiu apsisniukstinet.

gal galit koki viesbutuka parekomenduot tose apylinkese? smile.gif
Atsakyti
man rekomendavo si Kyriad Italie Gobelins. Bet nesu buvusi, radome arciau lankytinu vietu.
Papildyta:
jis lotynu kvartale
Atsakyti