Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(dianita @ 2011 05 10, 15:03)
netiks, negali buti indelis didesnis nei 100 ml talpos.. man taip ir kvepalus ateme.. nors buvo puse nupurksta..  doh.gif bet cia ne tik ryanair..
Gali nusipirkti kelioninio dydzio buteliukus su sampunu, duso zele ir t.t., tokie, kaip viesbuciuose duoda..

Na va, ateiciai tyrimams indeliu turesiu neblogas atsargas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 10, 15:05)
Na va, ateiciai tyrimams indeliu turesiu neblogas atsargas biggrin.gif

as analizu indelius naudoju kelionems kai registruoju bagaza.. kad neprisikrauti dideliu sampuno ir kondicionieriaus ir t.t. buteliu.. aisku, i rankini netinka, bet kelionems patogu..
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 05 10, 16:03)
netiks, negali buti indelis didesnis nei 100 ml talpos.. man taip ir kvepalus ateme.. nors buvo puse nupurksta..  doh.gif bet cia ne tik ryanair..
Gali nusipirkti kelioninio dydzio buteliukus su sampunu, duso zele ir t.t., tokie, kaip viesbuciuose duoda..

va, jau nebe pirmą kartą girdžiu, kad oro uostuose kvepalus atima. Ir vis galvoju, kaip tai įmanoma? Nes, kiek aš žinau, tai kvepalų didžiausia buteliukų talpa ir yra 100ml, o dažnai tai ir mažesnė ta talpa būna... tai kaip čia tada yra? g.gif Dianita, kaip jums buvo? Aš pati visada bijau kvepalus į keliones imt, kad nereiktų išmest paskui........
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 05 10, 15:08)
as analizu indelius naudoju kelionems kai registruoju bagaza.. kad neprisikrauti dideliu sampuno ir kondicionieriaus ir t.t. buteliu.. aisku, i rankini netinka, bet kelionems patogu..

buvau viska supylus i tuos sysiuku buteliukus ir niekur niek nieko neske blush2.gif gal kad su vaiku buvom.. nors vaikiska maisteli, tai atskirai dar isdejom.. irgi didesniais kiekiais buvo (po 125 ml). Vieninteliai britai, tai is vaiko buteliuko vandens paragaut liepe ir ateme 0,5 l mineralini. Daugiau nekibo prie analizu buteliu..
Atsakyti
Nepasiekiama,turbut buvo daugiau nei 100ml,ir parashyta ant talpos. Tada nieks net nesuks galvos. Dziaugsis kokio security zmona ar drauge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nepasiekiama @ 2011 05 10, 19:35)
va, jau nebe pirmą kartą girdžiu, kad oro uostuose kvepalus atima. Ir vis galvoju, kaip tai įmanoma? Nes, kiek aš žinau, tai kvepalų didžiausia buteliukų talpa ir yra 100ml, o dažnai tai ir mažesnė ta talpa būna... tai kaip čia tada yra? g.gif Dianita, kaip jums buvo? Aš pati visada bijau kvepalus į keliones imt, kad nereiktų išmest paskui........

mano buteliukas buvo virs 100 ml, bet puse buvo nupurksta, tai ateme... o siaip as visada vezuosi kvepalus bet ziuriu kad butu 50 ml ne daugiau... viskas ok, svarbu i maiseli ideti..
Atsakyti
QUOTE(nepasiekiama @ 2011 05 10, 19:35)

blogai zinot tongue.gif pilna kvepalu ir po 125ml biggrin.gif
o i atomika nusipurkst negalit, ar meginuka pasiimt g.gif
Atsakyti
na ja, aš čia apie tuos "standartinius" iki 100ml dydžuo buteliukus pagalvojau biggrin.gif šiaip mano kvepalai visi ir yra tuose 100ml talpose, bet va buvau prisiskaičius, kad oro uostuose atima, tai bijodavau vežtis su savim... Na, bet ačiū, dabar ramia galva juos skraidinsiuos ax.gif
Atsakyti
Tai dekit i didyji lagamina. Keliones eigoj galesit Duty Free pasinaudot biggrin.gif aishku, jei skrendat tik su rankiniu, tada taip
Atsakyti
Vakar skridau is Vilniaus. Visus lagaminus kiso i remus.
Atsakyti
as su tokiu kalusymu ...jei lagaminas 20kg o ten netycia kokie 22kg...kas tada? apmokestina tuos 2kg ar liepia istraukt ta virssvori is lagamino? g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas turėjote insulino švirkstus diabetikams rankiniame bagaže? Ar apsauga reikalavo gydytojo pažymos?
Atsakyti