Sveiki,
per kiek laiko mazdaug po bilieto pirkimo i pasta atsiuncia ta "itinerary" ?
Aciu
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 10:39)
Sveiki,
Aciu
Aciu
Iš karto... Bet gal būna ir vėliau
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 09:49)
Iš karto... Bet gal būna ir vėliau
Vakar vakare nusipirkom, o siandien dar nera kazkaip neramu jau man gal kam buvo tokia situacija?
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 11:10)
Vakar vakare nusipirkom, o siandien dar nera kazkaip neramu jau man gal kam buvo tokia situacija?
Junkites per "manage my booking" ir žiūrėkite ką rodo....
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 10:13)
Junkites per "manage my booking" ir žiūrėkite ką rodo....
Spaudziu view my booking, suvedu visus duomenis ir man ismeta, kad kazkas negerai suvesta gal suklydau el.pasta ivedinedama, bet patikrinau kelis kartus pries pirkdama... reiks tikriausiai jiems skambint ir aiskintis
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 11:25)
Spaudziu view my booking, suvedu visus duomenis ir man ismeta, kad kazkas negerai suvesta gal suklydau el.pasta ivedinedama, bet patikrinau kelis kartus pries pirkdama... reiks tikriausiai jiems skambint ir aiskintis
O ką bankas rodo, jei pirkta, tai turi pinigėliai rezervuoti būti....Taip, atrodo, jog klaidingas adresiukas bus įrašytas...
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 10:28)
O ką bankas rodo, jei pirkta, tai turi pinigėliai rezervuoti būti....Taip, atrodo, jog klaidingas adresiukas bus įrašytas...
Panasu, kad apsizioplinau kur cia dabar kreiptis net nelabai issivaizduoju ? Aciu uz pagalba
laba diena planuoju skristi i Barselona spalio pabaigoje, bet man jau nebeleidzia uzsisakyt bilietu lapkriti. ar as per anksti noriu uzsisakyt?ar nuo lapkricio nebera skrydziu? ir kada geriausiai (pigiausiai) uzsisakyt? Aciu
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 11:55)
Panasu, kad apsizioplinau kur cia dabar kreiptis net nelabai issivaizduoju ? Aciu uz pagalba
Pasukite į Litargus, jie atsakingi: +370 37 750 195, +370 37 750 196....
Papildyta:
QUOTE(akušeryte @ 2011 05 06, 12:10)
laba diena planuoju skristi i Barselona spalio pabaigoje, bet man jau nebeleidzia uzsisakyt bilietu lapkriti. ar as per anksti noriu uzsisakyt?ar nuo lapkricio nebera skrydziu? ir kada geriausiai (pigiausiai) uzsisakyt? Aciu
Skrenda iš Vilniaus iki spalio 25 d.
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 11:21)
Labai aciu
Giedrute-uzsicekinus joks pranesimas i pasta neateina.