QUOTE(darvina @ 2011 05 17, 15:51)
Penktadieni skridom i Milana , tai Vilniuje absoliuciai visus lagaminus ir tasiukus kiso i rema , atgal Bergamo oro uoste net nesivargino, tik prase susideti i viena vnt.
Gal kam irgi pravers mano info. Bergamo oro uoste pereiti muitine ir patekti i departure sale galima tik nuo 5 ryto , jeigu kas norite miegoti , tai teks bendroje saleje "kimarinti" . Is Milano i Bergamo oro uosta autikas paskutinis vazuoja 23.30 ir pirmas tik 4.00 ryto.
Gal kam irgi pravers mano info. Bergamo oro uoste pereiti muitine ir patekti i departure sale galima tik nuo 5 ryto , jeigu kas norite miegoti , tai teks bendroje saleje "kimarinti" . Is Milano i Bergamo oro uosta autikas paskutinis vazuoja 23.30 ir pirmas tik 4.00 ryto.
kokia kaina autiko? Man atrodo ir reikes siuo autobusiuku vaziuoti is milano iki bergamo nuo 4.00 skrisiu ten liepos menesi savaitgaliui
Del tikrinimo - is Lietuvos man dar neteko matyti, kad nekistu i remus ir nesvertu rankinio bagazo.. is kitu saliu tai i remus kisdavo tokius jau didesniais atrodancius lagaminukus ar tasiukus, o sverti tai tik frankfurte siunte beveik visus (vaiksciojo "fiurere" laukimo saleje ir rinkdavosi ka nusivesti prie svarstykliu, net jau beeinant i lektuva pries pateikiant isodinimo talona paprase paeiti i sona ..). Tiek skrendant is ispanijos, tiek is anglijos rankinio niekas nesvere..