laba. as dar turiu klausimuka, gal kas buvot disneilende, noretume ten bent diena praleist kokios yra kainos ir kaip bilietus geriau pirkt - ar nete oficialiam saite ar vietoje, nes visokiu atsiliepimu girdziu, jog vietoj gal ir pigiau
QUOTE(šifonyte @ 2011 06 28, 21:24)
laba. as dar turiu klausimuka, gal kas buvot disneilende, noretume ten bent diena praleist kokios yra kainos ir kaip bilietus geriau pirkt - ar nete oficialiam saite ar vietoje, nes visokiu atsiliepimu girdziu, jog vietoj gal ir pigiau
pletkų biški
mano giminėj važiavo suaugę žmonės su vaikais, tai suaugusiems paliko ne ką mažesnį įspūdį, nei vaikams sakė, verta bet keturiese sumokėjo už abu parkus vienai dienai apie 240eu.
Draugė važiavo su dukrom 2 ir 7 metų, sumokėjo 150eu. Dvimetė nelabai turėjo ką veikt.
nezinau kiek tieso bet draugai buvo sake kol maziausiam vaikui nebus 5 m nelabai yra ten ko vaziuot sake penkiameciui jau idomu butu o per velu tipo nebus nes idomu ir suaugusiems
QUOTE(vaidicita @ 2011 06 28, 21:41)
nezinau kiek tieso bet draugai buvo sake kol maziausiam vaikui nebus 5 m nelabai yra ten ko vaziuot sake penkiameciui jau idomu butu o per velu tipo nebus nes idomu ir suaugusiems
Geriausia yra suaugusiems be vaiku Man labai patiko
Na o jei su vaiakis, tai sutikciau, kad iki 5 metu vaikams ten mazai veiklos.
QUOTE(šifonyte @ 2011 06 28, 20:24)
Neseniai grįžom, po 57 eurus asmeniui vietoje už vieną parką vienai dienai (per akis) Vienai dienai abiem parkams 69 eurai asmeniui.
Sveiki, ryt ir mes keliausim į šį meilės miestą
Noriu paklaust, ar tebegalioja ta nuolaida, kad kai kurie muziejai sekmadienį nemokamai, mane domina Luvras, praeitoj temoj mergaitės rašė, kad taip yra.
Ačiū
Noriu paklaust, ar tebegalioja ta nuolaida, kad kai kurie muziejai sekmadienį nemokamai, mane domina Luvras, praeitoj temoj mergaitės rašė, kad taip yra.
Ačiū
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 06 30, 08:45)
Sveiki, ryt ir mes keliausim į šį meilės miestą
Ačiū
Ačiū
Pirmą mėnesio sekmadienį, kiek žinau Kitus tai tikrai ne.
QUOTE(groovy @ 2011 06 30, 16:49)
Pirmą mėnesio sekmadienį, kiek žinau Kitus tai tikrai ne.
Taip taip, pirmą, tą ir turėjau omeny, tai tebegalioja?
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 07 01, 08:50)
Taip taip, pirmą, tą ir turėjau omeny, tai tebegalioja?
Aš tą sekmadienį nebuvau, manau, kad galioja... Pažiūrėkite, pvz., Luvro puslapyje.
Atsiprasau iskart, kad neperskaiciau temos (intensyviai pradejau ja skaityt), bet gal pasakysit, kaip labiau apsimoketu: hostelis/viesbutis centra ir visur pesciomis ar atitinkamai toliau (ir pigesnis variantas), bet visur metro, autobusais?
O gal dar padesit susigaudyt tarp rajonu? Kas ten yra plius minus centras, kad jei nuspresim gyvent ten, butu i ka orientuotis. Kazkodel dabar as orientuojuos apie Luvra, nors nezinau, ar ten panasu i centra.
Apie Disneilenda: kaip suprantu, uztenka aplankyt per akis viena parka? O kuris tas pagrindinesnis ar kaip ji pavadint? (pati buvau ten pries 17 metu, atsimenu tik pili ir siaubo nama ).
Aciu uz pagalba.
O gal dar padesit susigaudyt tarp rajonu? Kas ten yra plius minus centras, kad jei nuspresim gyvent ten, butu i ka orientuotis. Kazkodel dabar as orientuojuos apie Luvra, nors nezinau, ar ten panasu i centra.
Apie Disneilenda: kaip suprantu, uztenka aplankyt per akis viena parka? O kuris tas pagrindinesnis ar kaip ji pavadint? (pati buvau ten pries 17 metu, atsimenu tik pili ir siaubo nama ).
Aciu uz pagalba.
QUOTE(gabazzz @ 2011 07 01, 15:07)
Atsiprasau iskart, kad neperskaiciau temos (intensyviai pradejau ja skaityt), bet gal pasakysit, kaip labiau apsimoketu: hostelis/viesbutis centra ir visur pesciomis ar atitinkamai toliau (ir pigesnis variantas), bet visur metro, autobusais?
Aciu uz pagalba.
Aciu uz pagalba.
Luvras tai pats centras Lengviausia palyginti, paskaičiuoti ir aiškiai matosi žinant kainas transporto ir kiek norėsit važinėti
Pakanka, pagrindinis parkas yra Disneilendo parkas, o kitas Disney Studios, tai galit dabar į kitą, į Studios eiti
Apie Disneilenda dar klausimelis. Kiek kainuoja kelione iki ten ir atgal? Ir is kokios stoties reiktu vaziuoti? Gyvensim 11 rajone.