Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Paso duomenu reikia tik atliekant Check in.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 05 16, 19:12)
Paso duomenu reikia tik atliekant Check in.

Ačiū už greitą atsakymą 4u.gif
O Check in maždaug likus 2 savaitėms iki skrydžio, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Tikrai taip,nors leidzia pasidaryt anksciau,mazdaug apie 17dienu kai buna like,o veliausiai 4val iki skrydzio.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 05 16, 19:28)
Tikrai taip,nors leidzia pasidaryt anksciau,mazdaug apie 17dienu kai buna like,o veliausiai 4val iki skrydzio.

4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif Turiu klausima, gal cia jau kazkur ir buvo mineta, gal neradau. Ryt vaziuoju i Airija, klausimas kyla kiek galima veztis alkoholio, t.y. kiek stipriuju ir kiek silpnesniu (pvz.vyno). Kazkurioje temoje radau tik apie tai , kad LR muitine leidzia : 800 cigarečių,
10 litrų stipriųjų gėrimų, 90 litrų vyno (iš kurio ne daugiau kaip 60 litrų putojančio vyno),
110 litrų alaus. Tai va ir nezinau, kad tokius kiekius tai suprantu kad negaliu veztis, bet kiek ko galima tada veztis? Dekoju is anksto uz atsakyma wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korta @ 2011 05 16, 12:04)
Automatiskai siuncia tokius priminimus. Nekreipkit demesio, jeigu tikrai atsispausdinot bilietus tai viskas OK.
Papildyta:
Gal kas žino ar Vilniaus oro uoste stovi Ryanair "rankinio bagažo matuoklė" ? Ar įmanoma būtų nuvažiuoti su lagaminu ir pasimatuoti ar telpa ten  ar netelpa...kad būtų ramiau  smile.gif

bent jau as jo nemaciau, o prie gates atnese is kazkur ir pradejo matuoti.
Atsakyti
Aciu 4u.gif . Matyt tausoja smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 05 16, 20:55)
bent jau as jo nemaciau, o prie gates atnese is kazkur ir pradejo matuoti.

Atsakyti
QUOTE(Korta @ 2011 05 16, 12:04)
Automatiskai siuncia tokius priminimus. Nekreipkit demesio, jeigu tikrai atsispausdinot bilietus tai viskas OK.
Papildyta:
Gal kas žino ar Vilniaus oro uoste stovi Ryanair "rankinio bagažo matuoklė" ? Ar įmanoma būtų nuvažiuoti su lagaminu ir pasimatuoti ar telpa ten  ar netelpa...kad būtų ramiau  smile.gif

Vilniaus oro uoste prie check-in stovi Air Baltic rankinio bagazo matavimo remai, man atrodo, ten lyg ir tie patys reikalavimai ismatavimams, kaip ir ryanair, tai galit ten pabandyti "ikisti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 05 16, 23:20)
Vilniaus oro uoste prie check-in stovi Air Baltic rankinio bagazo matavimo remai, man atrodo, ten lyg ir tie patys reikalavimai ismatavimams, kaip ir ryanair, tai galit ten pabandyti "ikisti"  smile.gif

ne tie patys - išmatavimai negali viršyti 50x40x23

wizz air lyg tie patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 05 16, 22:48)
ne tie patys - išmatavimai negali viršyti 50x40x23

wizz air lyg tie patys  g.gif

air baltico man atrodo mazesni
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 17, 07:54)
air baltico man atrodo mazesni

Aha, taigi parasiau virsuj
Atsakyti
Penktadieni skridom i Milana , tai Vilniuje absoliuciai visus lagaminus ir tasiukus kiso i rema , atgal Bergamo oro uoste net nesivargino, tik prase susideti i viena vnt.
Gal kam irgi pravers mano info. Bergamo oro uoste pereiti muitine ir patekti i departure sale galima tik nuo 5 ryto , jeigu kas norite miegoti , tai teks bendroje saleje "kimarinti" . Is Milano i Bergamo oro uosta autikas paskutinis vazuoja 23.30 ir pirmas tik 4.00 ryto.
Atsakyti