Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(vikta @ 2011 05 15, 07:55)
Reiskias visokiu nesusipratimu su žaiskais kyla. Reiks apgalvoti ka i rankini bagaza, ka i lagamina det

nu tai jei šautuvų, granatų ir kardų nesivešit, tai nebus nesusipratimų. Kad tašėj pažiūri ką veži, tai čia gi nėra nesusipratimas.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2011 05 15, 07:48)
Skridom apie 10ta vakaro tai VNO dirbo tik viena parde ir toj buvo kola, spraitas, salta arbata ir gazuotas su citrina mineralinis...  Diena tikriausiai daugiau dirba, bet vakare mane pacia nustebino...

bet jei vaikas ne lėliukas, tai abejoju, kad leis neštis skysčius per apsaugą...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 05 15, 08:48)
Skridom apie 10ta vakaro tai VNO dirbo tik viena parde ir toj buvo kola, spraitas, salta arbata ir gazuotas su citrina mineralinis...  Diena tikriausiai daugiau dirba, bet vakare mane pacia nustebino...

paprasciausias budas ispresti problema vaiku su gerimu tai tureti su savim tuscia buteliuka, maniskis kai kudikis dar buvo tai turejau buteliuka su pieno misiniu, ten nuejau i pirma pasitaikusia kavine ir paprasiau silto vandens , be jokiu problemu, tai pripiltu manau ir puse litro to vandens smile.gif jei jau parduotuvese normaliu gerimu nebutu
Papildyta:
o kaip manot, labai prikibtu jei rankini bagaza, i viena tase sudeciau siek tiek daugiau i kita maziau? Vaziuosim i svecius su savo 2-meciu, o atgal teks dar sese 2 mergaites pasiimti pas seneliu atostogu nuvezti, tai mastau kad sau pvz daugiau biski daiktu isidiet kad mergickom maziau ir lengvaiu butu nesti g.gif tai syklese aisq parasyta kad kaip ir negalima taip, bet gal kam tekosusidurti realiai?
Nu man tik yra buve viena kart kad bagaze daugiau kg buvo, bet paprase uzdieti rankini dar tai paziurejo kad esu su mazu vaiku ir nieko nesake nes bendras svoris buvo geras.
ir beja ar nera kokio apribojimo kiek nepilnameciu vaiku gali su vienu suaugusiu skristi???
Atsakyti
3dienį skridau iš Kauno, ale pasiuto ryanair, visas iki vienos tašės kišo į rėmus, svėrė. g.gif Taspats sakė ir 6dienį buvo, mama skrido. Taip kad nerizikuokit, nes teks susimokėt...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 15, 07:18)
Jei gerti bus didesniuose nei 100 ml, tai nepavyks. Šiaip nusipirksit jau laukimo salėj ką nors.  4u.gif

turėjom vandens vaikiškam buteliuke su čiulptuku ir dar 500 ml vandens, tai Kaune paprašė paragauti, o iš Kos nieko nereikėjo.... ir tyrelę turėjau, ir DVD, ir vaikišką kompiuką toj pačioj patėj - nieko niekas nesakė...
kadangi po 1,5 kg abu lagaminai buvo virš, tai išimtus batus su maišeliais padėjau po vežimu, buvo dar pledukas apačioj - niekas niekur nieko nesakė...

o rankinio bagažo nei Kaune, nei Kos nematavo, nesvėrė niekieno, o buvo oho kokio dydžio... tik paskaičiuoja kad žmogui būtų vienas vnt ir viskas...

P.S. kažkaip buvau prieš Rynair nusistačius dėl tam tikrų dalykų, bet kažkaip pradeda patikti, nes yra pliusų jų tvarkoje... tik reikia ją paisyti pasirodo biggrin.gif
o priority kaip patiko - Kaune reikėjo sakyti ir rodyti kad praeiti, nežiūrėjau kokie veidai buvo lotuliukas.gif , o Kos tai super, stovėjom toj vietoj kur su pirmenybiniiais turi eiti, bet te buvo tiek visur susigrūdę keleivių... bet atėjo moteriškė, pasiteiravo pas ką pirmenybiniai, tai mes turėjom ir dar virna šeima. Visus kitus nepatenkintus išvarė į eilės pagrindinės galą, o mes liko vieni laisvai... tai kai jau leido į lėktuvą, tai mus palydėjo iki lėktuvo, mes jau atsisėdom ir tik tada pradėjo kitus leisti.... na tas momentas patiko, kad nusipirkai, o ne taip jau ir kainuoja, tik 28 lt /asm. , ir tai pasiteisino... tuolab kai pas mane ant rankų miegojo mažė...
tai va tokie geri atsiliepimai po šios kelionės thumbup.gif
Atsakyti
man įdomu kaip čia tu tais ragavimais. suprantu, pienas, gėrimas, bet jeigu vežiesi kvepalus / šampūną? juk neverčia ragaut, tai kaip jie nustato kad tai tikrai kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2011 05 15, 16:28)
man įdomu kaip čia tu tais ragavimais. suprantu, pienas, gėrimas, bet jeigu vežiesi kvepalus / šampūną? juk neverčia ragaut, tai kaip jie nustato kad tai tikrai kvepalai?

lotuliukas.gif koks ragavimas - svarbu iki 100 ml talpa ir maišelyje suspaudžiamam
Atsakyti
tai aishku, kad reik ir shampuna ragaut, ir kvepalus.kaip gi be to biggrin.gif biggrin.gif
xxxsaulyte, gal placiau apie kos butu galima ishgirst? kaip ten kas/kainos/infrastruktura,t.t.
Atsakyti
čia tema KOS
jau nemažai gryžusių rašo atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui.paskaitinesiu
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 05 14, 23:15)
Klausimas taip pat del zaislu-ar galima imti magnetinius zaisliukus?smile.gif
O dar del vaistu.. ar galima imti butiniausius vaikui: zvakutes/lasus-nuo temperaturos,slogos ir tt??
Ir del vezimelio,jei vaikas jau ne kudikis (virs 2 m.),ar galima imti vezimeli sketuka nemokamai???
Aciu tiems kas atsakys! 4u.gif

Mane taip pat domina sie klausimai, ypac del vezimuko mums bus 2.1 m ar galim imti vezimuka nemokamai?
O dydisis nores pasimt kelis bahuganus o jie su magnetukais ar gali detis i rankini bagaza? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Labai reikia jusu pagalbos ir konsultacijos.

Turiu 2 bilietus rugsejui stanstedas - vilnius. Ar galima data pakeisti i ankstesne? blush2.gif

Ir kaip galima ta padaryti? Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poniulyte: 16 gegužės 2011 - 09:20
Sveiki 4u.gif
man toks klausimas iskylo, CHECK- IN lyg ir padariau, bilietus atspausdinau, bet po kieliu dienu, el.pastu vel gavau raginima registruotis.
gal as ka nors blogai padariau?
ar galima atspausdinti bilietus, ne uzsiregistravus?
ar matosi kur nors kad as padariau ta CHECK- IN? blush2.gif

Aciu
Atsakyti