ten nera varneliu tik Check in for Outbound Flight, bet cia reiskia isvykimas.
QUOTE(Ingute1986 @ 2011 05 26, 15:35)
ten nera varneliu tik Check in for Outbound Flight, bet cia reiskia isvykimas.
o jei bandytumet check in daryti, kai yra punktai 1,ten irasoma rezervacijos nr. emai. ir is kur isvykstate ir ku nuvykstate, o to sekancio punkto nepildykit, spauskit iskart check in. gal tada viena ir ischekintu.
mums tik rytoj bus 15 dienu iki atgalinio skrydzio, bet gavau ka tik is rynairo laiska kad galiu bookintis i abi puses jie cia gal suklydo
QUOTE(Elzė @ 2011 05 26, 14:51)
va va, ir as maniau kad internetinis mokamas. Tapukes zinute kazkaip priverte suabejoti
atsiprašau kad suklaidinau, tikrai maniau kad nemokamas.
QUOTE(skwita @ 2011 05 26, 14:40)
o jei bandytumet check in daryti, kai yra punktai 1,ten irasoma rezervacijos nr. emai. ir is kur isvykstate ir ku nuvykstate, o to sekancio punkto nepildykit, spauskit iskart check in. gal tada viena ir ischekintu.
bet ten jau uzpildyti abu negaliu nieko keist. katik skambinau i ryanair tai saskaita man isbaige visa ir nespejau suzinok kaip uzsichekint. bet sake kai pasa turesim tipo jiem vel paskambint ir pasakyt jie tada pakeis.
QUOTE(Ingute1986 @ 2011 05 26, 15:51)
bet ten jau uzpildyti abu negaliu nieko keist. katik skambinau i ryanair tai saskaita man isbaige visa ir nespejau suzinok kaip uzsichekint. bet sake kai pasa turesim tipo jiem vel paskambint ir pasakyt jie tada pakeis.
na bent jau vienas klausimas aiskus o nebandet ten kur ryanair psl yra contact form, ir ten parasyti galima,jei yra tinkantis variantas. tik nezinau,kiek ten veiksminga:)
Ingute-pas tave yra tik Check in for Outbound Flight?O po juo neraso Check in for return Flight?Jei yra tik tas Outbound,tai reiskia kad tu cekiniesi tik i viena puse,atgal dar neina.Ir isvykimo uzcekint tada tau kazkodel neleidzia.O jei yra tas uzrasas return,tai nuimk nuo jo varnele,ir cekinsiesi tik i viena puse.Bet esme tame,kad pvz suvedi duomenis kad i viena puse,o kai darai cekina atgal visi tie duomenys buna like,per nauja vest nereiki ir neina ju taisyt.Ten raso kad jei nori keist reikia skambint.Nu vienu zodziu sudetinga situacija pas tave.
raso check in for outbound, o apie return net nera niekur pasirinkimo. virsuj tik yra informacija apie abudu i prieki ir atgal, bet ten nera jokiu varneliu .
Domina jungtinis skrydis Vilnius-Bremen-Haugesund.
Ar leis bagaza registruoti iki Haugesund?
Laiko tarpas Bremene tik 1h 30 min.
Ar leis bagaza registruoti iki Haugesund?
Laiko tarpas Bremene tik 1h 30 min.
bet gal bilieto nereiks rodyt ? nes man rodos jie tik pasa pasiziuri jei bagazo neturi? nes sengenas? bent jau praeita kart jie nenuplese bilieto man. nebent vaikui kitokios taisykles galioja.
nezinau net ka daryt. antra kart skambint nenoriu nes skambucio kaina vos ne kaip naujo bilieto gausis. 100 kronu uz 3 minutes nuime, o kalbejau dar trumpiau visa ta laika laukiau kol sujungs.
dar nebent padaryt ilgesne galiojimo data... ar labai jie ten ziuri i tuos bilietus ?
nezinau net ka daryt. antra kart skambint nenoriu nes skambucio kaina vos ne kaip naujo bilieto gausis. 100 kronu uz 3 minutes nuime, o kalbejau dar trumpiau visa ta laika laukiau kol sujungs.
dar nebent padaryt ilgesne galiojimo data... ar labai jie ten ziuri i tuos bilietus ?
QUOTE(Ingute1986 @ 2011 05 26, 17:13)
bet gal bilieto nereiks rodyt ? nes man rodos jie tik pasa pasiziuri jei bagazo neturi? nes sengenas? bent jau praeita kart jie nenuplese bilieto man. nebent vaikui kitokios taisykles galioja.
net nezinau kaip cia geriau butu, gal i kokia kelioniu agentura nueiti pasiteirauti reiktu?
nesuprantu kas cia dabar pasidare , pasidariau ta check in ir tik i viena puse bilietus rodo. nera atgaliniu. mes tai mokejom uz abu.... kas cia per nesamone
Papildyta:
gal kad gryzimas po menesio ? ar bus paskui galima dar kart check in padaryt ? nes siaip uzsicekint reik kai 15 dienu iki skrydzio lieka.
Papildyta:
gal kad gryzimas po menesio ? ar bus paskui galima dar kart check in padaryt ? nes siaip uzsicekint reik kai 15 dienu iki skrydzio lieka.