Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

QUOTE(elizieja @ 2011 07 22, 13:49)
Man tik poros bilietuku reikia, atvykstam i Paryziu rugpjucio 3d, o disneylanda norim rugpjucio 4d. Tai galetume susitikti paciam Paryziuje, kad apsimainyti - arba as pervesciau jums pinigus (tik kazi kaip cia su ta valiuta, jauciu tik litais leistu prvesti), o jus atsiustumet tuos bilietukus - buciau labai dekinga...
Na tikrai nepavesiu, neben lektuvas nukristu...  g.gif

Hm hmm, net nezinau ka ir atsakyt g.gif Ir zmogaus gaila, nesinori kad dviguubai moketu, bet esu karta taip nusvilus - ir lyg tycia SM doh.gif viena forumiete paprase nupirkti viena priemone, sakydama kad Lietuvoje jos prastesnes, pasenusios. Kai parveziau, nustojo atsakineti i mano zinutes - tiesiog likau su brangiu ir man nereikalingu daiktu unsure.gif Po to karto sau prisizadejau nini, jeigu zmogus tikrai nori, tegul perveda pinigus is anksto. O gal pabandykite uzsisakyti pati, duociau savo adresa per AZ, o jus apmoketumete pati, o paskui bilietus jau atsiimtumete Paryziuje? g.gif Jei lietuviska kortele veiktu, tai bent finansinis klausimas atkristu.
Kas del pristatymo - vargu ar apsimoketu siusti registruotu pastu, o neregistruoti irgi nesinori, plius kiek cia to laiko belike, niekas negarantuotu, kad laiku spes ateit unsure.gif
Atsakyti
Merci beaucoup Elodie* thumbup.gif
As jau turiu elektroninius i disneylanda bilietukus ir tik po 30euru bigsmile.gif
Negana to, pasirodo Versalyje sestadieniais vyksta naktiniai ispudingi fontanu ir sviesu sou - bilietai taip pat pas mane jau el.paste drinks_cheers.gif
Aciu aciu uz kantrybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2011 07 23, 19:36)
Merci beaucoup Elodie*  thumbup.gif
As jau turiu elektroninius i disneylanda bilietukus ir tik po 30euru  bigsmile.gif
Negana to, pasirodo Versalyje sestadieniais vyksta naktiniai ispudingi fontanu ir sviesu sou - bilietai taip pat pas mane jau el.paste  drinks_cheers.gif
Aciu aciu uz kantrybe  ax.gif

De rien mademoiselle ax.gif
Eliziejos minetas Versalio naktinis sou:
http://www.youtube.c...h?v=5pOOTsIlmmQ
Esu aplankius daugybe ivairiu koncertu, festivaliu, spektakliu, sou ir kitokiu renginiu, bet nesu macius nieko grazesnio wub.gif

Tik 10 sou per visus metus, paskutiniu vasaros menesiu sestadieniais. Kaina 17-22 EUR/zmogui (vaikams iki 5m nemokamai, studentams, 5-17m vaikams, neigaliesiems ir turintiems tam tikras lojalumo korteles 17EUR). Pradzia sestadieniais 21val, baigiasi berods 00:00.
Bilietu rezervacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elodie*: 23 liepos 2011 - 22:02
Labas merginos

Atsiprašau už trukdymą bet kiek skaitinėji čia visos patyrusios keliautojos norėtumėm ir mes rugpjūčio pradžioj pamatyt Paryžių, bet kaip jūs keliaujat per agentūras? kiek maždaug pinigėlių reikia kelionei?
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 07 23, 21:00)
De rien mademoiselle  ax.gif
Eliziejos minetas Versalio naktinis sou:
http://www.youtube.c...h?v=5pOOTsIlmmQ
Esu aplankius daugybe ivairiu koncertu, festivaliu, spektakliu, sou ir kitokiu renginiu, bet nesu macius nieko grazesnio wub.gif 

Tik 10 sou per visus metus, paskutiniu vasaros menesiu sestadieniais. Kaina 17-22 EUR/zmogui (vaikams iki 5m nemokamai, studentams, 5-17m vaikams, neigaliesiems ir turintiems tam tikras lojalumo korteles 17EUR). Pradzia sestadieniais 21val, baigiasi berods 00:00.
Bilietu rezervacija

Ar tokiu velyvu metu dar yra kaip grizti i Paryziu, ar cia jau butinas savas transportas?
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2011 07 24, 12:17)
Labas merginos

Atsiprašau už trukdymą bet kiek skaitinėji čia visos patyrusios keliautojos norėtumėm ir mes rugpjūčio pradžioj pamatyt Paryžių, bet kaip jūs keliaujat per agentūras? kiek maždaug pinigėlių reikia kelionei?

Jeigu norite moketi tarpininkams - visada prasom, as asmeniskai vaziuociau pati, susirasciau pigiausius bilietus per ryanaira, nebrangu viesbutuka, o visa kita jau pagal pomegius ir poreikius - gurmanai i restoranus, seimos i Disneylanda, kas i muziejus, teatrus, kas siaip po vakarejanti Paryziu pasibastyt ax.gif

QUOTE(lait @ 2011 07 24, 12:49)
Ar tokiu velyvu metu dar yra kaip grizti i Paryziu, ar cia jau butinas savas transportas?

Cia yra daugiau informacijos apie grizima.
Pasirodo, sou prasideda 21:00, baigiasi 23:20. Kazkiek zinoma uztruks is ten iseiti, nes zmoniu marios. Po sou 23:45 vaziuoja autobusas i Gare des Chantiers stoti (bilietas 2EUR)
Paskutiniai traukiniai:
Versaille gare des Chantiers > Paris > 00h17
Versailles gare Rive Droite > Paris > 00h15
Versailles gare Rive Gauche > Paris > 23h50
Atsakyti
O gal zinote iki keliu valandu vazineja RER B3 stotele Parc des Expositions?

Ir kelintai zonai pirklauso Versalis ir Disneylandas?
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2011 07 24, 15:17)
bet kaip jūs keliaujat per agentūras? kiek maždaug pinigėlių reikia kelionei?

QUOTE(Elodie* @ 2011 07 24, 19:20)
Jeigu norite moketi tarpininkams - visada prasom, as asmeniskai vaziuociau pati,

Aš irgi rekomenduočiau tik patiems važiuoti drinks_cheers.gif Nebent mėgstat, kad viskas būtų suplanuota, kad gidas visur vedžiotų ir niekuo nereikėtų per daug rūpintis. Bet taip juk neįdomu smile.gif Dėl kainų, tai kaip ir minėjo, viskas priklausytų nuo to, kaip leisit laiką, kur eisit, kur norėsit valgyt, pvz., nemažai susitaupo, jei įėjimas į muziejus nemokamas, jei tai aktualu. Lėktuvo bilietai irgi gali įvairiai kainuoti, jei pataikysit nusipirkti pigiau, plius nebrangus viešbutis (tarkim, savaitei), dar transporto išlaidos ir jei maitinsitės kukliau, ne restoranuose kasdien, tai vienam žmogui įmanoma tilpt į 1500-1800 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ayaan: 24 liepos 2011 - 20:45
Perskaiciau jau turbut 3 temas, tai susigaudau apgraibom, kas prie ko.
Ar kam teko susidurti su Adveniat Youth Hostel tokiu parasymu: May I draw your attention to the fact that we are not a hotel but a Youth Hostel. This means, among other things, that all guests have to own a membership card to one of the major Youth Hostel networks. You can buy such a card upon arrival. As tik paklausiau, ar yra laisvu vietu, o gavau visa didziule litanija ir sita sakini. Ar kas ten pirkote ta kortele? Kazkaip cia sudetinga man atrodo..
Kitas variantas - pasiskaiciau apie forume mineta Hotel du Commerce. Is vietos sprendziant, tai kazkas wow, bet atsiliepimai tripadvisor pusetini. Man nereikia Hiltonu, nes geriau 3 keliones ekonomines nei 1 super komfortiska, bet noriu, kad nebutu vabalu, pelesio ir butu, kur nusipraust. Ar ten yra taip?

Kai nuvyksim ten, ketinam vaziuot i Disney. Ta 30 euru akcija mano datom nebegalioja sad.gif O, sakykit, kada ten reiketu buti, kad dar nebutu bent jau prie iejimo eiliu? Ir kiek laiko traukinys iki ten vyksta?

Ar neteko niekam matyti tokiu puslapiu, kur butu Paryziuje lankytini objektai 2 zmonem uz 1 kaina. Ta prasme cia ne tie nuolaidiniai puslapiai, kurie dabar populiarus, bet ten nemokamai atsispausdini kuponus ir eini (sumoki vietoje) Londone esu aplankius su tokiom akcijom vietu. blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras,
Bandau skaityt ka rasot, nes rugsejo pradzioje skrendame ir vis atrode yra dar laiko nusipirkti kur gyvensim o suprantu kad dienos kapsi tik dabar rimciau apzvelgus viesbucius doh.gif labai patiko adveniat -paris bet tom dienom ten nera vietu tiksliau yra 3 dienom vietu o vienai 9 dienai vietos tenais nera, todel dar ieskome, gal galetu kas yra buves padeti pasufleruoti kuri viesbuti butu verta paziureti, I Paryziu atskrendam vakare is Kauno su ryanairu ir labai nesinoretu nakti pasiklyst, del kainos aisku noretusi vidutines tos kainos. Del zonos mums vienas prancuzas siule rinktis 10 zonoje kazka, kadangi suprantu iki ten vaziuoja autobusas is Beuvilo oro uosto. Dar domintu kur isigyti tu maisiuku skysciams? Domintu mulen ruzas kiek girdejau ten yra brangu kas buvote pasidalinkit ispudziais ar verta ten nueiti?Dar idomu butu suzinoti kiek kainuoja kvepalu muziejus ir kokios mazdaug ten kainos kvepalu ir kurioje vietoje jis randasi? Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Laba, ar teko kam apsistoti Hotel Studios Phenicio Montrouge, 36 Rue Jean Bleuzen, Vanves, domina atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2011 07 24, 21:42)
Lėktuvo bilietai irgi gali įvairiai kainuoti, jei pataikysit nusipirkti pigiau, plius nebrangus viešbutis (tarkim, savaitei), dar transporto išlaidos ir jei maitinsitės kukliau, ne restoranuose kasdien, tai vienam žmogui įmanoma tilpt į 1500-1800 Lt.

Labai susispausti reikės kad į tokią sumą savaitei tilpt. Paryžius brangus miestas.
Atsakyti