Mano vienai pazystamai dare su lazeriu, sake visai neskausminga, tik kvapas kaip svilina mesa.
Ir pas mane atsirado ta pupele (raudonas kietas guzelis)nezinau ka daryti,ziauriai susinervinusi.Man pirmas kartas,nekraujuoja.Apie sia liga nieko nezinau.Patarkit ar bandyti pirkt kazkokius vaistus,ar eiti pas gydytoja?uzsirasiau tik po 10 dienu.Gal patarsit kokius kompresus ar zvakutes pirkti?Aciu Jums.
QUOTE(laura1979 @ 2011 10 29, 22:47)
Ir pas mane atsirado ta pupele (raudonas kietas guzelis)nezinau ka daryti,ziauriai susinervinusi.Man pirmas kartas,nekraujuoja.Apie sia liga nieko nezinau.Patarkit ar bandyti pirkt kazkokius vaistus,ar eiti pas gydytoja?uzsirasiau tik po 10 dienu.Gal patarsit kokius kompresus ar zvakutes pirkti?Aciu Jums.
Gerai, kad uzsirasete. Ar jauciat kokius simptomus - skausma, perstejima?
QUOTE(linamog @ 2011 10 30, 08:50)
Gerai, kad uzsirasete. Ar jauciat kokius simptomus - skausma, perstejima?
NEMALONU SEDETI,NEDIDELIS PERSTEJIMAS.GAL PASAKYSIT KAS MAN YRA?
QUOTE(laura1979 @ 2011 10 30, 18:00)
As juk ne orakulas, bet panasu i hemoroju, dar ne blogiausios stadijos, galbut su iplesa.
QUOTE(laura1979 @ 2011 10 30, 19:00)
Manau pradzia ligos, ziurtek ,kad vyduriai nebutu kieti, daryk kompresiukus su saltalankiu, sako saltos voneles gerai
O kaip saltas veneles daryti ?
QUOTE(laura1979 @ 2011 10 31, 07:56)
Isipilat i vonele vesaus vandens ir pasedit.
QUOTE(laura1979 @ 2011 10 31, 08:56)
As tai eidavau i dusa. Ir dar svarbus dalykas jei esat namie, butinai apsiplauti po kiekvieno tustinimosi.
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 01, 20:10)
As tai eidavau i dusa. Ir dar svarbus dalykas jei esat namie, butinai apsiplauti po kiekvieno tustinimosi.
aciu uz patarimus,pas gydytoja tik lapricio 8d. o taip nervas ima, norisi kuo greiciau suzinoti kas man yra.O koks hemarojaus gydymas?
QUOTE(laura1979 @ 2011 11 01, 21:38)
aciu uz patarimus,pas gydytoja tik lapricio 8d. o taip nervas ima, norisi kuo greiciau suzinoti kas man yra.O koks hemarojaus gydymas?
Ziurint koks laipsnis ligos, gal uzteks vaistais, o jei jau pazengusi liga tai ir operacinis. Na gydytojas pasakys. Stebekit kad viduriai nebutu per kieti, ir aisku viduriavimas irgi sukelia sia liga
Papildyta:
http://www.hemorojus...p_beoperac.html
loretita2, rasete, kad pazystamai dare operacija lazeriu...As dabar kaip tik svarstau, ar lazeriu operuotis ar tradiciskai chirurginiu budu...Vieni gydyojai pataria tik chirurginiu, nes lazeriu gali zarna pradeginti..., bet po operacijos lazeriu , kaip raso, nera skausmingo periodo, kas labai aktualu...ta pacia diena gali i darba eiti ir t.t. O po chirurginio apie 2 savaites skausmus reikia kenteti... Kur jusu pazystama daresi operacija? Gal GK klinikoje? Ar ji patenkinta rezultatais? Paklausinekit ,jei galit, ir parasykit. Aciu.