Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Kaip tik vakar stebejau idomu vaizdeli- dabar stanstede, einant i skrydi prie 40-59 vartu, stovi ishsirykiave ryanair darbuotojai ir stabdo kone visus, bei tikrina svori/dydi ir tashiu skaiciu. Eina jaunas bachurelis su ganetinai dideliu lagaminu. ji sustabdo. Ishmieros netinkamos. susimokejo 40£. Apsimoka?! Na ne. juk rankini lagamina gali zymiai pigiau nusipirkt. reikejo tik ishsitraukt 'maxima' maishiuka ir daiktus persikraut, paliekant ta lagamina 'dovanu' biggrin.gif aishku, ji padarant nekondiciniu. Zinant ryanair, tai jie dar puls pardavinet ar pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 14, 08:37)
Kaip tik vakar stebejau idomu vaizdeli- dabar stanstede, einant i skrydi prie 40-59 vartu, stovi ishsirykiave ryanair darbuotojai ir stabdo kone visus, bei tikrina svori/dydi ir tashiu skaiciu. Eina jaunas bachurelis su ganetinai dideliu lagaminu. ji sustabdo. Ishmieros netinkamos. susimokejo 40£. Apsimoka?! Na ne. juk rankini lagamina gali zymiai pigiau nusipirkt. reikejo tik ishsitraukt 'maxima' maishiuka ir daiktus persikraut, paliekant ta lagamina 'dovanu' biggrin.gif aishku, ji padarant nekondiciniu. Zinant ryanair, tai jie dar puls pardavinet ar pan biggrin.gif

Jūs jau nesupykit, bet nelabai supratau Jūsų pasisakymo... Yra taisyklės nesilaikai = moki. ir nelabai suprantu to burnojimo... taip ryanairas daro biznį iš visko, bet gi prievartą į jų lėktuvus niekas nesodina. nepatinka - neskriskit 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susiduret, ar labai kabinejas prie zaislu rankiniam bagaze kai keliauji su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 05 14, 22:50)
Gal kas susiduret, ar labai kabinejas prie zaislu rankiniam bagaze kai keliauji su vaikais.

O nuo kada negalima veztis zaislu?? g.gif As netgi gerti vaikams paimsiu ...
Atsakyti
Klausimas taip pat del zaislu-ar galima imti magnetinius zaisliukus?smile.gif
O dar del vaistu.. ar galima imti butiniausius vaikui: zvakutes/lasus-nuo temperaturos,slogos ir tt??
Ir del vezimelio,jei vaikas jau ne kudikis (virs 2 m.),ar galima imti vezimeli sketuka nemokamai???
Aciu tiems kas atsakys! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 14 gegužės 2011 - 22:17
Nu pagalvojus, plastmase pertkauzus gana astrus ginklas gautusi. Tai ir pamasciau, gal kabinasi
QUOTE(Diamond @ 2011 05 14, 23:03)
O nuo kada negalima veztis zaislu??  g.gif As netgi gerti vaikams paimsiu ...

Atsakyti
mamicy, nelabai supratai,ka ash norejau tuom pasakyt- tai buvo patarimas,ka daryt, jei jau 'padai svyla'. yra taisykles, yra apstatymai. ir niekur cia nedings nei ryanair, nei kita kompanija. juolab, pritaikius 'nenori-neskrisk' visiems, gali bizni uzsidaryt ishkart
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2011 05 14, 23:03)

žaislinių ginklų negalima
Atsakyti
As treciadieni skridau su vaiku ir jo zaislais, buvo isimetes kelias masinytes. VIlniui tikrino lagaminus, ziuriu kad supuole pora darbuotoju aiskintis kas ten pas mane sudeta, dar viena pasikviete, jetau stoviu galvoju kas cia dabar bus. Atidaro, sukisa rankas ir isima vaiko toki metalini traktoriuka, pasijuokia visi ir palinki gero skrydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2011 05 14, 22:03)

Jei gerti bus didesniuose nei 100 ml, tai nepavyks. Šiaip nusipirksit jau laukimo salėj ką nors. 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2011 05 14, 22:26)
As treciadieni skridau su vaiku ir jo zaislais, buvo isimetes kelias masinytes. VIlniui tikrino lagaminus, ziuriu kad supuole pora darbuotoju aiskintis kas ten pas mane sudeta, dar viena pasikviete, jetau stoviu galvoju kas cia dabar bus. Atidaro, sukisa rankas ir isima vaiko toki metalini traktoriuka, pasijuokia visi ir palinki gero skrydzio biggrin.gif

man panašiai buvo su flomasteriais. sušoko keli, kažką tartis pradėjo, poto į mano tašę kad sušoko... kad ieško... sakau sakykit ko ieškot. Pasirodo jie pamatė "kažkokias ampules" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 15, 08:18)
Jei gerti bus didesniuose nei 100 ml, tai nepavyks. Šiaip nusipirksit jau laukimo salėj ką nors.  4u.gif
man panašiai buvo su flomasteriais.  sušoko keli, kažką tartis pradėjo, poto į mano tašę kad sušoko... kad ieško... sakau sakykit ko ieškot. Pasirodo jie pamatė "kažkokias ampules" biggrin.gif

Skridom apie 10ta vakaro tai VNO dirbo tik viena parde ir toj buvo kola, spraitas, salta arbata ir gazuotas su citrina mineralinis... Diena tikriausiai daugiau dirba, bet vakare mane pacia nustebino...
Atsakyti
Reiskias visokiu nesusipratimu su žaiskais kyla. Reiks apgalvoti ka i rankini bagaza, ka i lagamina det
Atsakyti