QUOTE(Avis @ 2011 08 29, 19:56)
Dėkui už atsakymą O kaip atpažinti, ataugėlė ar mazgas? Kuom jie skirias vizualiai? Pati ta ataugėlė man irgi pakraujuoja po tuštinimosi, užtat maniau, kad mazgas kraujagyslės... Aišku, atliekant reikalus tai peršti gerokai, tai įtariu, kad įplėša tikrai yra. Beje, skaičiau anoj temoj, kad Jus operavo? O ataugėlių tų vaistais negydo?
Dar klausimėlis dėl pasiruošimo... Registratūroj pasakė, kad reiktų prasiklizmuot prieš apžiūrą, bet, Dieve, padėk, neįsivaizduoju, kaip iškęst tą skausmą reiks, ir taip jau "stiklais" tuštinuos... Gal įmanoma, pvz. iš vakaro nevalgyt? Man apžiūra 15.30...
Dar klausimėlis dėl pasiruošimo... Registratūroj pasakė, kad reiktų prasiklizmuot prieš apžiūrą, bet, Dieve, padėk, neįsivaizduoju, kaip iškęst tą skausmą reiks, ir taip jau "stiklais" tuštinuos... Gal įmanoma, pvz. iš vakaro nevalgyt? Man apžiūra 15.30...
Ataugele tokia kaip uodegyte, o mazgai apvalus, kaip riesutai, issidelioje aplink iseinamaja anga, ir ju spalva tokia rausvai melsva, nes jie is esmes sudaryti is veniniu gumulu. Taip, mane operavo, bet ataugele paliko, nes gyjant ispjautai iplesai oda tempiasi, ir ataugele pamazele susilygina. Deja, klizma patarciau pasidaryti, kad ir per sukastus dantis, nes tik tada imanoma normali apziura. Nebijokit isgerti nuskausminanciu tablete valanda pries klizma, bus lengviau.