Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius IX

Dėl išpardavimų ir man įdomu biggrin.gif

Visai nieko būtų kokių drabužėlių porą parsivežti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2011 06 09, 10:45)
Su grupe važiuojant būna labai didelis tempas, tad po parduotuves vaikščioti nebūna laiko. Laisvo laiko duoda nedaug. Kvepalų muziejuje yra galimybė nusipirkti kvepalų. Aš nepirkau, todėl labai gailiuosi. smile.gif

Girdėjau rimtų argumentų, kad Kvepalų muziejuje prekiaujama falsifikatais, be galo unikaliai padirbtomis klastotėmis. Atseit ten tik parodomasis šou, bet nieko originalaus nėra. (nors gidai tvirtina, kad viskas tikra). g.gif
Taip rašo novaturo diskusijų klube.
Atsakyti
Labukas,

kita savaitgali planuojame keliauti i Paryziu su savo masina. Pastebejau, kad daugelis keliauja lektuvais, del to renkasi metro ir pan. O gal yra keliavusiu su masina? Kaip reikalai ten su parkingais? Kokios kainos ir pan.?
Atsakyti
Ką manote apie šias nakvynės veitas? Ar nėra labai toli nuo centro t.y. kad būtų galima lankomiausius objektus pasiekti pėščiomis

Hostel Richard (35, rue Richard Lenoir, 11. Bastille - République)
Angleterre Hotel (6 rue Bervic, 18. Sacré Coeur- Montmartre)

Labai reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne_11: 13 birželio 2011 - 16:51
QUOTE(ugne_11 @ 2011 06 13, 17:50)
Ką manote apie šias nakvynės veitas? Ar nėra labai toli nuo centro t.y. kad būtų galima lankomiausius objektus pasiekti pėščiomis

Labai reikia pagalbos  4u.gif

Aš rinkčiausi antrąjį variantą Monmatre, nes: 1. Arti metro stotelės, 2. labai smagu pavakaroti kokioje nors kavinukėje Monmartre wub.gif 3. nėra labai toli nuo lankomiausių objektų.
O vietos atžvilgiu geriausias yra daug kartų minėtas Hotel du Commerce (lotynų kvartale).
Čia mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(šmikšt @ 2011 06 13, 14:54)
Girdėjau rimtų argumentų, kad Kvepalų muziejuje prekiaujama falsifikatais,  be galo unikaliai  padirbtomis klastotėmis.  Atseit ten tik parodomasis šou, bet nieko originalaus nėra. (nors gidai tvirtina, kad viskas tikra). g.gif
Taip rašo novaturo diskusijų klube.

Pirmą kartą girdžiu tokias kalbas, nesąmonė kažkokia mad.gif Turiu keturių rūšių kvepalus, tualetinius vandenis, tai visi superiniai, gailiuosi kad daugiau nenusipirkau. Ten kaip tik yra išskirtinesnių kvapų, man labiausi "Diamand" ir "Etoile" wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2011 06 13, 13:41)
na, turim bilietus į Paryžiųųųų wub.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

viešbutis irgi jau rezervuotas, Montparnaso rajone, 15... Norėjau kažko labiau vietinio, prancūziško, ale vyras ėmė ir užbukino Ibis tinklo viešbutuką doh.gif

klausimas - labai noriu nuvažiuoti į Versalį, gal yra buvusių g.gif  blush2.gif kokie būtų įspūdžiai, ar verta sugaišt dieną? Būsim pilnas 4d 4u.gif

ir dar - ar būna liepos viduryje išpardavimai? blush2.gif ar verta į defense trenktis? biggrin.gif vyras jautrių nervų tuo klausimu biggrin.gif

Versalį netgi labai rekomenduočiau, tik į jį geriausia vykti savaitgalį, tuomet veikia fontanai. Taip pat reikėtų nuvykti jau kokiai devintai ryto, tada nėra eilių, ir pagrindiniuose rūmuose bei veidrodžių salėje dar gana mažai žmonių, o jau apie pietus, kai būna pilna žmonių, tada jau galima ramiai po parką ar Antuanetės kaimelį, ar Trianonus vaikštinėti wub.gif
Aš Versalyje jau tris kartus esu buvus, eičiau turbūt ir ketvirtą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(BOLEYN @ 2011 06 14, 20:57)
Versalį netgi labai rekomenduočiau, tik į jį geriausia vykti savaitgalį, tuomet veikia fontanai. Taip pat reikėtų nuvykti jau kokiai devintai ryto, tada nėra eilių, ir pagrindiniuose rūmuose bei veidrodžių salėje dar gana mažai žmonių, o jau apie pietus, kai būna pilna žmonių, tada jau galima ramiai po parką ar Antuanetės kaimelį, ar Trianonus vaikštinėti  wub.gif 
Aš Versalyje jau tris kartus esu buvus, eičiau turbūt ir ketvirtą  hihihi.gif

dėkui smile.gif būsim darbo dienomis doh.gif bet vis tiek noriuuu wub.gif Gyvensim Montparnase 15 rajone, ten kažkoks šalia traukinys yra, gal jis nuvežtų...
Atsakyti
Labukas paryzietems bigsmile.gif . As katik is Paryziaus...Prabuvom savaite, ir neziurint, kad orai buvo saltoki, grizom kupini ispudziu. Pirmiausia dekui visoms uz patarimus ir ispudzius: tikrai labai padejo. Pateiksiu trumpa info, gal kam prireiks:
gyvenimas: Rue de Monparnase 51, paciame centre, labai jauki gatve, su daug kaviniu (grizdavom apie pirma nakties, tai gyvenimas vire), butelis su virtuvele, sakemes per www.apartmentparis.fr, viskas buvo kaip zadeta. Luvras apie 8-10 min kelio pesciomis. Kaina: apie 85 Eur para
Metro: daug kas klausinejo apie tikrinimus bilietuku: kiek vaziavom prie Eifelio tikrino (tris kartus papuolem) ir Les Hales policija gaude kas persoka ar kartu su vienu bileteliu ieina pro vartus. Mano MB tai nusprende taupyti, ir grudosi paskui mane be biletelio tongue.gif . Tai kai prie eifelio pamatem kad tikrina, jis kazkaip per kita puse isejo... O Les Halles tai grizo ir issimuses taloniuka iejo. Del bileteliu pardavimo automatu: buvo daug diskusiju, ima gelezinius ar popierinius eurus: ima ir tuos, ir tuos, tik popierinius reikia ideti desineje apacioje (sunku rasti)
Eskursijos: vaziavom Paris Open tour autobusu: yra keturios linijos, pirkom dviem dienom (34 eur, vienai 29 eur) ir tai vos spejo viska paziureti. Labai patiko.
Daugiau viska paneles jau ispasakojusios... rolleyes.gif
Atsakyti

Filute,85 eurai čia vienam ar dviese?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 15 birželio 2011 - 15:32
Sveikutes, mes su mb taip pat svajojam apie paryziu wub.gif pokolkas ziurinejames bilietukus liepos menesiui radau abiems uz 600 su trupuciu, tai dabar nezinau cia griebt ar dar truputi palaukt, gal kokia akcija pasitaikys g.gif del gyvenimo parasiau uzklausa i http://www.adveniat-paris.org tikiuos, kad dar atsiras koks laisvas kambariukas smile.gif Taip tikiuos, kad viskas pavyks, nes jau begalo seniai noriu pamatyt si miesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chessiuke @ 2011 06 15, 20:44)
Sveikutes, mes su mb taip pat svajojam apie paryziu  wub.gif pokolkas ziurinejames bilietukus liepos menesiui radau abiems uz 600 su trupuciu, tai dabar nezinau cia griebt ar dar truputi palaukt, gal kokia akcija pasitaikys  g.gif del gyvenimo parasiau uzklausa i http://www.adveniat-paris.org tikiuos, kad dar atsiras koks laisvas kambariukas  smile.gif Taip tikiuos, kad viskas pavyks, nes jau begalo seniai noriu pamatyt si miesta  smile.gif

Gal luktelkit dar siek tiek-tikrai pigiau galima rast smile.gif
O del siu nakvynes namu tai kuo anksciau jiems parasysit,tuo daugiau sansu gaut.Na bent mums buvo taip-parasem likus trims savaitems mazdaug iki keliones-jau nebebuvo laisvu vietu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 15 birželio 2011 - 20:35
QUOTE(klaara @ 2011 06 15, 21:34)
Gal luktelkit dar siek tiek-tikrai pigiau galima rast smile.gif
O del siu nakvynes namu  tai kuo anksciau jiems parasysit,tuo daugiau sansu gaut.Na bent mums  buvo taip-parasem likus trims savaitems mazdaug iki keliones-jau nebebuvo laisvu vietu..

Mes planuojam liepos 18d., bet kazin, ar dar bus laisvu vietu, nes liepa ir rugpjutis atostogu metas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2011 06 13, 18:50)

Labai reikia pagalbos  4u.gif

Ar dar kas patartų? Mums svarbiausia, kad kuo mažiau reiktų naudotis viešuoju transportu (taupom blush2.gif ), vaikščiojimo nebijom, bet norim sužinoti kuris iš jų geresnėje vietoje 4u.gif
Atsakyti