bergzdzias reikalas su kompensacija. atsisakymas paprastas- neskrendi. o kitiems bilietai pabrangs +100eur/zm uz pavardziu keitima
QUOTE(rraassyte @ 2011 05 21, 16:06)
sweiki, ar galima atsisakyti jau nupirktu bilietu is ryanair?
arba gal yra norinciu skrsiti y roma birzelio 11-14 dienomis?
376.00 LTL Total Paid uz du bilietus
arba gal yra norinciu skrsiti y roma birzelio 11-14 dienomis?
376.00 LTL Total Paid uz du bilietus
nieks ju nepirks, butu beprotyste
376lt uz bilietus ir dar 700lt uz pavardziu keitimus 1076lt
kai galima dviems uz 200lt suskraidyt
QUOTE(milaaa @ 2011 05 21, 15:38)
nieks ju nepirks, butu beprotyste
QUOTE(milaaa @ 2011 05 21, 12:56)
zinot, sie dalykai labai jau ryskus skrendant pagrindinemis emigracinemis kryptimis kai pasiziuri koks kontingentas skrenda londono/dublino kryptimis pasidaro geda, kad esi tos pacios tautos atstovas
siaip tokiu dalyku nera skrendant i pranzuzija, ispanija, anksciau i vokietija(kaip dabar nezinau)
jokiu papildomu dokumentu nereikia vaikui, kuris skrenda su vienu is tevu
siaip tokiu dalyku nera skrendant i pranzuzija, ispanija, anksciau i vokietija(kaip dabar nezinau)
jokiu papildomu dokumentu nereikia vaikui, kuris skrenda su vienu is tevu
nete radau jog reikia tureti antro tevo notariska sutikima tai kaip is tikruju yra ?
QUOTE(jova @ 2011 05 21, 20:28)
nete radau jog reikia tureti antro tevo notariska sutikima tai kaip is tikruju yra ?
seniau reikejo negaliu jums parasyti kada atmaine, bet jau kokie keli, gal net 5 metai maziausiai
gal pamenat, buvo didelis vajus, kai vienisi tevai(issituoke ar ne)negalejo su vaiku niekur isvaziuoti, nes nezinojo, kur rasti teveli ir gauti sutikima
neseniai vaikas vaziavo i varzybas, is senai turejau sutikima, kad galetu keliauti vieni, idejau... bet jo niekam nereikejo, nors nei vieno is tevu nebuvo, tik trenere
QUOTE(jova @ 2011 05 21, 20:28)
nereikia
QUOTE(Langutis @ 2011 05 20, 16:00)
Turiu klausimą del lagaminų mažųjų (rankinio bagazo). Ar apsimoka pikrti lagaminą su tokiais išmatavimais aukštis 50cm, plotis 36cm, šono plotis apačioje 25cm., viršuje 20cm.
Ryanair išmatavimus duoda tokius 55cmX40cmX20cm tai va dėl tų 5cm man kyla abejonės Gal kas ką patars
Ryanair išmatavimus duoda tokius 55cmX40cmX20cm tai va dėl tų 5cm man kyla abejonės Gal kas ką patars
Gal kas ka patars
Skrendam i Londona ketvirtadieni,nu taip sunervino tas ugnikalnis tikiuosi viskas bus gerai su skrydziu
ziurint, kur gyvenat. nesinoretu, bent man, uzstrigt svecioj shaly, nes ishlaidu nieks nekompensuoja, tik bilietus pakeicia for free
QUOTE(whitey @ 2011 05 23, 16:06)
ziurint, kur gyvenat. nesinoretu, bent man, uzstrigt svecioj shaly, nes ishlaidu nieks nekompensuoja, tik bilietus pakeicia for free
kompensuoja, stai straipsnis