O kurioj vietoj tas traukinukas? mes atvaziuosim is kauno i vilniu su trukinuku, tai kur mum mazdaug reiktu eiti kad persesti i traukinuka kuris veza i oro uosta? Ar bilieta pirkti paciam traukinuky, ar kasoje?
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 04 21, 21:08)
Sveiki,
Natasele-nesupratau,nationality tai ir yra tautybe isvertus O tai ka ten reikia tada zymet,jei ne tautybe?Mano drauge pati maciau ten rase tautybe,ir niekas neprikibo.
Natasele-nesupratau,nationality tai ir yra tautybe isvertus O tai ka ten reikia tada zymet,jei ne tautybe?Mano drauge pati maciau ten rase tautybe,ir niekas neprikibo.
Cia reikia pilietybes Na, jei prie drauges nesikabino, tai gal ir man viskas ciki bus
QUOTE(Forgete @ 2011 04 26, 11:38)
O kurioj vietoj tas traukinukas? mes atvaziuosim is kauno i vilniu su trukinuku, tai kur mum mazdaug reiktu eiti kad persesti i traukinuka kuris veza i oro uosta? Ar bilieta pirkti paciam traukinuky, ar kasoje?
Esu vaziavusi tik is oro uosto i stoti. Oro uoste yra zenklai. Isejus is oro uosto kairiau yra saligatvis ir tiesiai iseini. Atsiverskite oro uosto plana, galesite orientuotis.
O is traukiniu stoties grafikus galite susirasti www.litrail.lt
cia.
Bilietus mes pirkome traukinyje. Bet is stoties vaziuojant tai galima nusipirkti is pacioje stotyje. Buna tablo su keliais, rasite. Pasiklausine informacijoje galu gale. Jei teisingai susiorientavau, vienas is galutiniu keliu mums buvo. Bet tai gal nebutinai tas pats kelias visada gali buti turbut? Mazai apie traukinius suprantu.
QUOTE(whitey @ 2011 04 26, 10:50)
nesusikalbam. jei nesi vaziavus, tai kaip ir be nuomones turetum but. bet ziuriu patinka rasinet,nors ir teorishkai. tad pabandyk kada autobusu ar tuo traukinuku pavaziuot. tarkim,22val,kai stanstedas nusileidzia. ispudziu bus pakankamai. apie isedima I savo mashina juk nekalbu
Nematau problemos ir su traukinuku pavažiuot-tikrai nykiau nei Kaune nusileidus nebus Tikrai nesusikalbam-nereikia jau taip bijot to Vilniaus-kas ten per ISPŪDŽIAI turėtų būt važiuojant vakare to traukinuku? Juo labiau vyrui..HM
QUOTE(linole @ 2011 04 26, 12:21)
Esu vaziavusi tik is oro uosto i stoti. Oro uoste yra zenklai. Isejus is oro uosto kairiau yra saligatvis ir tiesiai iseini. Atsiverskite oro uosto plana,
Aciu dideliausias
klaara, na pabandyk kada traukinuku/autobusu pasivezint. gal suprasi,apie ka kalbu. o del vyro tai net nesupratau. turbut shiais laikais tik moterys nukencia, nors paskaicius kriminalus kitoks vaizdas susidaro,bet gal nukentejo 'netikri' vyrai?!
juolab,priesh pati vilniu nieko priesh neturiu
juolab,priesh pati vilniu nieko priesh neturiu
[quote=whitey,2011 04 26, 13:35]
klaara, na pabandyk kada traukinuku/autobusu pasivezint. gal suprasi,apie ka kalbu. o del vyro tai net nesupratau. turbut shiais laikais tik moterys nukencia, nors paskaicius kriminalus kitoks vaizdas susidaro,bet gal nukentejo 'netikri' vyrai?!
Gerai,pabandysiu!Nes taip ir planuojam daryti-jei jau kur skristi,tai palikt mašiną mieste ir važiuoti į (ir iš) aerouostą tuo traukinuku
Gerai,pabandysiu!Nes taip ir planuojam daryti-jei jau kur skristi,tai palikt mašiną mieste ir važiuoti į (ir iš) aerouostą tuo traukinuku
QUOTE(linole @ 2011 04 26, 11:27)
Traukinukas is Vilniaus oro uosto jega. Tik du labai dideli minusai: jei neveikia liftas, labai nelengva su lagaminais nusigauti zemyn. Antra - i traukini su lagaminais ilipti - isvarza garantuota.
Nors velai vakare ar patamsyje nelabai jauku ten to traukinuko laukti butu.
Nors velai vakare ar patamsyje nelabai jauku ten to traukinuko laukti butu.
jep as irgi nesupratau, kodel toks ilipimas i traukini vykstanti i oro uosta, zinant, kad zmones tempiasi lagaminus?? Atrodo, kad ten visi su rankinukais ateina.. gerai, kad mes skridom keliom dienom ir su mazais lagaminais, bet seimai su didesniais ar moteriai su vaiku ar siaip, jei negali dideliu svoriu tampyti..tai is tiesu problema.. kaip visada pas mus daro ir tik tam, kad atsiskaityti uz projekte isleistus pinigus.. o kad nepatogu ir iki galo neapgalvota, kad keleiviams butu patogiau... tai dzin...
klaara, na ir autobuso nepamirshkit,pilnesniam vaizdui
QUOTE(*MARY @ 2011 04 27, 16:36)
Gal zinote, kokiu budu reikia gauti imonei saskaita uz Ryanair bilietus. Galbut darant check-in galima suvesti imones rekvizitus?
buvo tokia istorija
Sakykit, gal kam teko susidurti... Prie mano norimo skrydžio rašo, kad liko tik 1 vieta, bet šiuo metu bilieto negaliu pirkti, nes dar iki galo neaišku dėl tos mano kelionės. Ar galimas toks variantas, kad Ryanair gudrauja? T.y. rašo, kad liko mažai vietų tik tam, kad pritraukti greičiau pirktis bilietus? Nes neseniai prie vieno skrydžio rašė, kad likę tik 3 vietos irgi, o dabar jau nieko nerašo, vadinasi, vietų pakankamai dar likę Pernai draugė mano pirkosi bilietus, tai sakė, kad tos pačios "dvi likę vietos" stovėjo gal 2 mėnesius, o nelabai tikėtina, kad niekas nenupirko Ar jie ten nemeluoja?