Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Frezija13 @ 2011 10 17, 20:17)

Ya žvakutės iš natūralių žolelių, atrdoo hemorol ar kažkaip pan., klauskite vaistinimo tikrai žinos.

tikrai ne hemorol,paklauskite vaistininkes geriau,nes karta girdejau kai moteriske prase laisvinamuju,nes microlax jai netiko,tai vaistininke pasiule kazkokiu zvakuciu su kazkokiomis bakterijomis,ot pavadinimo tai nenugirdau blush2.gif doh.gif
hemorol yra nuo hemorojaus ar iplesos,o ne laisvinamieji mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!

Turiu tokia beda, nezinau hemorojus cia ar ne... Zodziu, visada turejau problemu su viduriu uzkietejimu. Dabar kartais kai einu i tualeta is angos islenda, net nezinau kaip pavadint, na kaip man atrodo zarnos gabaliukas..negaliu pasitustint, paskui ilenda atgal, siaip jokiu isoriniu guziuku nera, tustinantis nekraujuoja... tai ir nezinau kaip sprest sita beda, nes nezinau kokia tai liga.
Atsakyti
QUOTE(Okea @ 2011 10 19, 10:43)
Sveikos, merginos!
Turiu tokia beda, nezinau hemorojus cia ar ne... Zodziu, visada turejau problemu su viduriu uzkietejimu. Dabar kartais kai einu i tualeta is angos islenda, net nezinau kaip pavadint, na kaip man atrodo zarnos gabaliukas..negaliu pasitustint, paskui ilenda atgal, siaip jokiu isoriniu guziuku nera, tustinantis nekraujuoja... tai ir nezinau kaip sprest sita beda, nes nezinau kokia tai liga.

Sprendimas elementarus - pas proktologa.
Atsakyti
dvi dienas galvojau kas čia man gali būti, dabar lyg ir aiškiau... yra išlindusi tarytum puslytė (paspaudus sulenda atgal iš kur išlindusi), kaip pupelė, gal ten atauga, gal mazgas.. nieks nekraujuoja, kolkas. tik sėdint nepatogu, nes peršti, tuštinantis neskauda... Tikrai nenoriu užleisti šio reikalo, tad bandysiu "pasigydyti" medumi, kelias dienas... dabar esu tokioje stadijoje, kad rimtesnis gydymas ir negalimas, matyt.. po dviejų savaičių turiu gimdyti vaikelį...
kaip manote, pagal aprašytus požymius, čia rimta, hemarojaus mazgai? ar dar ne? ar įmanoma apseiti be operacijos? ir keista, nes viduriai nėra užkietėję, priešingai, viskas vyksta greitai ir sklandžiai...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 24, 16:42)
dvi dienas galvojau kas čia man gali būti, dabar lyg ir aiškiau... yra išlindusi tarytum puslytė (paspaudus sulenda atgal iš kur išlindusi), kaip pupelė, gal ten atauga, gal mazgas.. nieks nekraujuoja, kolkas. tik sėdint nepatogu, nes peršti, tuštinantis neskauda... Tikrai nenoriu užleisti šio reikalo, tad bandysiu "pasigydyti" medumi, kelias dienas... dabar esu tokioje stadijoje, kad rimtesnis gydymas ir negalimas, matyt.. po dviejų savaičių turiu gimdyti vaikelį...
kaip manote, pagal aprašytus požymius, čia rimta, hemarojaus mazgai? ar dar ne? ar įmanoma apseiti be operacijos?  ir keista, nes viduriai nėra užkietėję, priešingai, viskas vyksta greitai ir sklandžiai...

Taip cia ta liga, svarbiausia kad nekraujoja. Bandyk deti saltalankio kompresus. Pas mane atsirado tokie dalykai po gimdymo. Kolkas jokiu zvakuciu nenaudoju, saltas dusas, kompresiukai.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 10 24, 23:55)
Taip cia ta liga, svarbiausia kad nekraujoja. Bandyk deti saltalankio kompresus. Pas mane atsirado tokie dalykai po gimdymo. Kolkas jokiu zvakuciu nenaudoju, saltas dusas, kompresiukai.

o tai kas jums darosi? tie išlindimai atsiranda, dingta, kad su tuo susigyvenate ir rimtesnių priemonių nesiimate?

bandžiau medumi pasigelbėti nakčiai, bet jokios naudos, aišku, poveikio gal greito nebus, bet... šį rytą jau dvi ale pupelės išlindusios, komforto jokio... na ir progresuoja pas mane.. o kaip tas šaltalankio kompresas daromas? tepti aliejumi šaltalankio ar kaip? Man po pirmo gimdymo buvo kažkokie nelygumai, nieko skausmingo ir įtartino, bet galvojau, kad gal ten siūlės kokios nelygiai susiūtos.. pasirodo tai jau ir buvo ligos pradžia.. nežinau ar ištversiu iki gimdymo, gal pas tą proktologą anksčiau apsilankyti... baisu, kad kraujuoti nepradėtų.. ir nė nebūčiau pagalvojusi, kad mano amžiuje gali būti tokios ligos... visad maniau, kad čia pagyvenusių žmonių, ypač vyrų, problema.. O čia kad nori...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 25, 08:50)
o tai kas jums darosi? tie išlindimai atsiranda, dingta, kad su tuo susigyvenate ir rimtesnių priemonių nesiimate?

Yra buve ,kad ir kraujoja, bet nestipriai, buna ,kad labai persti, naktim nepamiegi. Butinai po kiekvieno ejimo i WC apsiplauti. O saltalanki paprastai uzpilu ant tamponelio veidui valyti ir dedu truputi giliau, nakciai.Truputi isistepa kelnaites, bet marliuka uzdekit dar ant virsaus. Kolkas operutis bijau, tai gydausi namu salygom. Dar esu pirkusi zvakutes, bet dabar pavadinimo nezinau, su saltalankiu.
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 25, 08:50)

bandžiau medumi pasigelbėti nakčiai, bet jokios naudos, aišku, poveikio gal greito nebus, bet... šį rytą jau dvi ale pupelės išlindusios, komforto jokio... na ir progresuoja pas mane.. o kaip tas šaltalankio kompresas daromas? tepti aliejumi šaltalankio ar kaip? Man po pirmo gimdymo buvo kažkokie nelygumai, nieko skausmingo ir įtartino, bet galvojau, kad gal ten siūlės kokios nelygiai susiūtos.. pasirodo tai jau ir buvo ligos pradžia.. nežinau ar ištversiu iki gimdymo, gal pas tą proktologą anksčiau apsilankyti... baisu, kad kraujuoti nepradėtų.. ir nė nebūčiau pagalvojusi, kad mano amžiuje gali būti tokios ligos... visad maniau, kad čia pagyvenusių žmonių, ypač vyrų, problema.. O čia kad nori...

Ta beda-liga jau jauneja. As ir turiu ta beda. Pries gera menesi begau pas gydytoja ir prapjove ta "pupele". Cia viskas pas bent jau del silpu venu ir viduriu kietejimo. Pavydziu kieno geri viduriukai ir gera medziagu apykaita. Bijau tik, kad nereiktu dideles operacijos veliau schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
na, nekenčiu kai jaučiu diskomfortą, paskambinau savo akušerei, sako čia dažna nėščiųjų liga... bet kažkaip nieko apie tai negirdėjau, matyt draugės nesigirdavo, o galėtų, būtų ramiau..
liepė daryti kartą į dieną klizmutes su kraujažolių arbatomis, tada dėti žvakutę, kurios ale nekenkia nėščioms. ir bandyti sustumti tą hemorojaus mazgą į vidų. viską darau kaip sako, jaučiuosi žymiai geriau, bet tik kai reikia tuštintis arba po klizmutės, vėl tas mazgas lenda lauk.. šiaip būna saugiau viduje ir nieko nejaučiu..
dabar toks klausimas.. jei jau tas gumbas susidarė, ar yra tikimybė, kad jis išnyks, susitrauks ir pan? ar jis vis lys lauk ir be operacijos nieko nebus?
Papildyta:
QUOTE(Herukas @ 2011 10 26, 11:53)
Ta beda-liga jau jauneja. As ir turiu ta beda. Pries gera menesi begau pas gydytoja ir prapjove ta "pupele". Cia viskas pas bent jau del silpu venu ir viduriu kietejimo. Pavydziu kieno geri viduriukai ir gera medziagu apykaita. Bijau tik, kad nereiktu dideles operacijos veliau  schmoll.gif  verysad.gif

ta prasme prapjovė? ir jis išnyko? dar ir taip daro? maniau tik operuoja, .. na, pas mane bėdos su venomis.. nuo keturiolikos metų jau ant vienos kojos iššoko vėnos... oh doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 10 27, 09:48)
jei jau tas gumbas susidarė, ar yra tikimybė, kad jis išnyks, susitrauks ir pan? ar jis vis lys lauk ir be operacijos nieko nebus?

Pats jis niekur nedings.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 10 27, 14:49)
Pats jis niekur nedings.

tai vienintelė išeitis operuotis? o jejum...
Atsakyti

ta prasme prapjovė? ir jis išnyko? dar ir taip daro? maniau tik operuoja, .. na, pas mane bėdos su venomis.. nuo keturiolikos metų jau ant vienos kojos iššoko vėnos... oh doh.gif
[/quote]

na man iskrito tas gumbas- pupele. nuejau pas proktologa, jis apziurejo ir padare vietine nejautra, ipjove ta pupele, isspaude kraujo kresuliukus, uztvarste mane ir paleido namo. Sunkoka buvo vaikscioti 1 para, nes skaudejo, geriau nuskausminamuosius. Israse vaistu venom stiprinti ir tepaliuka zaizdeliai tepti kol uzgis. Bet po savaites uzgijo zaidele ir kaip nebuta

Tai tokia mini operacija per 2 metus 2 kartus apturejau
Atsakyti