Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

QUOTE(oxypoxy @ 2011 07 03, 22:06)
turiu tokį keistą klausimą smile.gif tos, kurios važiuoja į keliones, tarkim, savaitei, tai ką jūs darot su ta gausybe nuotraukų? ta prasme, fotoaparato atmintis ne visada "išneša" didelį jų kiekį... vežatės kompiuterius, ar bandot kur nors viešoj erdvėj persimesti jas į usb iš kortelės?.. unsure.gif

Patogiausia turbut atminties korteles veztis. vezuosi 2GB ir 1GB atsargine kortele, tai ju visada uztenka man, o fotografuoju labai daug. parsivezu 1000 nuotrauku. per atostogas man nesinori vargintis ir persikelineti i usb nuotraukas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2011 07 04, 14:06)
paaiškinkit dar mano nesuvokiančiai galvai kiek kainuoja tas eifelis? 4u.gif  jeigu 2a lipti pesčiomis ir paskui keltis liftu?.. kurį čia bilietą reikia pirkti?.. wub.gif
ir dar... kaip yra su tuo muziejų lankymu 18-25m? čia imtinai, ar jei jau 25m, tai viskas, reikia mokėti pilną kainą?..

Del eifelio: jei kylate tik i antra auksta laiptais, kaina 4.7 eur, su liftu 8.20 Eur. kaip suprantu, jus norite iki virsaus pakilti, tai tikrai pesciomis nelipkite (turbut ir negalesite), nes kaina bus viena-13.40 eur i pati virsu.
Parduodami bilietai tik trim kategorijom: laiptais iki antro auksto, liftu iki antro auksto, arba iki virsaus (sustojate antrame aukste ir viska pamatote). Mes pvz grizome laiptais nuo antro auksto.

http://www.eiffel-to...ting-conditions
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filute: 05 liepos 2011 - 10:14
QUOTE(oxypoxy @ 2011 07 04, 13:06)
paaiškinkit dar mano nesuvokiančiai galvai kiek kainuoja tas eifelis? 4u.gif  jeigu 2a lipti pesčiomis ir paskui keltis liftu?.. kurį čia bilietą reikia pirkti?.. wub.gif
ir dar... kaip yra su tuo muziejų lankymu 18-25m? čia imtinai, ar jei jau 25m, tai viskas, reikia mokėti pilną kainą?..

Užlipsite už lygtais 4,7 eur į pirmą aukštą, apsidairysite, į antrą, apsidairysite, antrame aukšte nusipirksite bilietėlį į pačią viršūnę už 5,2 eur lygtais ir pakilsite liftu ten pabūti, tada vėl liftu iki antro nusileisite ir jau nulipsite pėškom žemyn. Mes taip darėm 4u.gif O tiek klausinėjausi visų čia, ar galima iki antro užlipti ir po to nuo ten pakilti liftu, nes į trečią lipti pėškom neįmanoma. Niekas neatsakė... Tai dabar patvirtinu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Filute @ 2011 07 05, 10:09)
Del eifelio: jei kylate tik i antra auksta laiptais, kaina 4.7 eur, su liftu 8.20 Eur. kaip suprantu, jus norite iki virsaus pakilti, tai tikrai pesciomis nelipkite (turbut ir negalesite), nes kaina bus viena-13.40 eur i pati virsu.
Parduodami bilietai tik trim kategorijom: laiptais iki antro auksto, liftu iki antro auksto, arba iki virsaus (sustojate antrame aukste ir viska pamatote). Mes pvz grizome laiptais nuo antro auksto.

http://www.eiffel-to...ting-conditions

Jau paaiškinau, kaip mes darėm, taigi informacija ne visai teisinga, yra ir 4 kategorijos bilietas: nuo 2 aukšto iki 3 aukšto mirksiukas.gif Beje, eilė pėsčiomis į 2 aukštą visai nedidelė, jos praktiškai nebūna, o į liftą milžiniška, taigi nelaukėm visai ir lipom. Lipti nebuvo taip baisiai sunku. O 2 aukšte atstovėjom eilutę, bet ne baisią, kad pakiltume į 3 aukštą. taigi laiko ir pinigų sutaupėm. Tik man, nuolat sėdinčiai, kitą dieną ir visą savaitę nuo to nuolatinio vaikščiojimo po Paryžių ir visokių laiptų į bokštą kojytes skaudėjo biggrin.gif Beje, lipti smagiau nei kilti liftu, nes esi toje pačioje geležinėje konstrukcijoje, viską matai lipdamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 05, 11:26)
Užlipsite už lygtais 4,7 eur į pirmą aukštą, apsidairysite, į antrą, apsidairysite, antrame aukšte nusipirksite bilietėlį į pačią viršūnę už 5,2 eur lygtais ir pakilsite liftu ten pabūti, tada vėl liftu iki antro nusileisite ir jau nulipsite pėškom žemyn. Mes taip darėm 4u.gif O tiek klausinėjausi visų čia, ar galima iki antro užlipti ir po to nuo ten pakilti liftu, nes į trečią lipti pėškom neįmanoma. Niekas neatsakė... Tai dabar patvirtinu drinks_cheers.gif
Papildyta:

Jau paaiškinau, kaip mes darėm, taigi informacija ne visai teisinga, yra ir 4 kategorijos bilietas: nuo 2 aukšto iki 3 aukšto mirksiukas.gif Beje, eilė pėsčiomis į 2 aukštą visai nedidelė, jos praktiškai nebūna, o į liftą milžiniška, taigi nelaukėm visai ir lipom. Lipti nebuvo taip baisiai sunku. O 2 aukšte atstovėjom eilutę, bet ne baisią, kad pakiltume į 3 aukštą. taigi laiko ir pinigų sutaupėm. Tik man, nuolat sėdinčiai, kitą dieną ir visą savaitę nuo to nuolatinio vaikščiojimo po Paryžių ir visokių laiptų į bokštą kojytes skaudėjo biggrin.gif Beje, lipti smagiau nei kilti liftu, nes esi toje pačioje geležinėje konstrukcijoje, viską matai lipdamas 4u.gif

as siaubingai bijau aukscio ar ten kazkaip uzdengta stiklais ar dar kazkaip , neiskrisiu? doh.gif sakiau nelipsiu bet vyra s sake jei vaziuojam tai jau lipsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 07 05, 12:14)
as siaubingai bijau aukscio ar ten kazkaip uzdengta stiklais ar dar kazkaip , neiskrisiu?  doh.gif sakiau nelipsiu bet vyra s sake jei vaziuojam tai jau lipsi biggrin.gif

Iškrist neįmanoma, visur vielinės tvoros, o dėl aukščio baimės, ji užgožiama, nes nėra taip, kad matai atvirą vaizdą po kojomis ar kur šone, visur gi metalo raizginiai, bet sustojus galima atidžiau pasidairyt per tvoreles. Parašyk el. paštą, įdėsiu nuotraukų, kaip ten lipant atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pastaba @ 2011 07 04, 11:50)
Ar galetu kas nors atsakyt? Ar tinka metro bilieteliai, ar reikia kazkur pirkt kitokius?

O cia visos i Paryziu tik keliauja ar yra ir gyventoju? 4u.gif Man vasara atostogos, nuobodu vienai, mielai iseiciau su kuo kavos blush2.gif ar galu gale pusetina gide pabuciau, aprodyciau maziau zinomas bet dar idomesnes Paryziaus vietas, beja, is darbovietes gaunu bilietu uz puse kainos i kruiziukus po Sena, apzvalgos bokstus, restoranus ir pan 4u.gif
Nors itariu, kad cia visos romantiskai su vyrais keliauja, gyvenanciu ar keliaujanciu po viena 'na ura' turbut vienetai g.gif
Atsakyti
as vel ateinu su tais savoi viesbuciais blush2.gif
jau galva man nuo jus skauda doh.gif Jauciu nuvarius i Paryziu jau zinosiu kokiam kokios uzuolaidos kaba lotuliukas.gif
imetu kelis kurios atsirinkau...gal ka patarsit ax.gif :
Prie sito labai linkstu
sitas nieko, bet vis dar renovuoja

Visai nieko, bet truputi virsija biudzeta

.numberOfAdults=2&tab=description&arrivalDate=03-09-2011&hotelId=282513&validate=false#description]Vel biski biudzetas kluva, nors vieta gera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 05 liepos 2011 - 16:15
Reduxe, o kas tau svarbiausia, renkantis viesbuti? Grazi vieta? Patogus susisiekimas? Prabangi aplinka? Kaina? Sunku kazka patarti, kai nezinai kito poreikiu. Man gal vienas viesbutis atrodo nerealiai geras pasirinkimas, bet kitam - per brangus, prasta vieta ir t.t. Jeigu vaziuojate ne pailseti, o pamatyti miesta, siulyciau kazka nebrangaus ir patogaus susisiekimo prasme - ir miesta pamatysite, ir grisite tik pernakvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2011 07 05, 15:18)
Reduxe, o kas tau svarbiausia, renkantis viesbuti? Grazi vieta? Patogus susisiekimas? Prabangi aplinka? Kaina? Sunku kazka patarti, kai nezinai kito poreikiu. Man gal vienas viesbutis atrodo nerealiai geras pasirinkimas, bet kitam - per brangus, prasta vieta ir t.t.  Jeigu vaziuojate ne pailseti, o pamatyti miesta, siulyciau kazka nebrangaus ir patogaus susisiekimo prasme - ir miesta pamatysite, ir grisite tik pernakvoti  4u.gif

nesu baisiai isranki,nes mazai keliavus biggrin.gif noreciau,kad butu kuo arciau centro, svari lova...nenoreciau pirmas savo atostogas praleisti kokioj nors skylej ir aiksu kaina....nenoreciau permoketi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 07 04, 15:30)
Del Eifelio nezinau, bet jei 25m uz muziejus moketi nereikes smile.gif kai man buvo 25m dar visur eidavau nemokamai, arba su nuolaida smile.gif

supratau smile.gif 4u.gif kadangi man dar 24, tai dėl savęs nebijau, o tai maniškis į kitą ketvirtį žengė viena koja, užtat ir įdomu kas kaip smile.gif
tikiuosi dėl Eifelio dar kas nors padės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 05, 12:26)
Papildyta:

jūs pirkot bilietą per sistemą ar kasose? nes čia žiūriu, kad nėra kaip nusipirkti tuos atskirus bilietus... arba aš tiesiog nesuprantu 4u.gif ir dar, ar galima į viršų nusinešti gėrimus kažkokius ar ten riboja tokius dalykus?
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2011 07 05, 20:01)
jūs pirkot bilietą per sistemą ar kasose? nes čia žiūriu, kad nėra kaip nusipirkti tuos atskirus bilietus... arba aš tiesiog nesuprantu  4u.gif   ir dar, ar galima į viršų nusinešti gėrimus kažkokius ar ten riboja tokius dalykus?

Dvi patikrinimo vietos ir visus gėrimus atims. Galima gėrimus pirkti trečiame aukšte, mineralinio taurė 3 Eur, šampano taurė 10 Eur, 15 Eur ir 20 Eur. Kiekis 200 ml tiek mineralinio tiek šampano . Šampano trys kainos nes skirtingų rūšių šampanas.
Tarp kitko neturėkite nieko aštraus t.y peilio, nagų dildės nes su jais irgi neįleis

Bilietus pirkome vietoje elėje užtrukome gal kokį 15 min. jos ten greit eina. Bilieto kainą nuo 24 metų iki trečio aukšto liftu 13,40 Eur buvome birželio 21 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristux007: 05 liepos 2011 - 22:05