Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

I pirma-2 kg 'naikini' kazkaip, arba susimoki tiek,kad neverta tu 2 kg vezt
i antra-reiktu klaust apsaugos ar oro uosto info
Atsakyti
[quote=ingusiaa,2011 05 12, 22:16]
as su tokiu kalusymu ...jei lagaminas 20kg o ten netycia kokie 22kg...kas tada? apmokestina tuos 2kg ar liepia istraukt ta virssvori is lagamino? g.gif
[

-----------------------------------------
Manau,kad taip, gali ....nors gali buti, kad namie turimos svarstykles rodo vienaip, o oro uoste -bus kitaip, bent jau pas mus taip yra ; namie rodo norma, o oro uostuose pastoviai maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 05 12, 21:16)
as su tokiu kalusymu ...jei lagaminas 20kg o ten netycia kokie 22kg...kas tada? apmokestina tuos 2kg ar liepia istraukt ta virssvori is lagamino?  g.gif

tu renkies - arba ištrauki, arba moki 140lt berots (už kg būna 70lt)..

man buvo, kaip sakiau 500 g, ir liepė arba persidėt į rankinį bagažą, arba išmest...
Papildyta:
QUOTE(Frezija13 @ 2011 05 12, 21:49)

Manau,kad taip, gali ....nors gali  buti, kad namie turimos svarstykles rodo vienaip, o oro uoste -bus kitaip, bent jau  pas mus taip yra ; namie rodo norma, o oro uostuose pastoviai maziau  smile.gif

nu jei norėsi būtinai imti tuos 2kg ir nebus galima persidėt į rankinį, nu tai taip, mokėsi, nu bet du kg tai ne 10, įsidėt į kišenę galų gale kažką galima, ir į rankinį, jei jau nėr ten gramas į gramą 10 kg...

o man visada namie rodo mažiau, nei orouoste, na apie 1 kg. svarstyklės orouoste, kaip bebūtų, kitokios.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 05 12, 22:16)
as su tokiu kalusymu ...jei lagaminas 20kg o ten netycia kokie 22kg...kas tada? apmokestina tuos 2kg ar liepia istraukt ta virssvori is lagamino?  g.gif

is lietuvos labai kabinejasi... is uzsienio skrendant iki 400 gr virssvorio nelabai daro problemas.. perkraukit, nerizikuokit...
1 kg virssvorio = 20 EUR arba 20 Svaru taip kad neverta... vakar viena panele skridusi su mano kolege is liverpulio plojo virs 120 svaru uz 12 kg virssvorio blink.gif
Atsakyti
Tai ji gal kokius aukso gabalus gabenosi?! Nes tokie mokesciai bei virshsvoriai man nesuprantami.juk turi but tam kazkoks ekonominis paaishkinimas biggrin.gif Kitaip,nelabai suprantu naudos
Atsakyti
dekui visiems uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnusha @ 2011 05 12, 21:29)
Norėjau paklausti, gal kas turėjote insulino švirkstus diabetikams rankiniame bagaže? Ar apsauga reikalavo gydytojo pažymos?

maciau kazkur ryanaire apie svirsktus ir lygtais insuliną parasyta (tik dabar jau nebepamenu tiksliai kas). Paieskokit DUK'uose prie "invalidų" skyrelio smile.gif (aš kai ieškojau info apie ramentus, tai tikrai tikrai mačiau). O šiaip jei tingit ieškoti, tai manau pažyma nepakenks...

QUOTE(whitey @ 2011 05 12, 23:59)
Tai ji gal kokius aukso gabalus gabenosi?! Nes tokie mokesciai bei virshsvoriai man nesuprantami.juk turi but tam kazkoks ekonominis paaishkinimas biggrin.gif Kitaip,nelabai suprantu naudos

nu jei veži močiutės kokias relikvijas, tai pinigais jos neįkainojamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 13, 00:59)

neisivaizduoju ka ta panele gabenosi.. o realiai virssvori galima "surinkti", nebutinas nei auksas, nei relikvijos smile.gif man taip buvo griztant po studiju DK, tik SAS skridau, tai buvo virssvoris 15 kg.. visa turta 3 metu reikejo issivezti ir knygas.. baudos isvengiau, nes pavyko susitarti su vadybininku (nusiunte is karto pas SAS atstova)...
Atsakyti
Sutinku,tik ar verta uz 1kg moket po 10£. Tokia kaina gan daug dalyku gali nusipirkt vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 13, 14:16)
Sutinku,tik ar verta uz 1kg moket po 10£. Tokia kaina gan daug dalyku gali nusipirkt vietoj biggrin.gif

Arba ne oro pastu gabenti.
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 13, 14:16)

su ryanair is viso neverta.. ir kaina nurodyta 20 svaru uz 1 kg virssvorio blink.gif
Atsakyti
Na kodel jau ishkart 'neverta'. Gal ir verta,jei 'krovinys' atitinkamas bei brangus
Atsakyti