Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

laba. as dar turiu klausimuka, gal kas buvot disneilende, noretume ten bent diena praleist ax.gif kokios yra kainos ir kaip bilietus geriau pirkt - ar nete oficialiam saite ar vietoje, nes visokiu atsiliepimu girdziu, jog vietoj gal ir pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2011 06 28, 21:24)
laba. as dar turiu klausimuka, gal kas buvot disneilende, noretume ten bent diena praleist  ax.gif  kokios yra kainos ir kaip bilietus geriau pirkt - ar nete oficialiam saite ar vietoje, nes visokiu atsiliepimu girdziu, jog vietoj gal ir pigiau  g.gif

pletkų biški blush2.gif

mano giminėj važiavo suaugę žmonės su vaikais, tai suaugusiems paliko ne ką mažesnį įspūdį, nei vaikams biggrin.gif sakė, verta wink.gif bet keturiese sumokėjo už abu parkus vienai dienai apie 240eu.

Draugė važiavo su dukrom 2 ir 7 metų, sumokėjo 150eu. Dvimetė nelabai turėjo ką veikt.
Atsakyti
nezinau kiek tieso bet draugai buvo sake kol maziausiam vaikui nebus 5 m nelabai yra ten ko vaziuot biggrin.gif sake penkiameciui jau idomu butu o per velu tipo nebus nes idomu ir suaugusiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 06 28, 21:41)
nezinau kiek tieso bet draugai buvo sake kol maziausiam vaikui nebus 5 m nelabai yra ten ko vaziuot biggrin.gif sake penkiameciui jau idomu butu o per velu tipo nebus nes idomu ir suaugusiems biggrin.gif

Geriausia yra suaugusiems be vaiku thumbup.gif lotuliukas.gif Man labai patiko thumbup.gif

Na o jei su vaiakis, tai sutikciau, kad iki 5 metu vaikams ten mazai veiklos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2011 06 28, 20:24)
laba. as dar turiu klausimuka, gal kas buvot disneilende, noretume ten bent diena praleist  ax.gif  kokios yra kainos ir kaip bilietus geriau pirkt - ar nete oficialiam saite ar vietoje, nes visokiu atsiliepimu girdziu, jog vietoj gal ir pigiau  g.gif

Neseniai grįžom, po 57 eurus asmeniui vietoje už vieną parką vienai dienai (per akis) 4u.gif Vienai dienai abiem parkams 69 eurai asmeniui.
Atsakyti
Sveiki, ryt ir mes keliausim į šį meilės miestą wub.gif
Noriu paklaust, ar tebegalioja ta nuolaida, kad kai kurie muziejai sekmadienį nemokamai, mane domina Luvras, praeitoj temoj mergaitės rašė, kad taip yra.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 06 30, 08:45)
Sveiki, ryt ir mes keliausim į šį meilės miestą wub.gif
Noriu paklaust, ar tebegalioja ta nuolaida, kad kai kurie muziejai sekmadienį nemokamai, mane domina Luvras, praeitoj temoj mergaitės rašė, kad taip yra.
Ačiū 4u.gif

Pirmą mėnesio sekmadienį, kiek žinau 4u.gif Kitus tai tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 06 30, 16:49)
Pirmą mėnesio sekmadienį, kiek žinau 4u.gif Kitus tai tikrai ne.

Taip taip, pirmą, tą ir turėjau omeny, tai tebegalioja?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 07 01, 08:50)
Taip taip, pirmą, tą ir turėjau omeny, tai tebegalioja?

Aš tą sekmadienį nebuvau, manau, kad galioja... Pažiūrėkite, pvz., Luvro puslapyje.
Atsakyti
Atsiprasau iskart, kad neperskaiciau temos (intensyviai pradejau ja skaityt), bet gal pasakysit, kaip labiau apsimoketu: hostelis/viesbutis centra ir visur pesciomis ar atitinkamai toliau (ir pigesnis variantas), bet visur metro, autobusais?

O gal dar padesit susigaudyt tarp rajonu? Kas ten yra plius minus centras, kad jei nuspresim gyvent ten, butu i ka orientuotis. Kazkodel dabar as orientuojuos apie Luvra, nors nezinau, ar ten panasu i centra.

Apie Disneilenda: kaip suprantu, uztenka aplankyt per akis viena parka? O kuris tas pagrindinesnis ar kaip ji pavadint? (pati buvau ten pries 17 metu, atsimenu tik pili ir siaubo nama lotuliukas.gif ).

Aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2011 07 01, 15:07)
Atsiprasau iskart, kad neperskaiciau temos (intensyviai pradejau ja skaityt), bet gal pasakysit, kaip labiau apsimoketu: hostelis/viesbutis centra ir visur pesciomis ar atitinkamai toliau (ir pigesnis variantas), bet visur metro, autobusais?

O gal dar padesit susigaudyt tarp rajonu? Kas ten yra plius minus centras, kad jei nuspresim gyvent ten, butu i ka orientuotis. Kazkodel dabar as orientuojuos apie Luvra, nors nezinau, ar ten panasu i centra.

Apie Disneilenda: kaip suprantu, uztenka aplankyt per akis viena parka? O kuris tas pagrindinesnis ar kaip ji pavadint? (pati buvau ten pries 17 metu, atsimenu tik pili ir siaubo nama  lotuliukas.gif ).

Aciu uz pagalba.

Luvras tai pats centras smile.gif Lengviausia palyginti, paskaičiuoti ir aiškiai matosi žinant kainas transporto ir kiek norėsit važinėti smile.gif

Pakanka, pagrindinis parkas yra Disneilendo parkas, o kitas Disney Studios, tai galit dabar į kitą, į Studios eiti smile.gif
Atsakyti
Apie Disneilenda dar klausimelis. Kiek kainuoja kelione iki ten ir atgal? Ir is kokios stoties reiktu vaziuoti? Gyvensim 11 rajone.
Atsakyti