QUOTE(elizieja @ 2011 07 22, 13:49)
Man tik poros bilietuku reikia, atvykstam i Paryziu rugpjucio 3d, o disneylanda norim rugpjucio 4d. Tai galetume susitikti paciam Paryziuje, kad apsimainyti - arba as pervesciau jums pinigus (tik kazi kaip cia su ta valiuta, jauciu tik litais leistu prvesti), o jus atsiustumet tuos bilietukus - buciau labai dekinga...
Na tikrai nepavesiu, neben lektuvas nukristu...
Na tikrai nepavesiu, neben lektuvas nukristu...
Hm hmm, net nezinau ka ir atsakyt Ir zmogaus gaila, nesinori kad dviguubai moketu, bet esu karta taip nusvilus - ir lyg tycia SM viena forumiete paprase nupirkti viena priemone, sakydama kad Lietuvoje jos prastesnes, pasenusios. Kai parveziau, nustojo atsakineti i mano zinutes - tiesiog likau su brangiu ir man nereikalingu daiktu Po to karto sau prisizadejau nini, jeigu zmogus tikrai nori, tegul perveda pinigus is anksto. O gal pabandykite uzsisakyti pati, duociau savo adresa per AZ, o jus apmoketumete pati, o paskui bilietus jau atsiimtumete Paryziuje? Jei lietuviska kortele veiktu, tai bent finansinis klausimas atkristu.
Kas del pristatymo - vargu ar apsimoketu siusti registruotu pastu, o neregistruoti irgi nesinori, plius kiek cia to laiko belike, niekas negarantuotu, kad laiku spes ateit