Taigi paprasta patikrint.einat per bilietu uzsakyma,pabaigoj matot mokesti,pasirinkus atitinkama kortele. Ir ner ant ko pykt,jei 'ne taip' bus. O jei dar kortele kokia prepaid...jums geriausia viska zinot,kaip kas
Payment Amount 865.58 LTL
Amount Paid 865.58 LTL
Amount Due 0.00 LTL
ka reiskia ??
Amount Paid 865.58 LTL
Amount Due 0.00 LTL
ka reiskia ??
QUOTE(edicike @ 2011 05 09, 20:21)
Payment Amount 865.58 LTL
Amount Paid 865.58 LTL
Amount Due 0.00 LTL
ka reiskia ??
Amount Paid 865.58 LTL
Amount Due 0.00 LTL
ka reiskia ??
tai reiskia, kad sumokejot viska, skolos uz bilietus nera
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 09, 19:32)
tai reiskia, kad sumokejot viska, skolos uz bilietus nera
aciu
Laba diena.
As noriu mergaites paklausti jusu ,kadangi pirma kart uzsakinejau bilietus per ryanaira.Ten kur raso pavarde,as parasiau paskutine raide ne "Č" ,o "C". Maciau kad virsuje parasyta ,kad reikia rasyti kaip pase,bet tuo momentu neturejau su savimi paso.Kaip jus galvojate ar tai bus klaida ?
As noriu mergaites paklausti jusu ,kadangi pirma kart uzsakinejau bilietus per ryanaira.Ten kur raso pavarde,as parasiau paskutine raide ne "Č" ,o "C". Maciau kad virsuje parasyta ,kad reikia rasyti kaip pase,bet tuo momentu neturejau su savimi paso.Kaip jus galvojate ar tai bus klaida ?
QUOTE(Diari @ 2011 05 09, 21:28)
Laba diena.
viskas ok, lietuvisku raidziu as niekada nerasau
QUOTE(Forgete @ 2011 05 09, 21:44)
viskas ok, lietuvisku raidziu as niekada nerasau
Aciu,nes as jau pagalvojau ,kad vyra uzmusiu ,nes jis man telefonu sake kad pas ji parasyta "C",na as visai siemai ,aisku ir parasiau.O tik dabar nutariau paziureti.Aciu dar karta .
QUOTE(whitey @ 2011 05 09, 13:20)
Susimokejus, blogiau nebus ir nereiks nervuotis praleis/nepraleis. Aishku,jei internete ta pati kaina,kaip oro uoste,tai bandykit,suzinosit ir mums pasakysit tik nepamirshkit,nes paskutiniu metu daug kas 'uzmarshus' patampa
Žinot, pasvėrem mes čia su vyru visus už ir prieš, bei nusprendėm, kad skėtuko imti neapsimoka. Imsim vaikjuostę ir mažiau galvos skausmo bus. Kai lakstėm po EU, tai tik vienintelėje Venezia ir tesinaudojom vežimu, visur kitur teko bėgioti paskui vaiką, o vėžimą stumdyti.
Neblogas sprendimas visai
QUOTE(chochotrona @ 2011 05 09, 00:00)
Aišku daug apie tai jau buvo kalbėta, bet...
Ar galima nusipirkti papildomo bagažo regisruoto PO check-in operacijos?
Bilietą jau turiu, ten pažymėta 0 Baggage, tai jeigu nusipirkčiau (leidžia man tai padaryti) papildomą tai išsisaugotų barkode ir jie ten pamatytų? Ar galima perspausdint ir atsiranda pažymėta kad man priklauso bagažas?
Ar galima nusipirkti papildomo bagažo regisruoto PO check-in operacijos?
Bilietą jau turiu, ten pažymėta 0 Baggage, tai jeigu nusipirkčiau (leidžia man tai padaryti) papildomą tai išsisaugotų barkode ir jie ten pamatytų? Ar galima perspausdint ir atsiranda pažymėta kad man priklauso bagažas?
Galima. RePrint bilietus reikia (perspausdinti. Einat į chekin online ir spaudžiat ne chekin, bet reprint. Išbandyta šį savaitgalį.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 09, 14:40)
Laba diena,
buvo kalbeta, bet iki galo neissiaiskinom. Ar papildomai perkant registruota bagaza, po to, kai jau buvo uzsakyti bilietai - bus korteles mokestis? Gal kas ta procedura iki galo padare esat?
buvo kalbeta, bet iki galo neissiaiskinom. Ar papildomai perkant registruota bagaza, po to, kai jau buvo uzsakyti bilietai - bus korteles mokestis? Gal kas ta procedura iki galo padare esat?
Kortelės mokesčio nebus.
Nusipirkau indelius is vaistines, sakiau isipilsiu duso zele ir pan.. Bet ten kaip ir 100 ml, o realiai didesni jie. Tai psio, netiks, ane?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 10, 14:21)
Nusipirkau indelius is vaistines, sakiau isipilsiu duso zele ir pan.. Bet ten kaip ir 100 ml, o realiai didesni jie. Tai psio, netiks, ane?
netiks, negali buti indelis didesnis nei 100 ml talpos.. man taip ir kvepalus ateme.. nors buvo puse nupurksta.. bet cia ne tik ryanair..
Gali nusipirkti kelioninio dydzio buteliukus su sampunu, duso zele ir t.t., tokie, kaip viesbuciuose duoda..