Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 04 27, 16:41)
Sakykit, gal kam teko susidurti... smile.gif Prie mano norimo skrydžio rašo, kad liko tik 1 vieta, bet šiuo metu bilieto negaliu pirkti, nes dar iki galo neaišku dėl tos mano kelionės. Ar galimas toks variantas, kad Ryanair gudrauja? rolleyes.gif T.y. rašo, kad liko mažai vietų tik tam, kad pritraukti greičiau pirktis bilietus? biggrin.gif Nes neseniai prie vieno skrydžio rašė, kad likę tik 3 vietos irgi, o dabar jau nieko nerašo, vadinasi, vietų pakankamai dar likę ax.gif Pernai draugė mano pirkosi bilietus, tai sakė, kad tos pačios "dvi likę vietos" stovėjo gal 2 mėnesius, o nelabai tikėtina, kad niekas nenupirko smile.gif Ar jie ten nemeluoja? unsure.gif

Greiciausiai liko viena vieta uz tokia kaina. O kiek tusciu vietu lektuve is viso, vienas Ryanair'as zino smile.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kam teko susidurti... smile.gif Prie mano norimo skrydžio rašo, kad liko tik 1 vieta, bet šiuo metu bilieto negaliu pirkti, nes dar iki galo neaišku dėl tos mano kelionės. Ar galimas toks variantas, kad Ryanair gudrauja? rolleyes.gif T.y. rašo, kad liko mažai vietų tik tam, kad pritraukti greičiau pirktis bilietus? biggrin.gif Nes neseniai prie vieno skrydžio rašė, kad likę tik 3 vietos irgi, o dabar jau nieko nerašo, vadinasi, vietų pakankamai dar likę ax.gif Pernai draugė mano pirkosi bilietus, tai sakė, kad tos pačios "dvi likę vietos" stovėjo gal 2 mėnesius, o nelabai tikėtina, kad niekas nenupirko smile.gif Ar jie ten nemeluoja? unsure.gif

kaip as suprantu, tai ten raso kiek vietu liko uz ta akcijine kaina.
Atsakyti

Greičiausiai bus likus viena vieta dabartinei bilieto kainai. O šiaip apsidraudimui galite patikrinti - ieškant bilieto įveskit, kad jums pvz reik kokių 5 bilietų - ir matysite kas kaip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 27 balandžio 2011 - 15:47
nu va atskridau į lt.
iš Briuselio bėdų nebuvo, lagaminas buvo 15 ir 500 g, tai ir tuos gramus liepė nuimt pikta teta cool.gif aišku aš suprantu, kad perku už 15,tai ir turi būt 15, bet praietą kart dėl gramų nesakė nieko. gerai, kad vietos turėjau rankiniam, tik skystį teko išmest..
mačiau ir tą dėžę g.gif neliepė matuto nei vienam, bet ta dėžė atrodo mažesnė, nei kad kišant į rėmus, tai čia jau pasunkina situaciją g.gif nes pvz ten kabinoj tai tikrai telpa dar ir didesnės nei kad ta dėžė g.gif nu bet matyt taip jau reik.
o kaune gavau velnių, kad per ilgai toj salėj užsibuvau doh.gif doh.gif nes pasiėmiau lagaminą ir nuėjau į wc, tai išėjau paskutinė unsure.gif tipo reikia greičiau doh.gif nu ką aš žinau, pritrūkau komentarų aš tai damai su racija unsure.gif
Atsakyti
Aha, nustačius, kad reikia daugiau nei vieno - bilieto kaina pakyla 70 Lt verysad.gif
O jei nupirks tą paskutinį pigesnį bilietą, ar įmanoma dar tikėtis kokios nuolaidos iki kelionės? g.gif Ar ta kaina tik augs? (Skrydis birželio 11 d.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rawwwrrr: 27 balandžio 2011 - 16:38
Ismatavimai rankiniam bagazui
55cm x 40cm x 20cm

Cia tinka ir mazuciai lagaminukai?O i ji galiu isideti mazyti rankinuka g.gif

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 17:59)
Ismatavimai rankiniam bagazui
55cm x 40cm x 20cm

Cia tinka ir mazuciai lagaminukai?O i ji galiu isideti mazyti rankinuka g.gif

Buten tokiu ismatavimu turi buti rankinis bagazas.
O kas jis bus: ar lagaminukas, ar kuprine, ar tase, galu gale ar maximos maiselis, ar bulvinis maisas - jokio skirtumo.

I rankini bagaza butina isideti mazyti rankinuka, nes kiek cia skaiciau, paskutiniu metu jau nebeleidzia nestis. Nebent pasislepsite labai maziuka rankinuka po drabuziais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 27, 18:52)
Buten tokiu ismatavimu turi buti rankinis bagazas.
O kas jis bus: ar lagaminukas, ar kuprine, ar tase, galu gale ar maximos maiselis, ar bulvinis maisas - jokio skirtumo.

I rankini bagaza butina isideti mazyti rankinuka, nes kiek cia skaiciau, paskutiniu metu jau nebeleidzia nestis. Nebent pasislepsite labai maziuka rankinuka po drabuziais.  g.gif

tai tiesa, mes skridom is londono, tai tikrino, kad butu tik VIENAS rankinio bagazo vienetas, jokiu papildomu rankinuku ar duty free pirkiniu maiseliu.. tik idomu tai, kad kiekviena karta skrendant is lietuvos visu keliaujanciu rankinius bagazus svere... o skrendant is londono ir is murcia (ispanija) niekas nesvere, tik liepe kisti i rema gabaritu patikrinimui (kuprines ir didesnius krepsius)..
Papildyta:
QUOTE(Rawwwrrr @ 2011 04 27, 17:37)
Aha, nustačius, kad reikia daugiau nei vieno - bilieto kaina pakyla 70 Lt verysad.gif
O jei nupirks tą paskutinį pigesnį bilietą, ar įmanoma dar tikėtis kokios nuolaidos iki kelionės? g.gif Ar ta kaina tik augs? (Skrydis birželio 11 d.).

man atrodo, nelabai turi pasirinkima... lauk, kada galesi pirkti bilieta ir ziurek, koks pasirinkimas tau liko... jei turi geru draugu ar giminiu, paprasyk kad tau dabar nupirktu ta bilieta tau, o tu jiems pinigus veliau atiduosi kai galesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 04 27, 19:29)
man atrodo, nelabai turi pasirinkima... lauk, kada galesi pirkti bilieta ir ziurek, koks pasirinkimas tau liko... jei turi geru draugu ar giminiu, paprasyk kad tau dabar nupirktu ta bilieta tau, o tu jiems pinigus veliau atiduosi kai galesi  4u.gif

Galėčiau nors ir dabar nusipirkt, nekainuoja gi daug. Bet dar nesu 100 proc. tikra, ar aš tikrai ten lėksiu, kur planuoju doh.gif Tad pinigų į balą išmesti nesinori... Ech, na, teks žiūrėti, kas ten man liks, kai apsispręsiu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 04 27, 19:29)
tai tiesa, mes skridom is londono, tai tikrino, kad butu tik VIENAS rankinio bagazo vienetas, jokiu papildomu rankinuku ar duty free pirkiniu maiseliu.. tik idomu tai, kad kiekviena karta skrendant is lietuvos visu keliaujanciu rankinius bagazus svere... o skrendant is londono ir is murcia (ispanija) niekas nesvere, tik liepe kisti i rema gabaritu patikrinimui (kuprines ir didesnius krepsius)..

bet juk rankini bagaza sveria ir ziuri pries visus apsipirkimus duty free g.gif kai pernai skridau Airbaltic"u ,tai praejus pro patikra (beje mano bagazo Vilniuje nesvere),as prisipirkau visokio gerio Duty free ir isidejau i savo tasiuka.

Pirma karta skrisiu Ruyanair oro linijom,todel viskas aktualu.
Skrendu tik su rankiniu bagazu ,imsiu vos kelis rubelius ,gerai ,kad skrendu pas drauge i svecius ir musu apimtys ir batu ismiera vienodos lotuliukas.gif teks skolintis ,nes zadu shopintis ,kad nevirsyciau svorio griztant doh.gif
labai gaila ,kad nebeskaraidina Airbaltic tiesiogiai,nepatinka man ,kad Ryanair nera biliete vietu suzymetu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 27 balandžio 2011 - 20:12
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:11)
bet juk rankini bagaza sveria ir ziuri pries visus apsipirkimus duty free g.gif kai pernai skridau Airbaltic"u ,tai praejus pro patikra (beje mano bagazo Vilniuje nesvere),as prisipirkau visokio gerio Duty free ir isidejau i savo  tasiuka.

Skrendu tik su rankiniu bagazu ,imsiu vos kelis rubelius ,gerai ,kad skrendu pas drauge i svecius  ir musu apimtys ir batu ismiera vienodos lotuliukas.gif teks skolintis ,nes zadu shopintis ,kad nevirsyciau svorio griztant doh.gif
labai gaila ,kad nebeskaraidina  Airbaltic  tiesiogiai,nepatinka man ,kad Ryanair nera biliete vietu suzymetu blush2.gif

kaip pataikysi, kartais sveria ir matuoja pries patikra, ir pries lipant i lektuva. I kur skrendi? dzin tos nezymetos vietos, nereiks gi stovet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:11)
bet juk rankini bagaza sveria ir ziuri pries visus apsipirkimus duty free g.gif kai pernai skridau Airbaltic"u ,tai praejus pro patikra (beje mano bagazo Vilniuje nesvere),as prisipirkau visokio gerio Duty free ir isidejau i savo  tasiuka.

Skrendu tik su rankiniu bagazu ,imsiu vos kelis rubelius ,gerai ,kad skrendu pas drauge i svecius  ir musu apimtys ir batu ismiera vienodos lotuliukas.gif teks skolintis ,nes zadu shopintis ,kad nevirsyciau svorio griztant doh.gif
labai gaila ,kad nebeskaraidina  Airbaltic  tiesiogiai,nepatinka man ,kad Ryanair nera biliete vietu suzymetu blush2.gif

na as su rankiniu tik bagazu (lagaminuku) 10 dienu blaskiausi portugalijoje.. tiesa, atgal skridau kaip zuikis ausis suglaudusi, nes virsijo 13 kg bagazo limita ir neturejau ka ismesti jei reiketu... frankfurte buvo tikras gestapas, tokia akiniuota pabaisa medziojo visus su didesniais tasiukais ar lagaminais ir net jau einancius sesti i lektuva prase praeiti iki svarstykliu... man pavyko pastumti lagaminuka po sedyne ir kol ji vaiksciojo ir visus nuziurinejo, as net nebandziau jo istraukti.. o po to susipazinau su vienu pasimetusiu i kauna skrendanciu maltieciu su pustuste tase, tai jam perkeliau du kilograminius surius pasaugoti iki kauno smile.gif

o siaip tai bent jau kaune ten kur jau eini i lektuva, kur plesia bilietus irgi stovi remai jei gerai pamenu, ir gali bet kada paprasyti ikisti i ta rema... o svarstykles tai anksciau berods stovi.. tik perkant duty free reikia viska i viena susikisti krepsi, kad einant butu tik vienas vienetas..

Ryanair vietos nesuzymetos, bet vietu uztenka.. as kartais perku priority siaip tai, ypac jei labiau apsikrovusi bunu... mazesne eile tenka atstoveti ir anksciau uz kitus lipi i lektuva..
Atsakyti