Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 05, 21:29)
Chek-in padarytas? Jei ne, tai tada galite papildomai pirkti online... 4u.gif

na taip, on-line jau užsiregistruita ir atspausdinta ir po kelių dienų priority nupirkau ir neatspausdinau... tai ir klausiu - ką daryti, ar vėl galiu iš naujo registruoti ir jau su viskuom spausdinsiu...? ar taip leis? dar kartą registruotis
g.gif nebandžiau

PS. jau radau - leidžia daryti reprint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 06 gegužės 2011 - 11:33
O po reprint jau priority eile rodo?
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 06, 13:24)
O po reprint jau priority eile rodo?

taip, po reprint jau bilietas po barkodu priority mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada ok
Atsakyti
Man reikia bilieto iš Londono (geriausia Stansted) 06-26d., bet kainos tai juokingos dabar biggrin.gif ir čia vadinasi pigus skrydis 99 svarai? g.gif tiek pinigų Ryan'ui niekada nemokėčiau už vieną bilietą, vis dar ieškau ekonomiško varianto grįžti, jau geriau su 3 persėdimais, bet už 100 eur. - principo reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oralas @ 2011 05 07, 11:43)
O siandien kaina jau yra 69.06  GBP
Tik pastoviai gaudyti kainas reikia. Kazkada jau buvo rasyta apie programeles (mokamas ir nemokamas), kurias reikia instaliuoti i kompiuteri ir jos pastoviai seka kainas. Galima nustatyti sekima konkreciai datai, konkreciam skrydziui. Galima net gauti sms apie kainu pokycius.

pas mane su mokesčiais (be bagažo) kaip rodė taip ir rodo 99.06 GBP, čia iš Liutono turbūt pažiūrėjot ta kaina ax.gif kainų pokyčius seku praktiškai kasdien nuo balandžio mėnesio, aišku, galėjau pirkti tuomet už 40 GBP, bet atrodė, kad brangu ir kainos dar galimai pakris. Šiuo metu vėl pamažėjo nuo 122 GBP, tai dar palauksiu ax.gif

pikta tik dėl to, kad vakarų europiečiai sėkmingai daugeliu atvejų gali įsigyti bilietų po 5-8 eurus, o mes kaip iš "turtingo bloko" galime sau leisti ir šimtais švaistytis g.gif atrodo, išsidera ir pas mus iš oro uostų mažesnius mokesčius, bet bilietų kainose tai ne itin atsispindi, apmaudu dievaži rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 07 gegužės 2011 - 11:03
Lucrezia,pastebejimai geri ir apie juos jau buvo kalbeta. Matot, kabina 'ant' tu,kurie moka,tad lt keleiviai kitus ir ishlaiko.nes vakarieciai ne taip daznai 'keliauja',kaip lietuviai.juolab,vietiniai versininkai juk patare,kaip ir kas cia daroma,tad nesistebiu,kad uk kaina viena,lt-triguba. Tad taip visur.
Griztant prie norimo skrydzio,tai matot,sezonas,o kur lietuviai traukia atostogaut?! biggrin.gif Tad taip ir gaunas. Bandyk su persedimais,bet vel gi nepamirshkit,jog jie garantuoja nuo tashko a i b,bet ne i c ar d.vienoj vietoj veluojant,griuna visi planai.o papildomos ishlaidos-jusu. Vakar ish stansted i skavsta 2 reisai velavo,ir vietoj 13h rode 'planuojama' 18h ishvykima. Keleiviams 'paguoda' 5sv vaucheriai biggrin.gif
Atsakyti
Siaip nemazai maciau klausimu apie lagaminu ismatavimus ir tilpimus i gelezine deze oro uoste...tai galiu pasakyti bent jau pagal mano ismatavimus mano rankinis lagaminas gerais 2 cm buvo per storas nors tu ka t.y ne 20cm kaip turi buti, o 22cm, tai as kad butu ramiau ir nereiktu moketi didziuliu baudu ir raudonuoti, nuvaziavau patikrint i oro uosta...ir ka, tilpo puikiausiai, tai man iskart palengvejo bigsmile.gif
Beje lagaminas tekstilinis, o ne plastikinis.
Atsakyti
Giedrrute,na neskaitot,matau,patarimu cia. Kam vargt su tais rankiniais lagaminais?! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucrezia @ 2011 05 07, 11:17)
Man reikia bilieto iš Londono (geriausia Stansted) 06-26d., bet kainos tai juokingos dabar  biggrin.gif  ir čia vadinasi pigus skrydis 99 svarai?  g.gif  tiek pinigų Ryan'ui niekada nemokėčiau už vieną bilietą, vis dar ieškau ekonomiško varianto grįžti, jau geriau su 3 persėdimais, bet už 100 eur. - principo reikalas  ax.gif

teisybe... kaip teisybe ir tai, kad zinant apie planuojama kelione reikia ieskoti akciju is anksto.. ne visada pasiseka rasti ka nors "greitai" ir uz gera kaina... ax.gif isperkanciu pigius bilietus daug ... o vietu uz akcijine kaina deja ribotai buna...

su Wizzair is Luton yra uz 68 svarus. I Lutono oro uosta veza tos Greenlines berods autobusai, vaziavau as is centrines autobusu stoties pries pora metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 07 gegužės 2011 - 21:51
Man lutonas savo susisiekimu nepatinka (aishku,jei jus ne su mashina pasiima,tada panashiai kaip stansted). Iki gelezinkelio stoties dar reikia vaziuot,moket papildomai. Autobusai aplink visus kaimus vaziuoja,nors jais apskritai mazai naudojuos.nepatikimi ir per daug atsakymu 'sorry for delays.traffic'.niekam net nepasiskusi,jog pavelavai,juk tai 'savaime suprantama'
Atsakyti
Labas, musu skrydis su Ryanair'u numatomas birzelio menesi, kokios tuomet buna registruotu bagazu kainos? domina ir 15 kg ir 20 kg ( i viena puse), internete ieskojau, bet raso skirtingas sumas g.gif
Atsakyti