Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(darvina @ 2011 05 17, 15:51)
Penktadieni skridom i Milana , tai Vilniuje  absoliuciai visus lagaminus ir tasiukus kiso i rema , atgal Bergamo oro uoste net nesivargino, tik prase susideti i viena vnt.
Gal kam irgi pravers mano info. Bergamo oro uoste pereiti muitine ir patekti i departure  sale galima tik nuo 5 ryto , jeigu kas norite miegoti , tai teks bendroje saleje "kimarinti" . Is Milano i Bergamo oro uosta autikas paskutinis vazuoja 23.30 ir pirmas tik 4.00 ryto.

kokia kaina autiko? Man atrodo ir reikes siuo autobusiuku vaziuoti is milano iki bergamo nuo 4.00 doh.gif skrisiu ten liepos menesi savaitgaliui ax.gif

Del tikrinimo - is Lietuvos man dar neteko matyti, kad nekistu i remus ir nesvertu rankinio bagazo.. is kitu saliu tai i remus kisdavo tokius jau didesniais atrodancius lagaminukus ar tasiukus, o sverti tai tik frankfurte siunte beveik visus (vaiksciojo "fiurere" laukimo saleje ir rinkdavosi ka nusivesti prie svarstykliu, net jau beeinant i lektuva pries pateikiant isodinimo talona paprase paeiti i sona ..). Tiek skrendant is ispanijos, tiek is anglijos rankinio niekas nesvere..
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 05 17, 16:39)
kokia kaina autiko? Man atrodo ir reikes siuo autobusiuku vaziuoti is milano iki bergamo nuo 4.00  doh.gif skrisiu ten liepos menesi savaitgaliui  ax.gif

.

Autobusiuko Milan Centrale - Bergamo Orio kaina 9.50 . Bet jeigu tryse , tai mokate uz du ( tokia akcija yra). Bilietai perkami kioske salia sustojimo, bet apie 4 val ryto jis buvo uzdarytas ( gerai , kad nusipirkom is vakaro). Baisiai nepatogus tas ankstyvas skrydis blush2.gif
Atsakyti
4u.gif As taip ir padariau, pamatavau Wizzair'o matuokleje smile.gif

Wizzair'o ismatavimai lygiai tokie patys kaip Ryanair'o 55x40x20

QUOTE(Forgete @ 2011 05 16, 23:48)
ne tie patys - išmatavimai negali viršyti 50x40x23

wizz air lyg tie patys  g.gif

Atsakyti
sveiki 4u.gif
noriu paklausti, ar rankiniame bagaze galiu veztis sausas sriubas, kava, arbatzoles?
Atsakyti
Galima.

QUOTE(-*Bagyra*- @ 2011 05 17, 20:06)
sveiki 4u.gif
noriu paklausti, ar rankiniame bagaze galiu veztis sausas sriubas, kava, arbatzoles?

Atsakyti
na tiesiog, taip keistai - į Stokholmą suaug. 13 lt bilietas, o kūdikis iki 24 mėn vistiek 70 lt g.gif doh.gif ot logika, juk jis vistiek sėdi ant mano kelių... tai pigiau man imti jam sėdynę už 13 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 17, 22:14)
na tiesiog, taip keistai - į Stokholmą suaug. 13 lt bilietas, o kūdikis iki 24 mėn vistiek 70 lt  g.gif  doh.gif  ot logika, juk jis vistiek sėdi ant mano kelių... tai pigiau man imti jam sėdynę už 13 lt lotuliukas.gif

Taip ir padarykit - pirkit atskira sedyne jei pigiau gaunasi (net po mokesciu) 4u.gif Man dabar uz kudiki irgi gerai nulupo Ryanair doh.gif Sakyciau bendroj sumoj iki uk nuskristi vaikui su Ryanair brangiau nei sukitom oro linijom i jav biggrin.gif kitr i bagazas leidziamas kuikiui, o cia nieko doh.gif
Atsakyti
na niekaip nesuprantu tų akcijų, doh.gif labai prašau, paaiškinkit, kad ateity žinočiau

pirmam puslapyje rašo:
Cheap Flights
Kaunas - Brussels (Charleroi) 34 Lt
galioja birželio mėn skrydžiams

peržiūrėjau visą birželį, pigiausias ką radau:
1 x Adult 45.00 LTL
Fare: 45.00 LTL
Online Check-In: 21.00 LTL
Delay/Cancel Levy: 7.00 LTL
Taxes / Fees: 0.00 LTL
» Taxes and Fees 0.00 LTL
Total Price: 73.00 LTL

tai kur tie 34 LT ?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 05 18, 10:20)
na niekaip nesuprantu tų akcijų,  doh.gif labai prašau, paaiškinkit, kad ateity žinočiau

pirmam puslapyje rašo:
Cheap Flights
Kaunas -  Brussels (Charleroi)  34 Lt
galioja birželio mėn skrydžiams

peržiūrėjau visą birželį, pigiausias ką radau:
1 x Adult 45.00 LTL
Fare:  45.00 LTL
Online Check-In:  21.00 LTL
Delay/Cancel Levy: 7.00 LTL
Taxes / Fees:  0.00 LTL
» Taxes and Fees 0.00 LTL
Total Price:  73.00 LTL

tai kur tie 34 LT ?

Booking Period: Tue 17 May 11 - Thu 19 May 11 ( kaip supratau, jau baigesi akcija smile.gif )

NUsisnekejau biggrin.gif Pagalvojau, kad iki 17 dienos, o pasirodo iki 19 smile.gif Persiprasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuoDuo: 18 gegužės 2011 - 09:59
QUOTE(DuoDuo @ 2011 05 18, 10:57)
Booking Period:  Tue 17 May 11 - Thu 19 May 11 ( kaip supratau, jau baigesi akcija smile.gif )

tai kad šiandien 18 May - pats akcijos vidurys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 05 18, 09:59)
tai kad šiandien 18 May - pats akcijos vidurys  g.gif

ryanair'e akcijas reik "pagauti". Galbūt tuos 2 akcijinius bilietus jau nupirko kas nors 3-ą nakties... Jei populiari kryptis, tai akcijas pagauti kartais laaaabai sunku, o "pačiam akcijos vidury" jau ir naivu jų ieskoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 18, 11:16)
ryanair'e akcijas reik "pagauti". Galbūt tuos 2 akcijinius bilietus jau nupirko kas nors 3-ą nakties... Jei populiari kryptis, tai akcijas pagauti kartais laaaabai sunku, o "pačiam akcijos vidury" jau ir naivu jų ieskoti...  4u.gif

tada aišku, o tai galvojau, kad aš žiopla verysad.gif
Irgi marketingo triukas, tik kam reklamuot tai, ko nebėra, g.gif o gal ir nebuvo ax.gif
čia kaip toj garsiojoj humoreskoj Raki po 5 rublej
Atsakyti