rytoj skrendu su rynair, pažiūrėsim, ar bus kas pasikeitę Briuselyje, ir paskiau Kaune...
bet dar galvoju tie 2 eur kur prisideda dabar, tai jei jau aš turėjau bilietus seniau pirkus,tai manęs gali dar paprašyt primokėt?
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 25, 22:08)
bet tas papildomas bagazas,priduodamas,o ne isinesamas i lektuvo salona,o ten deti fototechnika na juk nedesite...
Idomu,kaip su raynaru keliaujant isinesti i salona visa fototechnika,juk nei i gabaritus,nei i kg netelpa kaip suprantu neitilptumeme
Idomu,kaip su raynaru keliaujant isinesti i salona visa fototechnika,juk nei i gabaritus,nei i kg netelpa kaip suprantu neitilptumeme
Taigi i papildoma bagaza sumeti visas smutkes, kremus, sliopkes. O i salono rnakini isidedi fotika, dokus, dar si ta Bent jau visada taip keliaujam mes.
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 25, 22:26)
man keista, kai nusipirkus 5* AI bagažui užspaudžia ir suka paskui galvas kaip šampūną perpilt į sisiuko mėginių indelius nepykit tik, bet man juokinga
Na, musu atveju tai tiesiog neapgalvotas sprendimas buvo. Pirmiausia pamaniau kad paiimsiu muilinuke, bet paskui galvoju, issinuomosim auto, ir ten nuvyksim, ir ta pamatysim...nu kaip as be savo fotiko kadangi vykstam septyniese, tai kilo minciu issidalinti fotika per kelis lagaminus (bodis, objektyvai, pakrovejai, akumas...), bet kai protas is paskos vaiksto, tai prisiminiau, kad galima nusipirkti bagaza. Tai ir pradejau cia ta minti gvildenti
QUOTE(grange @ 2011 04 25, 22:42)
Tikrai nepaprašys mokestis atsiranda tik perkantiems dabar, bet jo gali ir nebūti jei tai akcijos bilietai.
QUOTE(ausraiii @ 2011 04 25, 22:01)
Tikrai nepaprašys mokestis atsiranda tik perkantiems dabar, bet jo gali ir nebūti jei tai akcijos bilietai.
Aišku.. tai gerai.. nebenoriu daugiau mokėt nors ir du eur..
taigi ne fotostudijos reikmenis visus gal vešis. aparatas, keletas objektyvų, blykstė. na nebent štatybvą tempsis, tada tikrai 10 kg...
vienas žmogus nešasi techniką plius dar kažką, kitas - reikmenis kelionei. jei keliauja dviese, viskas išsprendžiama.
man keista, kai nusipirkus 5* AI bagažui užspaudžia ir suka paskui galvas kaip šampūną perpilt į sisiuko mėginių indelius nepykit tik, bet man juokinga
kažkas rašė, kad Duty free maišelių papildomų (jei netelpa į pagrindinį rankinį krepšį) neįleis į lėktuvą - man niekad neteko to patirt, įleisdavo tikrai, nors ir aišku skridau su tom Elo Bandžio avialinijom tik kokius du tris kartus. jau sėdant į patį lėktuvą patikros nebebūdavo.
vienas žmogus nešasi techniką plius dar kažką, kitas - reikmenis kelionei. jei keliauja dviese, viskas išsprendžiama.
kažkas rašė, kad Duty free maišelių papildomų (jei netelpa į pagrindinį rankinį krepšį) neįleis į lėktuvą - man niekad neteko to patirt, įleisdavo tikrai, nors ir aišku skridau su tom Elo Bandžio avialinijom tik kokius du tris kartus. jau sėdant į patį lėktuvą patikros nebebūdavo.
As ir nesuprantu, ar tas 100 lt keicia esme, kai planuoji kelione, ne uz 300 lt ?
Na bet kiekvienas savaip...
Zinok Ryanair tikrai neleidzia nieko papilomo nestis tik ta viena bagaza, nes kai tu jau eini i pati lektuva, tai praeini ta paskutini posta, kur pasus patikrina, ir bilieta paima. Tada ir paziurei dar karta ar nesiesi tinkama bagaza i lektuva.
[quote=whitey,2011 04 23, 10:27]
gi nieks nesako,jog beda, tik patogiau ish kauno. kur lt vidurys,kur pakrashtys. juolab, visada noris keliones laika susitrumpint.
O vilniečiams džiaugsmas kaip tik dabar-tikrai patogiau iš savo miesto skristi bus,nei grūstis kažkur ,gaišti laiką ir palikinėti mašiną
Bet kaip gaila kad nebėra skrydžio į Berlyną..Gal kas girdėjot ką nors apie tai?Gal iš Vilniaus atidaryt žada?Būtų nuostabu
gi nieks nesako,jog beda, tik patogiau ish kauno. kur lt vidurys,kur pakrashtys. juolab, visada noris keliones laika susitrumpint.
O vilniečiams džiaugsmas kaip tik dabar-tikrai patogiau iš savo miesto skristi bus,nei grūstis kažkur ,gaišti laiką ir palikinėti mašiną
Bet kaip gaila kad nebėra skrydžio į Berlyną..Gal kas girdėjot ką nors apie tai?Gal iš Vilniaus atidaryt žada?Būtų nuostabu
QUOTE(hereja @ 2011 04 25, 21:45)
galima nusipirkti bagaza. Tai ir pradejau cia ta minti gvildenti
tai jau tikrai nusipirkit
QUOTE(Sigitano @ 2011 04 25, 22:24)
Zinok Ryanair tikrai neleidzia nieko papilomo nestis tik ta viena bagaza, nes kai tu jau eini i pati lektuva, tai praeini ta paskutini posta, kur pasus patikrina, ir bilieta paima. Tada ir paziurei dar karta ar nesiesi tinkama bagaza i lektuva.
gal tada aš kažkaip sukišau tuos butelius į rankinę ir neprisiminiau, nes nu iš duty free be butelių neišeinu
nu tai aliejaus reikės iš anksto į lagaminą supakuot. bet tai kai nekenčiu tokių dalykų. aliejus lagamine - siaubas. jei išteka, vamzdiec.
na,kiek esu pastebejes, vilnieciai nelabai rinkosi ryanair. gal per laika kas pasikeite,nzn,bet pati aplinka aplink oro uosta man pasitikejimo nekelia
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 25, 20:26)
taigi ne fotostudijos reikmenis visus gal vešis. aparatas, keletas objektyvų, blykstė. na nebent štatybvą tempsis, tada tikrai 10 kg...
MB vezasi nemazai-keleta fotoaparatu 3-4 objektyvai(kai kurie objektyvai jau itin daug sveria),2 blykstes,neskaitant visu priedu,pakroveju,akumu,filtru,trikojo ir t.t. jo spec kuprine net man sunku buna pakelti reiks specialiai kada pasverti
Todel idomu kaip praleistu ar itilptumeme
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2011 04 25, 20:45)
Na, musu atveju tai tiesiog neapgalvotas sprendimas buvo. Pirmiausia pamaniau kad paiimsiu muilinuke, bet paskui galvoju, issinuomosim auto, ir ten nuvyksim, ir ta pamatysim...nu kaip as be savo fotiko
tai jau tikrai geriau pasiimkit ne muilinuke,o savo fotoaparata poto gailesites del foto kokybes kelionese visada yra ka fotografuoti
QUOTE(whitey @ 2011 04 26, 00:39)
na,kiek esu pastebejes, vilnieciai nelabai rinkosi ryanair. gal per laika kas pasikeite,nzn,bet pati aplinka aplink oro uosta man pasitikejimo nekelia
Rinkos,rinkos
O kas tai aplinkai?Bet kokiu atveju juk ne vaikščioti aplink aerouostą važiuojat,tai kaip gi paveikt gali ta aplinka?
Vat aš irgi tą patį pagalvojau ...
Mes tai ėmėm 20 kg bagažą papildomai, nes vis tik keturiese, o dar ir parsivešt kažką norėsis..
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 04 26, 08:34)
Todel idomu kaip praleistu
Nepraleistu, nebent praslystumete nepatikrinti. Jei vienas zmogus virsytu gabaritus ir kg, ir tai butu pastebeta, lieptu priduoti i bagaza. O kame problema? jei jau norisi tiek daug veztis, tai imi registruota, saugiai pakuoji viska, kiek imanoma tempi su rankiniu ir problemos nera. Viskas issprendziama, tik papildomai kainuoja.