Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 17 tema

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 07 21, 16:51)

Zirzekle, jau negražiai pūliuoja? Pasiskaitykit Pulsatilla, Hepar sulfuris, Mercurius sol.
Galit mėginti Mercurius heel (jis visokiems pūliuojantiems negalavimams), Belladonna homaccord - jeigu labiau paveikta dešinė/prasidėjo nuo dešinės, labai paraudę.

Ačiū 4u.gif .jau negražiai pūliuoja-gelsvai žalsvi pūliukai per abi akis.Prasidėjo būtent nuo dešinės akytės.Vakare pagal M sugirdžiau pulsatilos ir Cacb.Stebėsiu situaciją ryte.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2011 07 21, 15:24)
Sveikutės, gal kam teko prasirgti akių virusiuku nesenai?kokie veiksmingi vaistukai buvo?vaikui 2 dienas oculoheel lasinu,praplaunu su ocuwash,bet viskas tik blogeja,nuo 1 akytes perejo i kita,ryte akytes reikėjo tiesiog ,,atlipinti" verysad.gif .M liepe duoti kalium bichromicum.Kazin ar vien jie pades g.gif .Del ramumo nuvedziau pas akių gyd,išrašė lašint ofloxacini(su antibiotikais).Dar kol kas neduodu,tikiuosi stebuklo blush2.gif

Mums taip buvo, gydemes antibiotikais , net du kursus, bet paaiskejo, kad esam alergiskos pavasariniams augalams,- zodziu sienlige.
Papildyta:
?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sengana: 22 liepos 2011 - 13:08
QUOTE(Sengana @ 2011 07 22, 13:08)
Mums taip buvo, gydemes antibiotikais , net du kursus, bet paaiskejo, kad esam alergiskos pavasariniams augalams,- zodziu sienlige.
Papildyta:
?

g.gif tikiuosi mums tik virusiukas. Na šįryt dar blogiau buvo,akytės dar labiau užlipę buvo,vaikas pats neatsimerkė.Daviau diena pulsatila+borax pagal M.Na pagerejo l,po pietu miego akytes nesulipo.Bet nuo ryto lasinau ir lasiukus su antibais,nežinia kas padejo blush2.gif
Atsakyti
Na va ..antibai jau ipusejo..angina sikart iveikta..tik labai gaila kad nepavyko homeopatiskai..nors ir su homeopates pagalba..bet trys paros..o rezultatas tik blogejantis vaikas...isisgandau ir pradejau antibus 4u.gif o norejau paklausti..ar kaip nors imanoma spresti kodel mum nepavyko, kada turetu buti pagerejimas? t.y. vartojant konstitucini pvz vienas M kiek dienu galiam laukti su keturiadesimt tempa? trys, ne perilgai?kaip greit homeopatiskai paprastai pavyksta suvaldyti ta baisia pradzia? o gal musu konstitucinisa ne tinkamai parinktas?
beje planuoju apsilanyti pas bikneri...gal kas turi info apie ji, atsiliepimu?
Atsakyti
Anikita, tinkamai parinktais homeopatiniais temperatūrą nuo 40 iki 37,2 yra pavykę numušti per dieną (t.y. nuo ryto iki vakaro).
Jeigu norit rezultato, domėkitės ir skaitykit pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 07 23, 17:04)
Anikita, tinkamai parinktais homeopatiniais temperatūrą nuo 40 iki 37,2 yra pavykę numušti per dieną (t.y. nuo ryto iki vakaro).
Jeigu norit rezultato, domėkitės ir skaitykit pati  4u.gif

na kadangi patirties turiu dar mazai..pilnai pasitikejau homeopate blush2.gif nes pas pacia praktikos dar mazai..bet trys paros kosmaro..kazkaip sunerimau ax.gif ...matyt kazkas ne visai taip buvo..neatitiko gal vaistukas..sunku ka ir pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 07 23, 17:56)
na kadangi patirties turiu dar mazai..pilnai pasitikejau homeopate blush2.gif  nes pas pacia praktikos dar mazai..bet trys paros kosmaro..kazkaip sunerimau ax.gif ...matyt kazkas ne visai taip buvo..neatitiko gal vaistukas..sunku ka ir pasakyti 4u.gif


Kaip supratau geriate Calcium carbonicum 1 M blush2.gif . Kas kiek laiko duodavote kai vaikas karščiavo?
Atsakyti
gereme sulfur vienas M, kai karsciavo gereme kas penkilika min plius i gerima..deja..nesuveike g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 07 23, 17:32)
Na va ..antibai jau ipusejo..angina sikart iveikta..tik labai gaila kad nepavyko homeopatiskai..nors ir su homeopates pagalba..bet trys paros..o rezultatas tik blogejantis vaikas...isisgandau ir pradejau antibus 4u.gif  o norejau paklausti..ar kaip nors imanoma spresti kodel mum nepavyko, kada turetu buti pagerejimas? t.y. vartojant konstitucini pvz vienas M kiek dienu galiam laukti su keturiadesimt tempa? trys, ne perilgai?kaip greit homeopatiskai paprastai pavyksta suvaldyti ta baisia pradzia? o gal musu konstitucinisa ne tinkamai parinktas?
beje planuoju apsilanyti pas bikneri...gal kas turi info apie ji, atsiliepimu?

Jei stipri liga, paprastai 3-4 parą mums būna ženklus pagerėjimas (pandeminį gripą teko 5 paras įveikinėt). Prieš pagerėjimą - būna labai aiški krizė, kai atrodo jau viskas, blogiau būt negali. Paprastai tuomet vaikai užmiega, o prabudus viskas ženkliai pagerėję ir nuo tada tik geryn.

Bet laiką per kurį pasveikstama reika vertint ne visoms ligoms vienodai. Jei vaikas dažnai serga anginom, tai sakykim jau kaip ir jo "konstitucinė" liga, kuriai pasveikti dažnai užtrunka daug ilgiau.

Kadangi maniškė turi BA, mūsų kiekvieną ligą lydėdavo ilgalaikiai bronchitai su astminiais kosuliais. Mažei kiekvieną ligą lydėdavo neaiškios kilmės šlapinimosi sutrikimai, kruių tradicinė medicina nei paaiškint, nei gydyt nesugebėjo. Pirmų metų gydymosi eigoj, kartais atrodė, kad rezultato nėra. Bet vertinant viską nuosekliai pradėjau pastebėt, kad vietoj 3-4 savaičių kosulių, pilnai baigiam išsikosėt per 2 savaites, paskui per savaitę. Kosuliai darydavosi palaipsniui lengvesni, priepuoliai vis retėjo, kol išnyko visai. Mažei išnyko šlapinimosi problemos, o ir sirgti pradėjo vaikai dvigubai rečiau, pradėjo sirgt po vieną, ors anakščiau kai 2 vaikai, tai vienas nuo kito užsikrėsdavo būtinai.

Tad galbūt rezultato verta šiek tiek palūkėt ir nenusimint, jis tikrai ateis jei nenumesit homeopatijos. Stebėkit bendras tendencijas ir po kurio laiko turėtumėt pastebėt teigiamus pokyčius. Beje visokios emocinės būklės susitvarko dar greičiau, pagerėja miegas, dingsta baimės ir t.t.

Dėl būdo kuriuo gydo jūsų homeopatė - čia turbūt homeopato patirties klausimas, o ir kiekvieno orgnanizmo individualūs klausimai. Man nevisai suprantama, kodėl esant aukštai temperatūrai su angina neskiriama beladona (kuri apsaugo nuo balterinių komplikacijų, reguliuoja temperatūrą, nuima skausmą). Bet, kad konstitucinis gydymas esat nuolatiniams tiems paties negavimams reikalingas - net neabejokit. Be konstitucinio gydymo visi rezultatai bus trumpalaikiai.

Tad sėkmės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ar yra kam tekę susidurti su naktinio šlapinimosi gydymu konstitucine homeopatija. Rugsėjį jau bus metai žirniukų vartojimo; pradžioje buvo aiškus teigiamas rezultatas, tačiau pastarąjį mėnesį, deja, tas pats kaip iki gydymo. Jei kas gydėte taip savo vaiką, papasakokite, kokie rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 07 25, 17:07)
Noriu paklausti, ar yra kam tekę susidurti su naktinio šlapinimosi gydymu konstitucine homeopatija. Rugsėjį jau bus metai žirniukų vartojimo; pradžioje buvo aiškus teigiamas rezultatas, tačiau pastarąjį mėnesį, deja, tas pats kaip iki gydymo. Jei kas gydėte taip savo vaiką, papasakokite, kokie rezultatai.

Turėjo maniškis tokią problemą - gėrė Beladoną 30, chamomilą ir dar kažką. Padėjo. Būna, bet tai įvuksta, kai turi stresą ar iš per didelio susijaudinimo.
Atsakyti
Man rodos šito straipsnsiuko čia dar nebuvo:
http://www.ve.lt/nau...visuomene-1923/

Gyd. Misiaus požiūris į gripo ir ne tik vakcinas. Kažkada lyg buvom kalbėję, kad ne man vienai įdomu šitie dalykai. Iki gydytojo nebenuvažiuojam (nes vaikai visai sveiki thumbup.gif smile.gif), kad tiesiogiai jo nuomonės paklaust.
Dabar labai intensyviai tuo domiuos, nes vaikams į mokyklą pažymos reik, o skiepų klausimas kybo ore.
Gal kas yra radęs Kaune kokį pediatrą ar net šeimos gydytoją su homeopatiniu požiūriu, kuris gali išduot pažymas . Tebūnie ne klasikinis, ar net žolininkas koks prijaučiantis, taip užkniso gydytis vienu metodu, o pažymų vaikščiot rankiotis iš tradicinės medicinos kabinetų...

Atsakyti