Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Sveiki,

per kiek laiko mazdaug po bilieto pirkimo i pasta atsiuncia ta "itinerary" blush2.gif ?

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 10:39)
Sveiki,

per kiek laiko mazdaug po bilieto pirkimo i pasta atsiuncia ta "itinerary"  blush2.gif ?

Aciu smile.gif

Iš karto... 4u.gif Bet gal būna ir vėliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 09:49)
Iš karto...  4u.gif  Bet gal būna ir vėliau g.gif

Vakar vakare nusipirkom, o siandien dar nera unsure.gif kazkaip neramu jau man verysad.gif gal kam buvo tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 11:10)
Vakar vakare nusipirkom, o siandien dar nera unsure.gif kazkaip neramu jau man  verysad.gif  gal kam buvo tokia situacija?

Junkites per "manage my booking" ir žiūrėkite ką rodo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 10:13)
Junkites per "manage my booking" ir žiūrėkite ką rodo.... 4u.gif

Spaudziu view my booking, suvedu visus duomenis ir man ismeta, kad kazkas negerai suvesta sad.gif gal suklydau el.pasta ivedinedama, bet patikrinau kelis kartus pries pirkdama... reiks tikriausiai jiems skambint ir aiskintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 11:25)
Spaudziu view my booking, suvedu visus duomenis ir man ismeta, kad kazkas negerai suvesta sad.gif gal suklydau el.pasta ivedinedama, bet patikrinau kelis kartus pries pirkdama... reiks tikriausiai jiems skambint ir aiskintis  unsure.gif

O ką bankas rodo, jei pirkta, tai turi pinigėliai rezervuoti būti....Taip, atrodo, jog klaidingas adresiukas bus įrašytas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 10:28)
O ką bankas rodo, jei pirkta, tai turi pinigėliai rezervuoti būti....Taip, atrodo, jog klaidingas adresiukas bus įrašytas... g.gif

Panasu, kad apsizioplinau doh.gif kur cia dabar kreiptis net nelabai issivaizduoju unsure.gif ? Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
laba diena planuoju skristi i Barselona spalio pabaigoje, bet man jau nebeleidzia uzsisakyt bilietu lapkriti. ar as per anksti noriu uzsisakyt?ar nuo lapkricio nebera skrydziu? ir kada geriausiai (pigiausiai) uzsisakyt? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proporcija @ 2011 05 06, 11:55)
Panasu, kad apsizioplinau  doh.gif kur cia dabar kreiptis net nelabai issivaizduoju  unsure.gif  ? Aciu uz pagalba  4u.gif

Pasukite į Litargus, jie atsakingi: +370 37 750 195, +370 37 750 196.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(akušeryte @ 2011 05 06, 12:10)
laba diena planuoju skristi i Barselona spalio pabaigoje, bet man jau nebeleidzia uzsisakyt bilietu lapkriti. ar as per anksti noriu uzsisakyt?ar nuo lapkricio nebera skrydziu? ir kada geriausiai (pigiausiai) uzsisakyt? Aciu smile.gif

Skrenda iš Vilniaus iki spalio 25 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 06, 11:21)

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Ar padarius chek-in turi ateiti i pasta koks nors patvirtinantis laiskas? Uzchekinau pries dvi dienas, bet jokio laisko negavau. Skrydis po savaites. Bilietus atsispaudinimui turiu.

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Giedrute-uzsicekinus joks pranesimas i pasta neateina.
Atsakyti