Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

patarkit prašau blink.gif
...na ta toki guzelį iš odos turiu jau seniai, kartais keli mazi lasiukai sveizio kraujo budavo, bet retai...niekad neskaudejo..db antra savaitė geriu jonazoliu preparatus nuo depresijos ir taip uzkieteja viduriai ( nu ir maitinuos kad neužkietėtų slyvom, kosem, kopustais)bet nepadeda. Tai va kuri laika kai padarau blush2.gif skaudinėja nestipriai ten iš vidaus, lyg kanda, lyg degina, lyg persti, nekraujuoja. Įsidejau keletą mastu S, bet toks vaizdas kad jos tik pralaisvina...ar čia hemorojaus pozymiai ar kokia įplėša? g.gif
Atsakyti
Gali buti ir tas, ir tas.
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 10 11, 21:25)
patarkit prašau blink.gif
...na ta toki guzelį iš odos turiu jau seniai, kartais keli mazi lasiukai sveizio kraujo budavo, bet retai...niekad neskaudejo..db antra savaitė geriu jonazoliu preparatus nuo depresijos ir taip uzkieteja viduriai ( nu ir maitinuos kad neužkietėtų slyvom, kosem, kopustais)bet nepadeda. Tai va kuri laika kai padarau blush2.gif  skaudinėja nestipriai ten iš vidaus, lyg kanda, lyg degina, lyg persti, nekraujuoja. Įsidejau keletą mastu S, bet toks vaizdas kad jos tik pralaisvina...ar čia hemorojaus pozymiai ar kokia įplėša? g.gif

Sveika 4u.gif ,
man nesenai panašiai buvo, tik pas mane iš guzai buvo ir skaudėjo verysad.gif .Tai neiškentusi pas gydytoją nulėkiau. Tai man išrašė žvakutes Procto-Glyvenot ir kapsules Posterinan. Man labai padėjo, dabar labai gerai jaučiuosi.
Nekentėk ir nieko nelaukus nueik pas gydytoją. Tikrai padės, ir nereikės savęs kankinti 4u.gif
Atsakyti
linamog, ar tu naudojai žvakutes po operacijos? Klausiau gydytojo dėl žvakučių, tai sako galim naudot, jei nori, bet atseit lengviau vis viena nebus. Ar tau žvakutės palengvino išsituštinti po operacijos? Ir dar galvoju, ar nebaisu jas dėti į užpakalį, kai šis dar žaizdotas yra?
Mane pirmadienį operavo, šiandien jau namie. Jaučiuos neblogai, bet dar nesituštinau, taip kad "džiaugsmas" dar prieš akis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2011 10 12, 15:00)
linamog, ar tu naudojai žvakutes po operacijos? Klausiau gydytojo dėl žvakučių, tai sako galim naudot, jei nori, bet atseit lengviau vis viena nebus. Ar tau žvakutės palengvino išsituštinti po operacijos? Ir dar galvoju, ar nebaisu jas dėti į užpakalį, kai šis dar žaizdotas yra?
Mane pirmadienį operavo, šiandien jau namie. Jaučiuos neblogai, bet dar nesituštinau, taip kad "džiaugsmas" dar prieš akis  doh.gif

Man daktaras sake po kiekvieno issitustinimo kalio permanganato vonele ir zvakute. As zvakute palaikau pora sekundziu po siltu vandeniu, ji pasidaro slidi, isidedu be diskomforto. Manau, zvakutes likuciai truputi palengvins ismatu pasisalinima.
Pasipasakokit, kaip jausites, del mitybos negavot jokiu patarimu? Kai jausit, kad arteja tustinimasis, isgerkit nuskausminanciu, bus lengviau. Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
Dėl mitybos, tai sakė valgyt taip, kad viduriai nekietėtų, kažko konkrečiai nepasakė g.gif . Gal turit patarimų iš patirties? Nu šiaip aš įsivaizduoju, kad tinka košės, daržovės, sriubytės...
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2011 10 12, 15:00)
Mane pirmadienį operavo, šiandien jau namie. Jaučiuos neblogai, bet dar nesituštinau, taip kad "džiaugsmas" dar prieš akis  doh.gif

o kokia stadija buvo kad operuoti reikejo?
visur skelbia tipo beskausmės hemorojaus operacijos kzkokiu ypatingu budu, bet kaip suprantu taip tik privaciai daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 12 spalio 2011 - 17:44
QUOTE(agee @ 2011 10 12, 17:32)
Dėl mitybos, tai sakė valgyt taip, kad viduriai nekietėtų, kažko konkrečiai nepasakė g.gif . Gal turit patarimų iš patirties? Nu šiaip aš įsivaizduoju, kad tinka košės, daržovės, sriubytės...

Vaisiai, jogurtas, kruopu koses, rupi juoda duona, selenos. Aisku, daug vandens.
QUOTE(lolita4611 @ 2011 10 12, 18:36)
o kokia stadija buvo kad operuoti reikejo?
visur skelbia tipo beskausmės hemorojaus operacijos kzkokiu ypatingu budu, bet kaip suprantu taip tik privaciai daro g.gif

Man stadijos neivardino, bet manau, buvo 3 su iplesa. Del specifines operacijos reiktu su daktaru tartis, maniske tradicine buvo. g.gif
Atsakyti
gal kas zinote kokiu naturaliu zvakuciu kurios laisvintu, nes ta mikrolax man per stipri, nes silpna pasidaro schmoll.gif ar kaip ta tardicine klizmute daryti?
Atsakyti
mano istorija buvo tokia,sėdimas darbas,bet viduriai niekada nebuvo užkietėję,pirma jausdavau nemalonius jausmus paperštėdavo, paniždavo, vis naudojau drėgnas servetėles, nes darbe apsiprausti nėra kur,
priėjau iki to kad negalėdavau sedėti ant kedės neinkšdama, vaistinėje vis nusipirkdavau kokių žvakučių, sukandus dantis įsistumdavau ir taip kentėjau kokius 3 mėn., kol daėjo kad per skausmą negalėdavau nei rasti padėties miegoti, tualetas buvo kankinimo vieta tapęs, atrodo sienom lipsiu, ir kaukdavau išsituštinusi, stovėdavau ir bijodavau koją perkelti, tikrai skausmas nerealus...

pagaliau prisiruošiau pas gydytoją.važiavau į klinikas, gan jaunas gyd.,pavardės niekaip negaliu atgaminti ar patolis ar kamolis ar tumolis.tai pasirodo analinėje angoje turėjau žaizdą, kurią dar buvau pasigerinusi , išdraskiusi naudodama, patariama vaistininkių žvakutes, kurių man pasirodo iš vis negalima naudoti, todėl kraujuodavau panašiai kaip per mėnesines, išrašė man "Doloprocto" kremo su švirkščiamu antgaliu, liepė daug gerti ir visaip skystinti maistą, tik jokiu būdu ne mineraliniu vandeniu, ir kai stiprūs skausmai gulėti šiltoje vonioje, nes taip atsipalaiduoja raumenys ir nebūna didelių spazmų.
gana greitai viskas susitvarkė,nes šį užpakalio skausmą, tai galiu palyginti tik į tą pačią vietą suvarytu peiliu ir prasukiotu. doh.gif
man net gimdymo skausmai buvo daug švelnesni....

Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 10 15, 19:44)
gal kas zinote kokiu naturaliu zvakuciu kurios laisvintu, nes ta mikrolax man per stipri, nes silpna pasidaro schmoll.gif ar kaip ta tardicine klizmute daryti?

Pabandykit forlax miltelius panaudoti,man gydytojas juos rekomendavo,nes ir kieteja viduriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 10 15, 18:44)

Ya žvakutės iš natūralių žolelių, atrdoo hemorol ar kažkaip pan., klauskite vaistinimo tikrai žinos.
Atsakyti