Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškai įgarsintos pasakos 2

QUOTE(Gervynė @ 2012 10 02, 17:38)
ax.gif Labas

pasakykit kaip LRT radijo archyvo įsirašyti pasaką ? Prisiregistravau ir vistiek galiu rinktis tarp "groti " ir "grojaraštis". O atsisiųsti nebegalima ? blush2.gif
Gal žinot paslaptį ?  ax.gif

na jei paslapties nežinot, tai gal turit savo asmeninniuose archyvuose "Petsono tortas" arba "Mijo mano mijo" ? ax.gif ir galėtumėt pasidalinti ?
Atsakyti
QUOTE(nedidute poniute @ 2012 10 04, 09:30)
Sveikutės, gal kas galite pasidalinti terapinėmis pasakomis.radau ,kad internete galima tik pasiklausyti, o įsisrašyti ne schmoll.gif  schmoll.gif
Čia tokios kaip""Suzutė Bututė", "Mikutis darželyje"..ačiū širdingai.

Siūskitės
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Širdingai dėkoju už nuorodą ir tobulą puslapį, kuriame galima rasti superinių pasakų, dainų lopšinių.Ačiū, ačiū 100 kart labai. birthday.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(nedidute poniute @ 2012 10 04, 08:30)
Sveikutės, gal kas galite pasidalinti terapinėmis pasakomis.radau ,kad internete galima tik pasiklausyti, o įsisrašyti ne schmoll.gif  schmoll.gif
Čia tokios kaip""Suzutė Bututė", "Mikutis darželyje"..ačiū širdingai.

Terapinės pasakos nežinau ar yra čia tos, kurių ieškote, bet gal ir šios patiks:)
Papildyta:
Šeši pasakų rinkiniai:

Pasakos 2009-VI Rinkinys
Pasakos 2009-V Rinkinys
Pasakos 2009-IV Rinkinys
Pasakos 2009-III Rinkinys
Pasakos 2009-II Rinkinys
Pasakos 2009-I Rinkinys
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2012 10 13, 12:19)

Koks nuostabus dalykas, gaila, kad neįmanoma atsisiųsti...
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2012 10 13, 16:29)
Koks nuostabus dalykas, gaila, kad neįmanoma atsisiųsti...

Kodel? Sitas, pvz., yra
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2012 10 13, 21:01)

Arba aš kažko nemoku, nes parsisųsti negaliu, neleidžia nieko. Prašo slaptažodžio, o jį patvirtinus nieko nesidaro:(
Atsakyti
QUOTE(evk @ 2012 10 13, 21:06)
Arba aš kažko nemoku, nes parsisųsti negaliu, neleidžia nieko. Prašo slaptažodžio, o jį patvirtinus nieko nesidaro:(

Pabandziau kita ju faila. Viskas gerai. Tu pasaku slaptazodis, itariu, netinka.
Atsakyti
as panadziau vieni failai lengvai parsisuncia, o kt neleidzia.
Atsakyti
Sveiki, visus failiukus turi leisti atsisiusti, tik vienintele 6 dalį buvo jau kažkas pasalines is failai.lt sistemos, del to jo ir neatidare... cia atnaujinta nuorodele...
6 dalis

Jeigu, kuris nors failiukas dar neatsidarys, rasykite, ikelsim is naujo, nes nespejame mes visu sutikrinti, ar koks parazitaujantis zmogelis neistryne failo...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisine @ 2012 10 14, 11:58)
Sveiki, visus failiukus turi leisti atsisiusti, tik vienintele 6 dalį buvo jau kažkas pasalines is failai.lt sistemos, del to jo ir neatidare... cia atnaujinta nuorodele...
6 dalis

Jeigu, kuris nors failiukas dar neatsidarys, rasykite, ikelsim is naujo, nes nespejame mes visu sutikrinti, ar koks parazitaujantis zmogelis neistryne failo...smile.gif

kodėl failai html formatu? man tikta tik mp3 ..
Atsakyti
QUOTE(nedidute poniute @ 2012 10 23, 11:22)
kodėl failai html formatu? man tikta tik mp3 ..

tai ten tokia makaliacija. ieini ten, o tada jau gauni mp3. Arba negauni ax.gif Specialiai 2 pabandziau - viena mp3 leido, o kito ne. Nelendu ten daugiau.
Atsakyti