Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR"

QUOTE(Forgete @ 2011 04 27, 20:16)
kaip pataikysi, kartais sveria ir matuoja pries patikra, ir pries lipant i lektuva. I kur skrendi? dzin tos nezymetos vietos, nereiks gi stovet smile.gif

Labas smile.gif

Skrisu i Londona(Gatwick)
matai kaip ,tikrina ir pries lipant i lektuva svori?O as galvojau ,kad ne .O is Kauno tikrina?Zadejau draugei duty free nupirkt alkoholio lauktuviu lietuvisko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 27 balandžio 2011 - 20:27
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:24)
Labas smile.gif

matai kaip ,tikrina ir pries lipant i lektuva svori?O as galvojau ,kad ne .O Kaune tikrina?Zadejau draugei duty free nupirkt alkoholio lauktuviu lietuvisko lotuliukas.gif

sakau - kaip papulsi. Bet kiek skaitau tai kuo toliau tuo labiau tikrina. O is londono tai nebutina tau bus viska parsivezt, drauge gales i mikriuka idet ir parsiust. bent jau as taip zadu daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:24)
Labas smile.gif

matai kaip ,tikrina ir pries lipant i lektuva svori?O as galvojau ,kad ne .O Kaune tikrina?Zadejau draugei duty free nupirkt alkoholio lauktuviu lietuvisko lotuliukas.gif

bandau prisiminti... zinau, kad svere is karto einant i kontroles sale ... po to lyg ir nesvere, bet ziurejo, kad boardingo metu butu tik vienas rankinis bagazas... tai tuo atveju reiketu viska susigrusti i viena tasiuka.. lektuve tai jau niekas neziures.. kazkaip man siauba kele tik hahn oro uostas frankfurte blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 27, 20:25)
sakau - kaip papulsi. Bet kiek skaitau tai kuo toliau tuo labiau tikrina. O is londono tai nebutina tau bus viska parsivezt, drauge gales i mikriuka idet ir parsiust. bent jau as taip zadu daryt smile.gif

tikekimes nepapulsiu ax.gif
As tik vakar nupirkau bilietus,kada mazdaug tuos pinigelius nuskaiciuoja? nes kol kas tik rezervuoti.Cia as MB gimtadienio proga darau ryt siurpriza thumbup.gif
kada tu/jus skrendat?

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:33)
tikekimes nepapulsiu ax.gif
As tik vakar nupirkau bilietus,kada mazdaug tuos pinigelius nuskaiciuoja? nes kol kas tik rezervuoti.Cia as MB gimtadienio proga darau  ryt siurpriza  thumbup.gif
kada tu/jus skrendat?

man per pora dienu nuskaiciavo. As geguzes 11ta skrendu su Domantu, bet mes is Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 27, 20:37)
man per pora dienu nuskaiciavo. As geguzes 11ta skrendu su Domantu, bet mes is Vilniaus.

tai jus turbut i kita aerouosta? ne i Gatwicka?Man tinka tik i Gatwicka,tai bilietai nera labai jau pigus schmoll.gif
As geguzes gale skrendu.

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 20:11)
Skrendu tik su rankiniu bagazu ,imsiu vos kelis rubelius ,gerai ,kad skrendu pas drauge i svecius  ir musu apimtys ir batu ismiera vienodos lotuliukas.gif teks skolintis ,nes zadu shopintis ,kad nevirsyciau svorio griztant doh.gif

QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 20:24)
matai kaip ,tikrina ir pries lipant i lektuva svori?O as galvojau ,kad ne .O is Kauno tikrina?Zadejau draugei duty free nupirkt alkoholio lauktuviu lietuvisko lotuliukas.gif

Labas smile.gif Mano lygiai ta pati situacija, skrendu tik su rankiniu, 4-ioms dienoms. Deja drauges apimtys skiriasi nuo manuju ax.gif na, gal spesiu ko nusipirkt pries isiterliojant drabuzius biggrin.gif
As pasishopinsiu ir tada ziuresiu, gal su mikriuku drauge sius
Kazkaip as irgi pergyvenu del tasiu, svoriu...
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:45)
tai jus turbut i kita aerouosta? ne i Gatwicka?Man tinka tik i Gatwicka,tai bilietai nera labai jau pigus schmoll.gif
As geguzes gale skrendu.

i stanseda as 4u.gif
Atsakyti
Prisiminiau kaip pernai pavasari skridau atgal is Gatwicko i Vilniu ir labai nervinausi (pirma karta viena skridau ir pirma karta buvau Londone) ,tai is to streso pamirsau issiimti is tasiuko mineralinio buteliuka doh.gif .Prasviete ta mano tase ir aisku pamate skysti,tai iskrate zinokit anglai visa mano garderoba,net pastos tubele nenese persviesti lotuliukas.gif paeme ta buteliuka mineralkos,rodo ,oi ,sakau ,sorry ,pamirsau.
Sako, gal nori atsigert ,sakau -noriu lotuliukas.gif atsigeriau prie jo .
galvojo gal as cia ka nors prisipylus vezu.
Si karta jau ziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2011 04 27, 21:00)
Prisiminiau kaip pernai pavasari skridau atgal is Gatwicko  i Vilniu ir labai nervinausi (pirma karta viena skridau  ir pirma karta buvau Londone) ,tai is to streso pamirsau issiimti is tasiuko mineralinio buteliuka doh.gif .Prasviete ta mano tase ir aisku pamate skysti,tai iskrate zinokit anglai visa mano garderoba,net pastos tubele nenese persviesti lotuliukas.gif paeme ta buteliuka mineralkos,rodo ,oi ,sakau ,sorry ,pamirsau.
Sako, gal nori atsigert ,sakau -noriu lotuliukas.gif atsigeriau prie jo .
galvojo gal as cia ka nors prisipylus vezu.
Si karta jau ziuresiu.

biggrin.gif geras
As dabar viena skrisiu, irgi pirma karta, labai jaudinuosi, tai tikiuos tokiu baiku nebus smile.gif
Atsakyti
na,mergaites, baikit stresuot anksciau laiko. viskas bus ok. ivairius atsarginius planus cia rasit,o reikes ar ne, tai jau pagal aplinkybes
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Turiu klausimeli. Mes zadam skrist is Norvegijos i Lietuva su 2 menesiu leliuku ir noretume pasiimt auto kedute . Ar uz ja reikai moket ar ryanair leidzia nemokamai ja veztis? kai perki bilieta maciau ten yra pasirinkimas auto kedute, bet prideda tada 200 kronu uz ja, o kai kas sake kad nemokamai leidzia veztis. Gal sakau cia jei atskirai imi tada moket reik, o jei kartu i savo bagazo svori sudedi tai nereik.

aciu
Atsakyti