Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

QUOTE(elizieja @ 2011 07 07, 13:56)
Norejau paklausti del Navigo korteles, kad ji galioja nuo pirmadienio iki sekmadienio tai aisku, bet klausimas, ar galiu ja nusipirkti atvykus treciadienio vakara - paskaiciavus man vistiek apsimoka, mat mes gyvensim uz Paryziaus, kur tik RER vaziuoja, bilieteliais butu per brangu.
Laukiu atsakymo smile.gif
Papildyta:
As tai irgi ieskojau patogios avalynes, ir visgi susigundziau reklama - uzsisakiau rozinius crogsus smile.gif

crogsai man netiko smile.gif jau pernai norėjau nusipirkti, bet koja kažkokia tarpinė ir vieni buvo per dideli, o kiti per maži verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2011 07 07, 12:56)
Norejau paklausti del Navigo korteles, kad ji galioja nuo pirmadienio iki sekmadienio tai aisku, bet klausimas, ar galiu ja nusipirkti atvykus treciadienio vakara - paskaiciavus man vistiek apsimoka, mat mes gyvensim uz Paryziaus, kur tik RER vaziuoja, bilieteliais butu per brangu.
Laukiu atsakymo smile.gif
Papildyta:
As tai irgi ieskojau patogios avalynes, ir visgi susigundziau reklama - uzsisakiau rozinius crogsus smile.gif

Kažkur skaičiau, kad iki antradienio vakaro galima pildyti, nors parduot tai turi bet kada turbūt. Bet šiaip kasoje paklausite, jei sutiks pildyti tai savaitei būtent, tai sutiks. O dabar gerai, nuotrauka klijuojama kaip lipdukas, nes ten lipni vieta palikta, nereikia jokių klijų, tik patarčiau iškart ją apsikirpti, nes mes ten žirklių dar prašėm, nelabai patogu buvo stovėt ir karpytis biggrin.gif 2 cm su 2,5 cm berods 4u.gif Man iš pradžių neveikė, tai sako pereikit per aparatą nežymėjusi, o jau po to veikė. Dar prie funikulieriaus neveikė į Monmartro baziliką, bet ten ir patikrino, kad papildyta, sako eikit smile.gif
Atsakyti
daaar turiu klausimų smile.gif blush2.gif
kaip yra su tais ėjimais į muziejų jaunimui? ar laukti eilėje ar tiesiog tiesiai eiti prie kasų/įėjimų ir rodyti pasą, kad dar jaunas esi?... ir gal žinot kuriom dienom tie muziejai nebūna tokie prigrūsti žmonių?
bei klausimas dėl laivų, perskaičiau jau n temų apie Paryžių, bet vis nepagaunu, ar jei nusiperki tą pasiplaukiojimą upe gali plaukiot tą dieną daug kartų ar tiesiog kaip mačiau kažkuriam jų psl, kad trip trunka vieną h?... plius, kad internetu pirktas bilietas yra 5 eurais pigesnis... ar jam irgi galioja sąlyga su daugkartiniu plaukimu tą dieną pasirinktą? nežinau, tikiuosi supratot ko norėjau paklausti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš vis nerimstu dėl tos kortelės Navigo passe. Radau tokia nuorodą, kur yra aprašyta ta kortelė, tik gaila prancuzu kalba - nieko nesuprantu.

http://www.stif.info...ideNavigo-3.pdf

Gal yra mamyčių, korios galėtų užmesti akį, ar ten ką rašo kada galima ją pasipildyti, ar tikrai tik iki antradienio vakaro - o gal nesvarbu kada, tik kad galioja iki sekmadienio?

Labai prašau, pradedu panikuoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2011 07 07, 16:25)
Aš vis nerimstu dėl tos kortelės Navigo passe. Radau tokia nuorodą, kur yra aprašyta ta kortelė, tik gaila prancuzu kalba - nieko nesuprantu.

http://www.stif.info...ideNavigo-3.pdf

Gal yra mamyčių, korios galėtų užmesti akį, ar ten ką rašo kada galima ją pasipildyti, ar tikrai tik iki antradienio vakaro - o gal nesvarbu kada, tik kad galioja iki sekmadienio?

Labai prašau, pradedu panikuoti... smile.gif

Nepanikuok, jei neleis pildyti Navigo Decouverte, galėsit pasiimti 5 dienų Paris Visite kortelę, žinau, kad kokia 13 eurų brangiau 5 zonoms, bet gal irgi apsimokės?

http://www.transilie..._Visite/lang/en
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 07 liepos 2011 - 16:31
labas vakaras. turiu prasyma, gal kas galit paaskint kaip nusigaut iki sio viebutuko „Boissière“(53, rue Jean Jaurès, 92300 Levallois-Perret ). jis yra 5 minutės pėsčiomis nuo Louise Michel metro stoties. is oro uosto su autobusu kazkaip atvaziuosim ax.gif iskart aciu uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2011 07 07, 22:00)
labas vakaras. turiu prasyma, gal kas galit paaskint kaip nusigaut iki sio viebutuko „Boissière“(53, rue Jean Jaurès, 92300 Levallois-Perret ). jis  yra 5 minutės pėsčiomis nuo Louise Michel metro stoties. is oro uosto su autobusu kazkaip atvaziuosim ax.gif iskart aciu uz pagalba

iš orouosto labai lengvai nuvažiuosit iki Paryžiaus stotelės Port Maillot, nes jis tik čia ir visus išleidžia, o jį rasit išėję iš orouosto po dešine, ten pat ir bilietuką nusipirksit (15 EU vienam).
o kaip nusigaut iki viešbučio paprašysiu kad pažiūrėtų vyras kai gryš namo, jeigu iki to laiko niekas neatsakytų, nes parsivežėm metro žemėlapiuką, aš nelabai gaudaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(oxypoxy @ 2011 07 07, 14:09)
crogsai man netiko smile.gif jau pernai norėjau nusipirkti, bet koja kažkokia tarpinė ir vieni buvo per dideli, o kiti per maži  verysad.gif

taip, su jų dydžiais tai sunku nutaikyt, bet ir patogumo didelio vaikšiot nėra, nes kai suprakaituoja kojytė (to neišvengsi), pradeda ta guma trinti. Bet čia gal tik man taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 07 07, 21:24)
o kaip nusigaut iki viešbučio paprašysiu kad pažiūrėtų vyras kai gryš namo, jeigu iki to laiko niekas neatsakytų, nes parsivežėm metro žemėlapiuką, aš nelabai gaudaus mirksiukas.gif

Iš Porte Maillot metro stoties (eikite išlipę iš autobuso paskui žmones, bus į kitą gatvės pusę ir įdešinę palei pastatą už kampo, ten sėskite į geltoną metro liniją, kurios kryptis Chateau de Vincennes, tada pavaziuokite 2 stoteles, islipkite stoty Charles de Gaulle Etoile ir pereikite į mėlyną liniją, kurios kryptis Nation. Ja pavažiuokite 4 stoteles, išlipkite stoty Villiers, sėskite į žalią liniją, kurios kryptis Pont de Levallois Becon, pavažiuokite 5 stoteles iki Louise Michel stoties.

user posted image
Atsakyti
Kažkur radau, kad Navigo kortelėje galim pridėti zonas iki trečiadienio vidurnakčio, tai suprantu, jog ir papildyti turbūt galima iki to laiko - na nuvykus į vietą jau bus aišku. smile.gif

Dar norėjau paklausti, gal žinote iki kelių valandų važinėja RER? Norėčiau tik atvykus trečiadienio vakarą pasižvalgyti po naktinį Paryžių.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2011 07 08, 13:33)
Kažkur radau, kad  Navigo kortelėje galim pridėti zonas iki trečiadienio vidurnakčio, tai suprantu, jog ir papildyti turbūt galima iki to laiko - na nuvykus į vietą jau bus aišku. smile.gif

Dar norėjau paklausti, gal žinote iki kelių valandų važinėja RER? Norėčiau tik atvykus trečiadienio vakarą pasižvalgyti po naktinį Paryžių.

Iki 00:30, o penktadienį, šeštadienį ir vakarą prieš nedarbo dienas iki 01:30–02:00.
Atsakyti
labai aciu, kad papasakojot kaip nusigaut iki viebucio wink.gif
Atsakyti
ar yra prasme darytis ISIC? unsure.gif
Atsakyti