Laba diena, turiu klausimeliu
lektuvu skrendu pirma karta. skrendu is londono i Lietuva. Kai pirkau bilieta, buvo parasyta NO TAXES IR bilietas buvo 60svaru pigesnis (dviems zmonems)
ka reiskia tas no taxes? kodel visi su taxais? ar man nereiks ju damoket paskui ?
atsiprasau jei nuskambejau kvailai
Papildyta:
Noriu paklausti taip pat apie skyscius ta viena litra skysciu reikia det i rankini bagaza ar i ta savo didiji bagaza?
jei as noriu parsivest kokiu daug kremu i lietuva tai negalima skaitos?
aga, nuskambejo 'idomiai' jei bilietai nupirkti, tai taxai nesvarbu jau. darot online check in, spausdinat bilietus ir gero vejo! rankiniam bagaze skysciai turi but spec 1ltr maishely, o jame- ne didesne nei 100ml tara. visa kita, I didiji lagamina, kiek jau ishnesh leistinas svoris
Manau, kad niekas jums tiksliai nepatars. Nes vieni darbuotojai praleis, kiti gal nepraleis jeigu rankinio bagažo išmatavimai neatitiks Ryanair'o išmatavimų. Sunku ten juos suprasti....
QUOTE(rita06 @ 2011 05 18, 16:02)
Labas, mergaitės,
kadangi aš nepatyrusi keliautoja, norėjau pasiklausti tų, kas dažnai skraido su ryanair, aš vežuosi tik rankinį bagažą. Išmatavimai kaip ir atitinka, bet išlenda lagamino rankena, kuri dar prideda kelis cm, kaip manot, ar galėsiu įlipti su tuo lagaminu, ar ieškotis mažesnio?
kadangi aš nepatyrusi keliautoja, norėjau pasiklausti tų, kas dažnai skraido su ryanair, aš vežuosi tik rankinį bagažą. Išmatavimai kaip ir atitinka, bet išlenda lagamino rankena, kuri dar prideda kelis cm, kaip manot, ar galėsiu įlipti su tuo lagaminu, ar ieškotis mažesnio?
QUOTE(rita06 @ 2011 05 18, 16:02)
Labas, mergaitės,
As dabar paieskose mazesnio lagamino, nes irgi tik su rankiniu ruosiuosi skristi... Ieskau, kad rankena butu ne plastikine, kuri issikisa, o tokia minksta..medziagine tipo. Sunku rasti... Jeigu tinka ismatavimai, tai kaina kanda Jeigu kaina tinkama, tai jau ziurek per storas 4 cm. Bijau rizikuoti, kad netektu po to moketi, ar ka nors ismesti, kad itilptu i ta matuokli, nes visi daiktai tik reikalingiausi sutilps )
Skrendu su beveik su triju metu vaiku.Bilietus aisku pirkau du, o ar galiu imtis du rankinius bagazus?
Ir dar del tu skysciu: ar galiu i lektuva imti krempudra pvz, skystu pavidalu, ar vaiko vaistukus-kremukus? o su plauku dziovintuvu mane i lektuva ileis, rankiniam bagaze dekoju uz atsakyma.
Ai, beje, dar bukindama bilietus pirma visus duomenis suvedziau savo sunelio, poto savo.Tai paskui man ismete: ADULT-mano sunus, o as -CHILD Tragedija?
Ir dar del tu skysciu: ar galiu i lektuva imti krempudra pvz, skystu pavidalu, ar vaiko vaistukus-kremukus? o su plauku dziovintuvu mane i lektuva ileis, rankiniam bagaze dekoju uz atsakyma.
Ai, beje, dar bukindama bilietus pirma visus duomenis suvedziau savo sunelio, poto savo.Tai paskui man ismete: ADULT-mano sunus, o as -CHILD Tragedija?
Sveikos,zinau buvo jau rasyta,bet vista neisidemejau jei nesunku parasykite kiek skrendant i UK galima vestis cigareciu bloku?
labai labai aciu,kas netinges pakartoti
QUOTE(merėja @ 2011 05 18, 19:20)
Skrendu su beveik su triju metu vaiku.Bilietus aisku pirkau du, o ar galiu imtis du rankinius bagazus?
vaikams nuo 2 metu jau priklauso rankinis bagazas.
del skysciu, tai turi buti iki 100ml.
beje gal bus aktualu, skrendant is Bristolio oro uosto galima prie rankinio bagazo tureti duty free maiseli (i kuri galima isideti, kas netelpa lagamine)
Papildyta:
QUOTE(*gitagita* @ 2011 05 18, 19:37)
Sveikos,zinau buvo jau rasyta,bet vista neisidemejau jei nesunku parasykite kiek skrendant i UK galima vestis cigareciu bloku?
tikriausiai max 2 blokus
gitagita, nesismulkink, krauk pilna. gal nestabdys nieks mergaitems sekas, kiek girdejau
QUOTE(whitey @ 2011 05 18, 23:31)
gitagita, nesismulkink, krauk pilna. gal nestabdys nieks mergaitems sekas, kiek girdejau
taip ir padarysiu,kazin 10kg nepasirodys per daug
o jei rimtai tai 8 blokai kazkur skaiciau.ar maisau kazka?
8bl nesu girdejes. rimtai
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 18, 11:16)
ryanair'e akcijas reik "pagauti". Galbūt tuos 2 akcijinius bilietus jau nupirko kas nors 3-ą nakties... Jei populiari kryptis, tai akcijas pagauti kartais laaaabai sunku, o "pačiam akcijos vidury" jau ir naivu jų ieskoti...
su tais akcijiniais bilietais.. kai pries berods 4 metus pirma karta atsirado skrydziai i stokholma is kauno mes susiruoseme nusipirkti... pigiausiai rode 60 lt zmogui i abi puses su mokesciais... abejojom.. po keliu dienu kol galvojom kainos pakilo iki 90 lt.. laukem dar pora dienu negalejom apsispresti.. galu gale penktadieni pamenu nusprendem viskas kiek kainuos tiek, perkam kitam savaitgaliui... prisijungem ir ka.... bilietai i abi puses po 44 lt su mokesciais.. tai va.. per dvi savaites tokie suoliai...