Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Šokoladka @ 2011 05 25, 13:29)
Normaliai pravažiavo ? ax.gif

aha, normaliai.niekas nieko nesake ax.gif
Atsakyti
Aukštaite, iš kur žinai kad blokuoja bilietų pardavimą skrydžiams kurie bus vykdomi likus savaitei?
kažkokia nesamonė...
šiaip su rainair man patinka skristi, tik va kad sėdimas vietas renkamės patys tai minusas.
Maistas ir gėrimai galėtų nekainuoti.
QUOTE(@milla@ @ 2011 05 25, 16:01)
aha, normaliai.niekas nieko nesake ax.gif

ar nematė/netikrino?
Atsakyti
o mano tokie klausimai:

- ryanair nera suzymetos vietos? tai galioja principas kad pirmesnis, tas gudresnis? biggrin.gif doh.gif Tai jei skrenda seima, ir kad sedetu greta kazkaip turi uzsiimineti?

-ar galima kur nors paziureti kokia bilietu kaina moketa? nes ant bilietu gi neraso ar ne? na cia jei online susivedi atsispausdinti

QUOTE(whitey @ 2011 05 24, 10:42)
Kaune kol kas ramybe. Beje, maishiukus skysciams duoda nemokamai prie security,paprashius. Cia ispudziai ish kauno

o tai jei pvz vaziuoju su kudikiu. tai man jo gerimus, pienuka irgi reikia i maiselius deti?
buvau as oro uoste, tai ten sake, kad kudikiui negalioja tie 120ml. tipo gali butu bele kiek, tik reikes paragauti paciai
QUOTE(Neffertite_ @ 2011 05 24, 17:44)
Uzduosiu kvaila klausima, sorry, bet kitaip nezinau kaip paklaust.

Gan skubiai, sia savaite geriausia prireike vyrui isskristi is Norvegijos i LT ir atgal.  Uzejus i Ryanair plsp - rodo, kad ner skrydziu (arba turbut visi bilietai ispirkti) iki pat birzelio 1. Cia realu kad visi bilietai ispirkti? Jau neiseis jam niekaip nuskristi, nebent ieskotis kita agentura? mirksiukas.gif

nebutinai isparduoti. tik internetu gal neduoda pirkti. Beje paziurinekit ir skrycius i Ryga. Daznai buna geriau skristi i ten, o is ten jau ir autobusu greitai namie
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 05 25, 17:49)
o mano tokie klausimai:

- ryanair nera suzymetos vietos? tai galioja principas kad pirmesnis, tas gudresnis?  biggrin.gif  doh.gif Tai jei skrenda seima, ir kad sedetu greta kazkaip turi uzsiimineti?

būtent, su mažais vaikais pirmenybė. tai gal spėsit kartu susėst.
Atsakyti
QUOTE(tapuke69 @ 2011 05 25, 18:05)
būtent, su mažais vaikais pirmenybė. tai gal spėsit kartu susėst.

Arba pirkit priority. Pastebejau, kad su mazais vaikais visada geranoriskai praleidzia i "neemigracinius" reisus , o su tautieciais i UK ir Airija visko teko matyti doh.gif
Atsakyti
Nezinau, bet ish kauno visada po priority leidzia su mazais vaikais ir tai yra oro uosto politika. Ko nepasakysi apie kitus oro uostus, kur jau turite paklusti bendroms tvarkoms, o ne atsistoje pasakoti, kaip turi buti biggrin.gif va tokiu vaizdu tai apstu, ir tas pigus pasiteisinimas 'kaune praleido' ar 'stanstede netikrino' seniai nebeveikia biggrin.gif O dazniausiai mano matomas vaizdas uzsieny, kai visi sustoja i Priority eile biggrin.gif vis galvoju, ar skaityt nemokama, ar tas principas, kad prieky stovintis 'geriau zino' suveikia-sunku pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 25, 18:18)
Nezinau, bet ish kauno visada po priority leidzia su mazais vaikais ir tai yra oro uosto politika. Ko nepasakysi apie kitus oro uostus, kur jau turite paklusti bendroms tvarkoms, o ne atsistoje pasakoti, kaip turi buti biggrin.gif va tokiu vaizdu tai apstu, ir tas pigus pasiteisinimas 'kaune praleido' ar 'stanstede netikrino' seniai nebeveikia biggrin.gif O dazniausiai mano matomas vaizdas uzsieny, kai visi sustoja i Priority eile biggrin.gif vis galvoju, ar skaityt nemokama, ar tas principas, kad prieky stovintis 'geriau zino' suveikia-sunku pasakyt  g.gif

mes su kudikiu skridom 4 kartus ir visada visuose oro uostuose su vaikais praleido pirmiausia... bet kai dabar skrendam su rynairu tai nerizikavau ir nupirkau priority ax.gif
Atsakyti
Sveiki,mes daznai skraidom ryanairu,be nusiskundimu,bet si karta jau uzkniso jie.Tai va,skridom si sestadieni Dublin-Vilnius.jau isilekiant lektuvui,kai priekis jau truputi kilo i virsu kazkas nutiko lektuvui,kad dejo ant stabdziu kiek ejo,jau ten vos nekalem galvom i sedynes.paaiskino kad kazkas su vaziuokle,kad mete lektuva i kaire.Na grizom atgal,gedimas tai gedimas.Sako lauksim inzinieriu,kol apziures lektuva.Turit sedet,galit naudotis toletu.Laukem.Prieki atidare ssuris,o gale ne.mes sedejom pacioj paskutinej eilej,lektuvas pilnutelis,karsta,oro nera,prislobe visi.net gert nepasiule.paskui jau pasake kad eisim i kita lektuva,kuris nusilies uz 20 min,tai gavosi dar valanda laukimo.vaikai rekia,karsta,tais mygtukais kvieciasi stiuardeses,jos neina.Taip prasedejom dvi val,kol pagaliau perlipom i kita lektuva.Nuskridom sekmingai.

Toliau vakar grizimas Vilnius-Dublinas.Is pradziu viskas gerai,paskui jau imete uzrasa kad veluoja lektuvas is Dublino.Velavo beveik valanda.Tai ta visa valanda mes pralaukem jau prie isejimo i lauka,kas skraidot zinot,ant tu laiptu.Zmoniu vel galybe,susigrude,oro vel nera,durys uzdarytos.Siaubas.jau geriau butu salej reikeje sedet,o ten sakiau tikrai nualpsiu.Vedinomes tai cekino lapais.As nesuprantu,negali jie koki oro kondicionieriu isirengt,arba gaila tas duris atidaryt buvo.Vaizdas geras,vaikai rekia,mamos slapios ten juos nesioja,vezioja,ka tik nedaro.

Dar pastebejimai del rankinio.Is Dublini i rema kist reikejo tik keliems,kuriu jau toki didoki lagaminai atrode.O va Vilniuj,pries mus skrido I Londona,tai tikrino kiekviena zmogu.Dar kiti bande papriestaraut kam i ta rema kist pvz rankinuka,ir taip matyt kad jis telpa,atsake-mes vizualiai akyse centimetru neturim doh.gif Tikrai jukingai atrode kai mazus rankinukus kiso i rema.O musu kadangi velavo skrydis,o paskui kazko ten jos susiskubino,tai su tuo remu praleke per visa eile zmoniu,ir tikrino jau tik itartinai atrodancius lagaminus.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 05 25, 20:04)
Sveiki,mes daznai skraidom ryanairu,be nusiskundimu,bet si karta jau uzkniso jie.

1. Nuskridom sekmingai.

2. Toliau vakar grizimas Vilnius-Dublinas. As nesuprantu,negali jie koki oro kondicionieriu isirengt,arba gaila tas duris atidaryt buvo.Vaizdas geras,vaikai rekia,mamos slapios ten juos nesioja,vezioja,ka tik nedaro.

1. tai geriau skrist sugedusiu lektuvu ?
2. ar cia Ryanair'as ar VNO neisirenge ventiliacijos ?
Atsakyti
aš irgi kiek skridau tai vėlavo. bet man nieko, nes viena, o tų kurie su vaikučiais tikrai gaila. vis tik pypliui sunku išlaukti.
o vieną kartą labai skaudžiai nusileido.

bet vistiek rainair siūloma kaina atitinka kokybę.

skridau kartą kitom oro linijom į Prahą, bilietas virš 1000lt kainavo, kai pamačiau lėktuvą apsisukt norėjosi. toks puvėkas su karsono propeleriais. o kratė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 05 25, 18:12)
Arba pirkit priority.

net nezinojau apie tokius dalykus... o cia jie kazkaip kitaip perkami? papildomas kazkoks mokestis ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(tapuke69 @ 2011 05 25, 20:27)

skridau kartą kitom oro linijom į Prahą, bilietas virš 1000lt kainavo, kai pamačiau lėktuvą apsisukt norėjosi. toks puvėkas su karsono propeleriais. o kratė  doh.gif

thumbup.gif O kokios oro linijos cia taip "sustrai" skraidina ? O jeigu rimtai, reikia bilieto i Praha liepos pabaigai , na kainas is VNO meta nerealias doh.gif Gal patarsit per koki tarpini oro uosta pigiau gaunasi ?
Atsakyti