QUOTE(šifonyte @ 2011 07 19, 15:50)
norejau paklaust o gal daugiau tu pakvietimu turi? ir jei taip ar jie galios tarkim rugpjucio 24d, nes vaziuojam nuo 22 iki 26
Tai nera tie pakvietimai kazkokie asmeniniai, ir jokios paslapties cia nera
Yra puslapis
http://fr.vente-privee.com , kuriame prisiregistruojat ir galite pirkti, ten laikas nuo laiko keiciasi tie ispardavimai - panasus analogas lietuvisku kiauliu taupykliu, grupinis.lt ir pan.
Sitas ispardavimas baigiasi liepos 20d, ty. sendien vidurnakti (FR laiku, tai LT laiku 23:00). Bilietai yra nuo liepos pabaigos iki rugsejo, bet kai kuriomis dienomis (daugiausiai savaitgaliais) isparduoti.
Mes pries tai esame pirke is
http://www.voyage-prive.com, tai ten ir apmokejome per Paypal sistema, ir nebuvo jokio pristatymo - bilietus atsispausdinome namuose ir vaziavom is kart (tiesa, teko koki pusvalandi pralaukti eilese, kol uz ta atspausdina lapa gavom tikrus bilietus su magnetine juostele ir unikaliu barkodu). Sitas puslapis matau siuncia popierinius bilietus, tai vargu ar pristatytu i Lietuva, beja ir paypalo nepriima, tai neaisku ar lietuviska kortele tiktu apmokejimui. O ir pristatymo mokestis 6EUR dasideda
Na nezinau, spresti jums, aisku jei moketi pilna kaina tai cia vis tiek gaunas pigiau
Yra ir daugiau panasiu puslapiu, esu ne karta macius ir metiniu abonementu ispardavima, kainos buna nuo 60EUR, (pigiausi buna su tam tikrais apribojimais, pvz iskyrus savaitgalius, du pask. vasaros menesius ir pan) bet jie vyksta kelias dienas ir paskui uzleidzia vieta naujiems pasiulymams, siuo metu skaitydama tema kaip tik prisiminiau apie sita ispardavima, nes pas mane pacia liepos pab. atvaziuoja drauge su vaikuciais ir nusipirkome bilietus is ten
Kai kita karta pamatysiu ka nors panasaus irgi pasidalinsiu linkais, gal kam pravers.
QUOTE(elizieja @ 2011 07 19, 18:34)
Mes vykstam i Paryziu rugpjucio 3d. - tai galvojau del Disneylendo, ziureti pagal oru prognoze, jei geras oras tai rugpjucio 4d (ketvirtadieni) kad maziau eiliu butu
O tai bilietus pirkti iki liepos 20d ar ir jie galioja iki tos datos? Nu viesbuti rezervavau su kreditine - turbut ir bilietus galiu uzsisakyti
Tik ar tuos bilietus iskart gali atsispaudinti?
Bijau kad rugpjucio pradzioj bet kokiu oru bus duag zmoniu
Mes buvom palyginus nesenai, birzelio men, specialiai vaziavom ketvirtadieni, darbo diena, ir dar kai prancuzu vaikuciams mokslo metai nebuvo pasibaige, bet kur tau
kokios eiles
Vasara turistu netruksta
Na, bet vaikams vis tiek smagu, kai mato kad tos eiles ne prie batu ispardavimo, o prie supyniu
Bijau kad rugpjuti zmoniu bus dar daugiau, na, bet ir orai geresni turetu but - kazka gauni, kazka atiduodi, toks gyvenimas
O del bilietu parasiau virsuje, atsakydama Sifonytei
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2011 07 19, 11:45)
na, man bozole tinka tik kai jis atsiranda,t.y. 3 lapkricio ketvirtadieni, kitu laiku
Man patiko kaip patys prancuzia apie bozole atsiliepia
Sako mes jo negeriam (na nebent per bozole svente), mes ji eksportuojam i Kinija, jiem ten uztenka uzraso kad is Prancuzijos