Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

Xsaulyte,nors ne mergina,bet atsakysiu-priority pamatysit,kai atsispausdinsit online bilietus.atskiri priority lapukai parduodami tik oro uoste

dianita,stockholme tik kainos fantastishkos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo whitey: 05 gegužės 2011 - 18:39
QUOTE(whitey @ 2011 05 05, 18:35)
Xsaulyte,nors ne mergina,bet atsakysiu-priority pamatysit,kai atsispausdinsit online bilietus.atskiri priority lapukai parduodami tik oro uoste

o jei jau online atspausdinta... iš naujo suvesti ir atsispausdinti???
sorry, na nežinau jų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2011 05 05, 19:22)
o kuo pasizymi Bremenas?

turbut niekuo, nebent grazus senamiestis bigsmile.gif oro uostas mieste, iki centro galima nusigauti tramvajumi per 10 min 4u.gif
tinka shopinimuisi(tokiam lengvam) lotuliukas.gif nuskrendi sestadieni, nuo 11 eini i pades, apsiperki, tuomet eini grozetis senamiesciu. iki 0.00 grizti i oro uosta, ten pernakvoji (beje salygos tam idealios) ir 6 skrendi namo bigsmile.gif 4u.gif
ypac paranku per ispardavimus, ir atostogu nereikia imti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 05, 19:09)
Vilmute,negi i ta geru ishmatavimu rankini lagaminuka daugiau telpa?nemanau.juolab,liepus kisht i rema,galima daiktus pastumdyt taip,kaip reikia. Ash rimtai, o jus tik shaipotes. Logishkai pagalvokit. Ar cia tas lietuvio mentalitetas lenda tipo geriau busiu kaip visi,imsiu lagamina,su kuriuo galiu turet bedu ar i kuri nieko netilps,o galu gale ir susimokesiu.juk 'kiti' moka

Nesišaipau,pilnaisu jumis sutinku. Tiesiog juokingai tas maximos maišiukas nuskambėjo+iškart isivaizdavau kaip aš su juo oro uoste atrodyčiau 4u.gif lotuliukas.gif
Aš pati kai skrendu, tai mano tašė tokio tipo kaip maximos maišas, tik kad oda ale. Labai gerai, nes prikiši kiek nori i ja, ir suformuot kaip nori gali jei reikia i tuos remus kišt. Ir niekad net nepagalvojau, kad reiktų pirkt lagaminą tam ax.gif Jei jau skrendu kažkur labai rimtai tai išsiperku bagažą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuutee: 05 gegužės 2011 - 19:12
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 05 05, 20:09)
Aš pati kai skrendu, tai mano tašė tokio tipo kaip maximos maišas, tik kad oda ale. Labai gerai, nes prikiši kiek nori i ja, ir suformuot kaip nori gali jei reikia i tuos remus kišt. Ir niekad net nepagalvojau, kad reiktų pirkt lagaminą tam  ax.gif  Jei jau skrendu kažkur labai rimtai tai išsiperku bagažą

o buvot pakliuve i matavimus, kai ne i gelezine deze reikia deti, o po kartonine ? Nu ten kazkaip prieina ir bando uzdengti jusu bagaza su popierine deze. Is pasakojimu supratau, kad tokiu atveju nelabai leidziama formuoti smile.gif
Atsakyti
Na tada turi but arba remas,arba dezute. Nes ish shimto reikalavimu tikrai i koki viena nepataikysi.tokiu atveju kishciau i rema,neziuredamas 'dezuciu'. Labai drastishka buda esu aprashes anksciau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,ar pirkot kas nors raynar bilietus tiesiai oro uoste?as nezinau kaip cia geriau daryti,niekada nepirkus internetu(ir siaip nepirkus ax.gif ).nieko nesusigaudau,galvoju gal geriau nuvaziuot ir nusipirkti oro uoste?gal paprasciau bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 05, 18:35)

QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 05, 18:49)
o jei jau online atspausdinta... iš naujo suvesti ir atsispausdinti???
sorry, na nežinau jų  blush2.gif

SOS, ar neteko susidurti niekam????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 05 05, 22:18)
sveikos,ar pirkot kas nors raynar bilietus tiesiai oro uoste?as nezinau kaip cia geriau daryti,niekada nepirkus internetu(ir siaip nepirkus ax.gif ).nieko nesusigaudau,galvoju gal geriau nuvaziuot ir nusipirkti oro uoste?gal paprasciau bus blush2.gif

Jei baiminatės internetu, tai siūlyčiau užeiti į bet kurią kelionių agentūrą ir Jums pagelbės ir bus ramu...Tik aišku už mokestį... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 05 05, 23:24)
SOS, ar neteko susidurti niekam?????  g.gif

Chek-in padarytas? Jei ne, tai tada galite papildomai pirkti online... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 05 05, 23:29)
Jei baiminatės internetu, tai siūlyčiau užeiti į bet kurią kelionių agentūrą ir Jums pagelbės ir bus ramu...Tik aišku už mokestį... 4u.gif

aciu,taip ir padarysiu 4u.gif nepagalvojau pati...
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 05, 20:18)
o buvot pakliuve i matavimus, kai ne i gelezine deze reikia deti, o po kartonine ? Nu ten kazkaip prieina ir bando uzdengti jusu bagaza su popierine deze. Is pasakojimu supratau, kad tokiu atveju nelabai leidziama formuoti  smile.gif

Taip buvo mirksiukas.gif Marselyje. Apverčiau ta maišą savo ir užmovė ta dėžė biggrin.gif
Jei mato kad lenda tai viskas ok, praleidžia, bet buvo tokių bagažų kad už ta dėžę vos ne 10cm į plotį didesni. Ir šeip, ką aš bent pastebėjau, kad kitakart koks verslininkas skrenda su mini lagaminėliu, ir ta mano tašė prigrūsta daiktų tikrai didesnė atrodo, bet vat kažkodėl ta lagaminėli tikrina o mano tašės ne - manau, nes supranta kad ji susiformuos i tuos remus. Čia gal tik mano teorija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(whitey @ 2011 05 05, 19:35)

mes skridom 4-iese... skrydis su mokesciais be bagazo registruoto po 44 lt.. radau namuka issinuomoti... kiekvienam skrydis su 2 naktim isejo po 186 lt.. galima gyventi...
Atsakyti