Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Herukas @ 2011 09 15, 14:43)
Aš tai ėjau jau su mokama konsultaciją. Nemokamai priima tik su siuntimu iš savo šeimos gydytojo. O pas jį eilė savaitės ilgumo, o man bėda ir skausmas šiandien. Tai susimokėjau, iškart ir apziūrėjo ir truputėli "patvarkėmė bėdą". Jei nesugysiu, teks kitą savaitę eiti rimčiau  doh.gif

Oi kaip man baisu blush2.gif , o ką ten daro (atsiprašau už tokius klausymus, bet baimės akys labai didelės blush2.gif )
Ar vaistukų kokių skyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 15 rugsėjo 2011 - 12:48
QUOTE(adatiene @ 2011 09 15, 13:47)
Oi kaip man baisu  blush2.gif , o ką ten daro (atsiprašau už tokius klausymus, bet baimės akys labai didelės blush2.gif )
Ar vaistukų kokių skyrė?

Kadangi man jau žvakutės ir tepaliukas nebegelbėjo, reikio mini chirurginio įsikišimo. Bet buvo šviežias mano "pupinas", tai truputėli įpjovė (aišku su nejautra vietine), kiek galėjo ispaudė. Bet sakė, kad jei nesumažės ar naujas atsiras vėl atlekti.

O šiaip, kadangi jau antrą ėjau, tai nebetaip baisu buvo 4u.gif Aišku ne pats maloniausias vizitas yra.

Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2011 09 15, 15:29)
Kadangi man jau žvakutės ir tepaliukas nebegelbėjo, reikio mini chirurginio įsikišimo. Bet buvo šviežias mano "pupinas", tai truputėli įpjovė (aišku su nejautra vietine), kiek galėjo ispaudė. Bet sakė, kad jei nesumažės ar naujas atsiras vėl atlekti.

O šiaip, kadangi jau antrą ėjau, tai nebetaip baisu buvo  4u.gif  Aišku ne pats maloniausias vizitas yra.
,

Ačiū 4u.gif už atsakymą, sveikite ir kad padėtų tas vienintelis įsikišimas.
Aš pabandysiu dar žvakutes pavartoti, o jei nepadės tada keliausiu.
Atsakyti
O man operaciją spalio vidury paskyrė doh.gif Aišku, galėjau ir nesutikt, bet kad pagerėjimo jokio tikėtis neverta, o bėda jau laaabai sena, tai ir sutikau.
Linamog, kiek laiko gulėjai ligoninėje po operacijos? ir kiek laiko nedarbingumas buvo? Man sako, biuletenis savaitę, nu netikiu, kad po savaitės jau į darbą galėsiu eit g.gif Gal ką gali patart, ar reikia kažką specialiai nusipirkt kokių vaistukų ar gal kokių įklotų reik po operacijos? Beje, operuos tas pats gydytojas, kaip ir tau operavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvi dienas pabuvau ligoninej, savaite biuletenis. Man pilnai uzteko, jauciaus labai gerai, palyginus su savijauta pries operacija. Busit sutvarstyta, iklotu nereikes. Nusipirkit zvakuciu - Mastu S ar Proctoglyvenol, ir namie turekit kalio permanganato - reikes daryti voneles, ir geriamu nuskausminamuju, jei pamaustu pirmas pora dienu. Man daugiau nieko neprireike.
Manau, gerai nusprendete, sekmes ir lengvo gijimo. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif Tikiuosi operacija bus į naudą smile.gif
Atsakyti

Linamog, kiek laiko gulėjai ligoninėje po operacijos? ir kiek laiko nedarbingumas buvo? Man sako, biuletenis savaitę....
Frezija13, pamenu jusu pasakojima. Gal jusu diagnoze buvo sunkesne, nors ir man daktaras sake, kad pasalino du didelius mazgus ir iplesa.
Atsakyti
Sveikos, kaip gerai, kad yra sita tema.. As savaites pradzioj pagimdziau antraji sunu ir kazkodel dabar galvoju, kad isitaisiau si "malonuma".. verysad.gif Man prie isanges kazkokie guziukai, is paradziu, kol visos zaizdos buvo sviezios, maniau gal cia irgi kokios zaizdeles po gimdymo, o kad viduriai uzkieteje, tai ir po pirmo taip buvo, bet ilgainiui susitvarke, tai buvo turbut kabiau baime nueit i wc, kai siuta tarpviete. Bet db, grizau namo ir galvoju apziuresiu su veidroduku, tai prie isanges grynai kaip guziukai, kurie paspaudus tarsi stumiasi atgal po oda.. Na nemoku paaiskint, bet vaizdelis ir skausmelis labai nekoks.. Gal kam kas panasaus buvo? Jauciu reiks rasytis pas gydytoja.. O tustintis ligoninej pasitustinau, tik kai paprasiau zvakutes nuo uzkietejusiu viduriu...
Atsakyti
[quote=someday...,2011 09 18, 10:07]
... grizau namo ir galvoju apziuresiu su veidroduku, tai prie isanges grynai kaip guziukai, kurie paspaudus tarsi stumiasi atgal po oda.. Na nemoku paaiskint, bet vaizdelis ir skausmelis labai nekoks.. Gal kam kas panasaus buvo? Jauciu reiks rasytis pas gydytoja.. O tustintis ligoninej pasitustinau, tik kai paprasiau zvakutes nuo uzkietejusiu viduriu...
[quote=Frezija13,2011 09 18, 18:33]
[quote=someday...,2011 09 18, 10:07]
... grizau namo ir galvoju apziuresiu su veidroduku, tai prie isanges grynai kaip guziukai, kurie paspaudus tarsi stumiasi atgal po oda.. Na nemoku paaiskint, bet vaizdelis ir skausmelis labai nekoks.. Gal kam kas panasaus buvo? Jauciu reiks rasytis pas gydytoja.. O tustintis ligoninej pasitustinau, tik kai paprasiau zvakutes nuo uzkietejusiu viduriu...
Aciu uz atsakyma. Is pradziu per zaizdas nlb supratau kas ten ir kaip, bet kai viskas slugsta, o sitie gumbai lieka, pasiskaicius taip ir supratau, kad cia gali buti hemaroiniai mazgai.. Gal kas Kaune rekomenduotu gera proktologa. Mano seimos klinika maza, jo tikrai nera, tai noriu is kart nueit pas gera gydytoja, aciu.
Atsakyti
http://gyvenimas.del...a.d?id=49809896
Atsakyti