20kg atsirado pernai birzeli - liepa.
Aišku daug apie tai jau buvo kalbėta, bet...
Ar galima nusipirkti papildomo bagažo regisruoto PO check-in operacijos?
Bilietą jau turiu, ten pažymėta 0 Baggage, tai jeigu nusipirkčiau (leidžia man tai padaryti) papildomą tai išsisaugotų barkode ir jie ten pamatytų? Ar galima perspausdint ir atsiranda pažymėta kad man priklauso bagažas?
Ar galima nusipirkti papildomo bagažo regisruoto PO check-in operacijos?
Bilietą jau turiu, ten pažymėta 0 Baggage, tai jeigu nusipirkčiau (leidžia man tai padaryti) papildomą tai išsisaugotų barkode ir jie ten pamatytų? Ar galima perspausdint ir atsiranda pažymėta kad man priklauso bagažas?
QUOTE(racke @ 2011 05 08, 21:36)
Niu o man kazkoks nesusipratimas gavosi Taip ir nesupratau ar nusipirkau bilietus ar ne. Derinau kelione su persedimais. Tai is Stocholmo i Sevilia bilietas nezinau ar nupirktas ar ne. Patvirtinimo i el pasta negavau (nors kitus bilietelius gavau visus) Ir neaisku ar nebusiu pora kartu nupirkusi ta pati. Nes kai pirma karta pasirode uzrasas, kad kazkas keiciama ir garsiukas 'klink', pabandziau dar karteli Ir tas pats. O geriau paskaicius suprantu, kad ten eina kalba apie valiutos keitima. Gal kas galit imesti koki numeriuka Ryanair Kaune, gal pavyks issiaiskinti
tai pažiūrėkit ar nuskaitė pinigus nuo saskaitos ir žinosit
Klausimas susijės su vežimeliu vaikui, kuriam jau nebe 2 metai: ar už vežamą skėtuką reikia papildomai mokėti ar ne? Jis įeina į rankinį bagažą ar jau po 2 metų nebe?
Susimokejus, blogiau nebus ir nereiks nervuotis praleis/nepraleis. Aishku,jei internete ta pati kaina,kaip oro uoste,tai bandykit,suzinosit ir mums pasakysit tik nepamirshkit,nes paskutiniu metu daug kas 'uzmarshus' patampa
Laba diena,
buvo kalbeta, bet iki galo neissiaiskinom. Ar papildomai perkant registruota bagaza, po to, kai jau buvo uzsakyti bilietai - bus korteles mokestis? Gal kas ta procedura iki galo padare esat?
buvo kalbeta, bet iki galo neissiaiskinom. Ar papildomai perkant registruota bagaza, po to, kai jau buvo uzsakyti bilietai - bus korteles mokestis? Gal kas ta procedura iki galo padare esat?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 09, 14:40)
Laba diena,
Man tai nenuskaičiavo nė karto kortelės mokesčio, kai atskirai bagažą pirkausi
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 05 09, 15:16)
Man tai nenuskaičiavo nė karto kortelės mokesčio, kai atskirai bagažą pirkausi
Labai aciu uz atsakyma, baigiu susigundyti atgaliniam (o gal ir i prieki, tada su lagaminu, patogiau ) registruotu bagazu
Na va,ir jus pasidalinkit,kaip ten bus.pilnesnis vaizdas susidarys
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 09, 15:17)
Labai aciu uz atsakyma, baigiu susigundyti atgaliniam (o gal ir i prieki, tada su lagaminu, patogiau ) registruotu bagazu
Aišku nežinau nei kur ir ko skrendat, bet aš dažnaiusiai į priekį skrendu su paprastu rankiniu ir susilankstau sportinį krepšį į rankinį bagažą, o atgal išsiperku
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 05 09, 16:23)
Aišku nežinau nei kur ir ko skrendat, bet aš dažnaiusiai į priekį skrendu su paprastu rankiniu ir susilankstau sportinį krepšį į rankinį bagažą, o atgal išsiperku
cia gera mintis
Tai koks yra kortelės mokestis perkant bilietus?
Pagal tą ryanair lentelę, 6eurai vienam žmogui į vieną pusę,tai už viską ~40lt gaunas žmogui tada,teisingai supratau?
Pagal tą ryanair lentelę, 6eurai vienam žmogui į vieną pusę,tai už viską ~40lt gaunas žmogui tada,teisingai supratau?