o vezimelio neturesit?
nea vezimelio nesivesim, nes ten Lietuvoj turim namuose. Mum tik auto kedutes reik kad parvaziuot iki namu su masina Bet daba paziurejom kad ji mum i pati lagamina tilptu, sakau gal galima taip idet ja i lagamina ir nieks net nematytu kad ja vezames
QUOTE(dianita @ 2011 04 27, 20:20)
uty free reikia viska i viena susikisti krepsi, kad einant butu tik vienas vienetas..
Ryanair vietos nesuzymetos, bet vietu uztenka.. as kartais perku priority siaip tai, ypac jei labiau apsikrovusi bunu... mazesne eile tenka atstoveti ir anksciau uz kitus lipi i lektuva..
Ryanair vietos nesuzymetos, bet vietu uztenka.. as kartais perku priority siaip tai, ypac jei labiau apsikrovusi bunu... mazesne eile tenka atstoveti ir anksciau uz kitus lipi i lektuva..
Pirkau ir as priority.
kazkaip neramu, kodel banke vis dar bilietai tik rezervuoti ,pavedimas darytas pries 3d(antradieni ),tikiuosi nenuplausks mano bileitai
Parasykit grize is keliones savo atsiliepimus del patikrinumu ,sverimu ,reikia pasiruosti moraliskai
QUOTE(edicike @ 2011 04 29, 12:42)
Pirkau ir as priority.
kazkaip neramu, kodel banke vis dar bilietai tik rezervuoti ,pavedimas darytas pries 3d(antradieni ),tikiuosi nenuplausks mano bileitai
Parasykit grize is keliones savo atsiliepimus del patikrinumu ,sverimu ,reikia pasiruosti moraliskai
jeigu laikysites svorio/turio reikalavimų tai jokių problemų nebus. Nepergyvenk
Neperseniausiai skridom Kaunas-Londonas(Gatwick)-Kaunas, tai mums neužkliuvo nieks, o va draugai pavargo. Lagaminas buvo 3 kg sunkesnis, tai Kaune turejo papildomai moket. Londone į rėmus netilpo lagaminas, ratukai trukde - vel krauste naujai. Paskum dar kamera buvo atskirai, tai turejo įpakuot. Geriau jau nerizikuot.
Tiesa, aš irgi su kvaila smulkmena užkliuvau. Įsimečiau jogurto indelį (nesuprantu kaip ten man naktį po kito skrydžio pasirodė, kad jogurtas - ne skystis). Tai atėme Londone.
jogurtas tai dar nors skysti primena, bet va kai silkute 'pataluose' atima, tai lieki nesuprates. gal ir zmogui negalima skrist- gi didzioji dalis irgi skystis
QUOTE(Garmina @ 2011 04 29, 12:10)
jeigu laikysites svorio/turio reikalavimų tai jokių problemų nebus. Nepergyvenk
Neperseniausiai skridom Kaunas-Londonas(Gatwick)-Kaunas, tai mums neužkliuvo nieks, o va draugai pavargo. Lagaminas buvo 3 kg sunkesnis, tai Kaune turejo papildomai moket. Londone į rėmus netilpo lagaminas, ratukai trukde - vel krauste naujai. Paskum dar kamera buvo atskirai, tai turejo įpakuot. Geriau jau nerizikuot.
Tiesa, aš irgi su kvaila smulkmena užkliuvau. Įsimečiau jogurto indelį (nesuprantu kaip ten man naktį po kito skrydžio pasirodė, kad jogurtas - ne skystis). Tai atėme Londone.
oho,tai reiks ieskotis bagazo idealiu matmenu
QUOTE(edicike @ 2011 04 29, 14:07)
bagazas gali but ir idealiu matmenu, bet gincai kyla del rankenu/ratuku ishlindimu
QUOTE(edicike @ 2011 04 29, 15:07)
jei lagaminukas bus idealiu matmetu, bet i ji prigrusi smutkiu tiek, kad pasipus dangtis, gali strigti kisant i rema ir perpakuoti turesi...siaip dar einant pries kontrole galima ir pasisverti ir pakaisioti i tuos remus pasverti galima padejus ant laisvo takelio kur registruoja bagazus, uzdejus tablo parodys kiek kg viduje.. mes taip darem, nes specialiomis svarstyklemis sveriant berods 1 eur kainuoja
QUOTE(dianita @ 2011 04 29, 16:50)
mes taip darem, nes specialiomis svarstyklemis sveriant berods 1 eur kainuoja
o nėr taip salėj kaune, kad būtų pasisvert paprastai, dar ir tas kainuoja?
QUOTE(dianita @ 2011 04 29, 17:50)
pasverti galima padejus ant laisvo takelio kur registruoja bagazus, uzdejus tablo parodys kiek kg viduje.. mes taip darem, nes specialiomis svarstyklemis sveriant berods 1 eur kainuoja
Na, keista, kad mokama. Kur cia taip? Nebent tam oro uoste vien Ryanair karaliauja.
Vilniaus oro uoste pernai rudeni bent jau niekas neprase jokiu pinigu, kai pasisveriau lagamina ant specialiai tam skirtu svarstykliu. .
O ant takelio deti tai net minties nebuvo.
Kitoj temoj bagazo svori apatarinejom. Tiems, kam aktualu, rankinio ir/ar registruoto bagazo svoris, imsim kazka panasaus, kad dar viesbutyje zinot, kaip teisingai pasiskirstyt daiktus
tokios svarstykles,tik paprastos rodyklines po 1sv UK. pasidairykit poundland ar 99p parduotuvese