Įkraunama...
Įkraunama...

Trakų šokoladinė

Vis pasiskaitau apie tokią dovaną - šokolado degustaciją, šokolado fondiu, šokolado gaminimas.... Gal kam teko dalyvauti? Ar verta? Vis tik reikia mokėti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 04 19, 18:55)
Vis pasiskaitau apie tokią dovaną - šokolado degustaciją, šokolado fondiu, šokolado gaminimas.... Gal kam teko dalyvauti? Ar verta? Vis tik reikia mokėti pinigus.

buvome su MB gavę - važiavome į Trakus, AJ šokoladinėje buvo degustacija - visai smagu buvo pasisėdėti, pasimėgauti gardžiu šokoladu, skania arbata, o paskui po pačius Trakus paklaidžioti. Šokolado gamyba, įtariu, būtų dar smgiau. Šiaip aš visada už dovanas, kurios įspūdžius dovanoja, o ne už dar vieną vazą namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 04 19, 19:55)

dalyavvau net keleta kartu sokolado sou. Man asmeniskai labai patiko. Pirmiausia vedejas pateikia idomios informacijos apie sokolada, veliau duoda puodus silto sokolado, marcipanu, riesutu ir kitu gardumynu ir reikia gaminti saldainius. uz pati graziausia saldaini yra duodamas prizas. Siaip prizu isdalina ten gal kokius 5. Vienas uz teisinga atsakyma i klausima- pries kiek metu atsirado sokoladas blush2.gif
siaip visas vedimas su humoru buvo, prisivalgem sokolado kiek sirdis geide, gaminom ir namo parsivezem, o nuotraukos be galo idomios pavyko su spec kepuraitemis ir prijuostemis. tai tiek trumpai.
Atsakyti
Mes buvom, bet ne Trakuose, o Vilniuje, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvome su vaikais!SUPER!!SUPER!!!
Atsakyti
Mes buvome Trakuose. Man visai patiko, o vaikams - labai bigsmile.gif .
Atsakyti
Mano draugė buvo Trakuose, jai labai patiko, sakė nerealu. Aš irgi labai norėčiau. Reiks MB užsiminti mirksiukas.gif
Atsakyti
buvom pernai vasarą su šeima, labai patiko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi teko dalyvaut šokolado gamyboje Trakuose, mūsų buvo visa kompanija gal 12 žmonių. Be abejo, buvo smagu ypač jeigu dar su gera kompanija. Pamatyt, sužinot tikrai verta, bet manau didžiausia atrakcija tai ten buvo vaikams. Jeigu dviems, gal geriau būtų šokolado ragavimas - daugiau romantikos ax.gif
Atsakyti

4u.gif Turiu klausima, toms, kurios buvo Trakuose sokolado namuose. Sakykit, kiek turi buti minimum zmoniu sokolado gamybai? Kiek mazdaug tai trunka ir kiek kainuoja? degustacijai tai kiek supratau gai dalyvauti ir pora. O kaip ten viskas vyksta per degustacija, ar tai panasu i tiesiog pasisedejima kavinej prie arbatos ragaujant sokolada?
Galvoju kazkokia pramoga-staigmena MB gimimo dienai, o kadangi jis smalyzius, gal visai patiktu jam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2012 11 24, 22:05)
4u.gif Turiu klausima, toms, kurios buvo Trakuose sokolado namuose. Sakykit, kiek turi buti minimum zmoniu sokolado gamybai? Kiek mazdaug tai trunka ir kiek kainuoja? degustacijai tai kiek supratau gai dalyvauti ir pora. O kaip ten viskas vyksta per degustacija, ar tai panasu i tiesiog pasisedejima kavinej prie arbatos ragaujant sokolada?
Galvoju kazkokia pramoga-staigmena MB gimimo dienai, o kadangi jis smalyzius, gal visai patiktu jam...  ax.gif

Dalyvavau ir degustacijoj, ir gamyboj mirksiukas.gif Gamyboj, tai berods buvo apie 10 žmonių. Po to ką pasigamini, gali suvalgyti vietoj arba vežtis į namus mirksiukas.gif Trukmė, tai maždaug valanda kokia, nes kol papasakoja apie šokoladą, kol paaiškina kaip gaminti... po to išdavė sertifikatus, kad gaminai biggrin.gif o degustacija, tai taip buvo kaip pasisėdėjimas kavinėj mirksiukas.gif Aš dar šokolado fondiu buvau, tai va ten irgi kaip pasisėdėjimas, atneša fondiu karšto šokolado ir gali sėdėti, ir valgyti kiek nori mirkydamas įvairius vaisius ir vaflius mirksiukas.gif
Smaližiams, tai labai tinkama dovana mirksiukas.gif Aš mielai ir dar kartą eičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai patiko! Buvome Trakuose ir Kaune. Degustacija, gamyba, smalizavimas- puiki atrakcija,ypac ziema, kai norisi kazko skanaus!
Atsakyti