Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(hereja @ 2011 04 25, 12:09)
Ar galima nusipirkti internetu atskirai tik 1 bagaza? Bilietai jau nupirkti, bet vis labiau apie bagaza pagalvojam. Ir kiek jis kainuotu Ryaire?
Vadinasi, laimes dalykas. biggrin.gif

Galima nusipirkti papildomai - kai kas forume rekomendavo , kad galima lagamina nuspirkti tik grįžimui atgal.
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2011 04 25, 11:09)

Ar galima nusipirkti internetu atskirai tik 1 bagaza? Bilietai jau nupirkti, bet vis labiau apie bagaza pagalvojam. Ir kiek jis kainuotu Ryaire?
Vadinasi, laimes dalykas. biggrin.gif
Fotikas uzimtu man vos ne puse to lagaminuko lotuliukas.gif Del to ir mastau apie papildoma bagaza...tik jauciu reikejo is karto su bilietais imti unsure.gif Nesu niekad taip skridus ir darius, tai protas is paskos si karta vaiksto doh.gif

Galima nusipirkti, 15kg bagazas pirmyn atgal i KOS kainuoja 105lt. Prisijunkite prie Ryanair ir leis jum nusipirkt.
Atsakyti
Del skysciu talpos dar atkreipsiu demesi, kad ne talpoje turi buti skyscio iki 100 ml, o visa bendra talpa - 100 ml. Cia esa saugumo sumetimais, kad nedapiltum lektuve iki virsaus ir bomba nesigautu smile.gif Todel sampuno butelis su sampunu ant dugno niekaip netiks. Kaip skysciai traktuojami ir visi aerozoliai, zele, pastos.

Todel paieskokit kokiuose Droguose mazu buteliuku (buna duso zeliu, sampunu tokie mini ~ 50 ml kelioniniai variantai), arba kitas variantas - vaistineje prisipirkit tu uzsukamu stiklineliu, kur slapimo analizams smile.gif Jos sandariai uzsidaro ir ten visokiu kremuku, sampunu, kondicionieriu pakankamai telpa, indeliu veztis kiek nori galima. Ir vietos daug neuzima smile.gif

I maisiuka dar gerai sudeti tuo atveju, kad jei issipils - nebutinai viska isterlios.

Skutimosi peiliukus veztis rankiniame bagaze galima, esu klaususi oro uoste.

Del aliejaus. Jei tilps i rankini bagaza ir bus vietos - oro uoste galit pirkti smile.gif

O siaip su visais virsvoriais (o gal pasiseks) nejuokaukit, tik sau problemu prisidarysit, kai vidory oro uosto puse ismetineti reikes.
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 04 25, 13:25)
Galima nusipirkti, 15kg bagazas pirmyn atgal i KOS kainuoja 105lt. Prisijunkite prie Ryanair ir leis jum nusipirkt.

Tai cia dar ziurint kada skrendi. 105 lt Ryanair'o nesezono metu. Pakliuvus i sezonini pika brangiau
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 25, 17:29)
Tai cia dar ziurint kada skrendi. 105 lt Ryanair'o nesezono metu. Pakliuvus i sezonini pika brangiau

Kazkaip net nezinojau to. Bet va man i Kosa geguze ir i Alikante rugpjuti bagazas kainuoja po 105lt, o rugpjutis kaip ir sezonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 04 25, 18:13)
Kazkaip net nezinojau to. Bet va man i Kosa geguze ir i Alikante rugpjuti bagazas kainuoja po 105lt, o rugpjutis kaip ir sezonas  g.gif

tai kada bilietus ir bagaza pirkot ? Man pries >menesi perkant rugsejui irgi 105 litai kainavo. O jeigu dabar tai paciai datai pirkciau jau 140 butu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 25 balandžio 2011 - 18:52
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 25, 19:50)
tai kada bilietus ir bagaza pirkot ? Man pries >menesi perkant rugsejui irgi 105 litai kainavo. O jeigu dabar pirkciau jau 140 butu

Pirkau vasari, matyt tada buvo kita sistema, arba isanksto pigiau pritaike
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 04 25, 18:13)
Kazkaip net nezinojau to. Bet va man i Kosa geguze ir i Alikante rugpjuti bagazas kainuoja po 105lt, o rugpjutis kaip ir sezonas  g.gif

Ziurejau ir nesuprtau kaip ten ta bagaza atskirai nusipirkti unsure.gif

Perkant bilietus norimai datai leidzia pasirinkti, ar reikes bagazo. O kaip daryti, kai jau bilietai nupirkti, tik norimai datai nori bagazo? unsure.gif Niekada nesu su tuom susidurus, tai jau atsiprasau uz tokius klausimus blush2.gif

Ir dar ten leidzia 15kg arba 20kg nusipirkti, taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2011 04 25, 20:15)
Ziurejau ir nesuprtau kaip ten ta bagaza atskirai nusipirkti unsure.gif

Perkant bilietus norimai datai leidzia pasirinkti, ar reikes bagazo. O kaip daryti, kai jau bilietai nupirkti, tik norimai datai nori bagazo? unsure.gif  Niekada nesu su tuom susidurus, tai jau atsiprasau uz tokius klausimus blush2.gif

Ir dar ten leidzia 15kg arba 20kg nusipirkti, taip? unsure.gif

Pirkti per "manage my bookings" dali. Ten duoda smile.gif

https://www.bookryan...a...ie&lc=en-lt

Prie bagazo priskaiciuos ir administracinius mokescius. Mums perkant 20kg lagamina priskaiciavo 84 Lt administracinio mokescio blink.gif Idomu, ka ten administruoti...
Atsakyti
QUOTE(savjera @ 2011 04 25, 20:22)

Prie bagazo priskaiciuos ir administracinius mokescius. Mums perkant 20kg lagamina priskaiciavo 84 Lt administracinio mokescio  blink.gif  Idomu, ka ten administruoti...

pabandziau nusipirkti papildoma bagaza, nieko papildomai prie 140 litu neprideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2011 04 25, 14:17)
thumbup.gif  thumbup.gif manau, kad pirksim papildoma bagaza. Man patinka fotografuoti, tai tikrai noriu fototechnika veztis. O jei ja isidedu, tai jau nelabai daugiau kam lieka vietos cool.gif

bet tas papildomas bagazas,priduodamas,o ne isinesamas i lektuvo salona,o ten deti fototechnika na juk nedesite... unsure.gif
Idomu,kaip su raynaru keliaujant isinesti i salona visa fototechnika,juk nei i gabaritus,nei i kg netelpa kaip suprantu neitilptumeme g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 25 balandžio 2011 - 21:09
taigi ne fotostudijos reikmenis visus gal vešis. aparatas, keletas objektyvų, blykstė. na nebent štatybvą tempsis, tada tikrai 10 kg...
vienas žmogus nešasi techniką plius dar kažką, kitas - reikmenis kelionei. jei keliauja dviese, viskas išsprendžiama.
man keista, kai nusipirkus 5* AI bagažui užspaudžia ir suka paskui galvas kaip šampūną perpilt į sisiuko mėginių indelius biggrin.gif nepykit tik, bet man juokinga lotuliukas.gif

kažkas rašė, kad Duty free maišelių papildomų (jei netelpa į pagrindinį rankinį krepšį) neįleis į lėktuvą - man niekad neteko to patirt, įleisdavo tikrai, nors ir aišku skridau su tom Elo Bandžio avialinijom tik kokius du tris kartus. jau sėdant į patį lėktuvą patikros nebebūdavo.
Atsakyti