Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

tai jei as vesiuos auto kedute tik be vezimelio ar uz ja reiks moket ? reikes perkant pasirinkt "Infant Equipment"? mano leliai tada bus 2 menesiai.
Atsakyti
Cia gal truputi ne i tema,bet issirinkau si rankini bagaza prancuzu Delsey ,atitinka reiklaujamus Ryanair ismatavimus puikiai thumbup.gif
http://www.delsey.co...duct/000232723/

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 05 03, 23:26)
Cia gal truputi ne i tema,bet issirinkau si rankini bagaza prancuzu Delsey ,atitinka reiklaujamus Ryanair ismatavimus puikiai thumbup.gif

Nematau kainos smile.gif O jis nesunkokas ? 2.6 kg vien tik lagamino svorio ne per daug ?
Atsakyti

Sakot ranketa ir ratukai neklius? g.gif Yra pas mus ju pirkti?
Atsakyti

labai gera firma, pas mane dauguma lagaminu sios firmos, tik siek tiek sunkokas su ryanair skristi, jus galite tik 7.4 kg pakrauti, kad nevirsyti leidziamo bagazo svorio g.gif
Atsakyti
na va, vakar parskridau iš Kauno, šviežūs įspūdžiai..
na, lagamine turėjau daugiau, bet persidėjau į rankinį, tai buvo lygiai, einant į viršų prie patikros visų rankinius bagažus svėrė, net ir tuos, kurie atrodė tikrai mažiukai ir lengvi. tų, kieno viršyjo, buvo pora, tai liepė nusiimt, aišku. na taisyklės ir taisyklės. į rėmus kišo tik kelių, kur pasirodė tikrai dideli, ir aišku, kad netilpo.kaip žmonės negalvoja, tokius didžiausius imdami.. kaip ten baigės, nežinau, jau buvau praėjus. mano netikrino, na būtų tilpęs.
tiek žinių,svarbiausia laikytis reikalavimų ir bus gerai.(ir neit paskutiniam į lėktuvą, nes nebus vietos pasidėt doh.gif ieškojo po visą lėktuvą kitems kur padėt...) kaip niekada buvo pilnas .
Atsakyti
Turiu toki klausima,nusipirkom bilietus i prieki ir atgal,neemem bagazo,tik su rankiniu..dabar sugalvojom,kad parskrendant vienam reik bagazo,kaip ji dasipirkti,jau kai skrisim atgal oro uoste?ar galima kazkaip internetu? bigsmile.gif

ir dar klausimelis,jei skrenda vaikas 3 metuku,jam rankinis bagazas irgi jau priklauso,ane?10 kg irgi?

ACIUUU mirksiukas.gif
Atsakyti
Ligita-taip,vaikui viskas priklauso,kaip ir suaugusiam.
O dasipirkt galima,eik i MANAGE MY BOOKING,tada pasirink ADD BAGS ir toliau jau pildyk viska.Tik nesu tikra ar nereikes vel papildomai moket uz korteles naudojima.Parasyk ar reikejo moket,ar ne.Nes ir pati ruosiuosi dasipirkt bagaza.
Atsakyti
QUOTE(Nenyte82 @ 2011 05 04, 14:09)
Ligita-taip,vaikui viskas priklauso,kaip ir suaugusiam.
O dasipirkt galima,eik i MANAGE MY BOOKING,tada pasirink ADD BAGS ir toliau jau pildyk viska.Tik nesu tikra ar nereikes vel papildomai moket uz korteles naudojima.Parasyk ar reikejo moket,ar ne.Nes ir pati ruosiuosi dasipirkt bagaza.

Man irgi tas aktualu. Bet lyg nera mokescio, iki kazkokio lygio bandziau pildyti - paziureti. Bet operacijos nebaigiau, tai negaliu buti tikra g.gif

O kaip jus darot, atgalini bagaza (lagamina, tase) ten pirksit (nes lagamino gi nepasiimsi is namu, lad butu tik atgal), tai tase papildoma turetu buti g.gif

As vis dar nerandu reikiamais ismatavimais kazko padoraus unsure.gif Gal zinote, kur galima isigyti tinkamu rankiniam bagazui tasiu (ar kazko tokio)?

Dekui
Atsakyti
As i rankine tase isidesiu didesne tase.Mes ryanairu keliaujam ne su lagaminais,o tasem,jos lengvesnes.Nes imant lagamina,jau prarandu apie 3kg svorio.
Va pabandziau jau iki galo pildyt,pasirinkau korteles tipa,tik duomenu nevedziau.Tai tik 30eur reikia moket raso,mes imsim du bagazus,dviese skrendam.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 05 04, 14:15)
Man irgi tas aktualu. Bet lyg nera mokescio, iki kazkokio lygio bandziau pildyti - paziureti. Bet operacijos nebaigiau, tai negaliu buti tikra g.gif

O kaip jus darot, atgalini bagaza (lagamina, tase) ten pirksit (nes lagamino gi nepasiimsi is namu, lad butu tik atgal), tai tase papildoma turetu buti g.gif

As vis dar nerandu reikiamais ismatavimais kazko padoraus unsure.gif Gal zinote, kur galima isigyti tinkamu rankiniam bagazui tasiu (ar kazko tokio)?

Dekui

Na, man pagal kaina , labai patiko didelis pasirinkimas Gariunuose. Eini kur tases ir klausi : ka turite tinkamo Ryanairui? smile.gif Is karto parodo. Viena tasike labai patiko - plona ganetinai ir ismatavimai idealus. Zodziu, truputi pavaikstai ir rezultatas ne blogesnis nei parduotuveje ( aisku, as nepretenduoju i orginaliu firmu galimiu brendus)

Tiesa, mes ememe lagaminus, o grizome vienu bagazu daugiau ( nes keliones metu vaikas patapo nebe infant'u), Tai buvau issimetusi i vakumini maiseli medziagine kuprine tam reikalui)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avesta: 04 gegužės 2011 - 13:26
Sveiki keliauninkai, 4u.gif norejau paklausti, gal zinote, kuriomis vlandomis ir dienomis buna ryanairo pigesni bilietai? ax.gif dekui uz atsakyma ax.gif
Atsakyti