QUOTE(Forgete @ 2011 04 21, 11:35)
nekainuoja, bet kiek suprantu su ja negali kreiptis i privacias sveikatos gydymo istaigas, tik i valstybines. Musu atveju buvo taip, kad mes jau vykdami zinojom jog toj vietoj kur busim patogiausia ir saugiausia kreiptis i privacia klinika. Kadangi vykom su mazu vaiku, susizinojom visus niuansus is anksto. Kai vaikui uzkilo temperatura, kreipemes i viesbucio medikus. Jie panaudojo draudima kuris priklause prie vyro kreditines. Gydymas nepadejo, nakti uzkilo didele temperatura vaikas pradejo kliedet. Vyras nubego i registratura, gavo atsakyma - daktaras rytoj niekuo negaliu padeti. Paskambinom i privacia klinika, jie atvaziavo susirinko mus ir issiveze. Tai gerai, kad turejom dar nusipirke draudima, nes kreditines draudimas jau buvo isnaudotas. Gulejom pora dienu paciose geriausiose salygose, priziurimi kruvos tikrai geru mediku. Po to dar teko nakti skambintis i ta pacia klinika, konsultuotis - jokiu problemu.
Papildyta:
ta prasme, as nenoriu pasakyti, kad jus visi dabar privalot pirkti po tirs draudimus tada jum bus viskas ok. Bet mano patirtis tokia, tai dabar kazkaip visada nusiperku ir zinau kad bedai istikus nereikes rupintis ar ta istaiga valstybine ar ne valstybine. Nes bent jau kur as perku draudima, tai salygose nurodyta kad iki 150 euru zmogui nebutinai valstybineje istaigoje, jei suma didesne. tai taip pat reikia ieskotis valstybines, susisiekt su savo draudimu ir t.t...
Papildyta:
ta prasme, as nenoriu pasakyti, kad jus visi dabar privalot pirkti po tirs draudimus tada jum bus viskas ok. Bet mano patirtis tokia, tai dabar kazkaip visada nusiperku ir zinau kad bedai istikus nereikes rupintis ar ta istaiga valstybine ar ne valstybine. Nes bent jau kur as perku draudima, tai salygose nurodyta kad iki 150 euru zmogui nebutinai valstybineje istaigoje, jei suma didesne. tai taip pat reikia ieskotis valstybines, susisiekt su savo draudimu ir t.t...
na tokio pobudzio negalavimams mums nereik jokio draudimo, nes patys abu esam medikai ir galim pasitvarkyt tokias bedas man draudimas reikalingas tik tokioms sitaucijoms, kuriose patys sau nepadesim, pvz apendicitas bet cia visiem tektu ieskot valdiskos ligonines ir tai butu pati tikriausia pirma pagalba