Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Avis @ 2011 08 29, 19:56)
Dėkui už atsakymą  4u.gif O kaip atpažinti, ataugėlė ar mazgas?  blush2.gif Kuom jie skirias vizualiai? Pati ta ataugėlė man irgi pakraujuoja po tuštinimosi, užtat maniau, kad mazgas kraujagyslės... Aišku, atliekant reikalus tai peršti gerokai, tai įtariu, kad įplėša tikrai yra. Beje, skaičiau anoj temoj, kad Jus operavo? O ataugėlių tų vaistais negydo?  g.gif

Dar klausimėlis dėl pasiruošimo... Registratūroj pasakė, kad reiktų prasiklizmuot prieš apžiūrą, bet, Dieve, padėk, neįsivaizduoju, kaip iškęst tą skausmą reiks, ir taip jau "stiklais" tuštinuos... Gal įmanoma, pvz. iš vakaro nevalgyt?  g.gif Man apžiūra 15.30...

Ataugele tokia kaip uodegyte, o mazgai apvalus, kaip riesutai, issidelioje aplink iseinamaja anga, ir ju spalva tokia rausvai melsva, nes jie is esmes sudaryti is veniniu gumulu. Taip, mane operavo, bet ataugele paliko, nes gyjant ispjautai iplesai oda tempiasi, ir ataugele pamazele susilygina. Deja, klizma patarciau pasidaryti, kad ir per sukastus dantis, nes tik tada imanoma normali apziura. Nebijokit isgerti nuskausminanciu tablete valanda pries klizma, bus lengviau.
Atsakyti
Na ką, aš po apžiūros smile.gif

Linamog, teisi buvot, man įplėšos kelios yra, o ta uodegėlė - odos papiloma. Taigi, gydymą skyrė tepaliuku ir žvakutėm. Hemorojaus požymių, ačiūDie, sakė, nėr nė vieno, viskas vietoj. Tiesa, sakė, su laiku galima bus tą papilomą pašalint, jei dirginsis ir trukdys.
Buvau pas G.Valeikaitę, tai galiu pasakyt, kad labai šauni daktarė, labai atsargi, švelni, maloniai bendraujanti ir profesionali. Nors ir nepigu, bet bent jau greita ir efektyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2011 09 01, 13:52)
Na ką, aš po apžiūros smile.gif
Linamog, teisi buvot, man įplėšos kelios yra, o ta uodegėlė - odos papiloma. Taigi, gydymą skyrė tepaliuku ir žvakutėm. Hemorojaus požymių, ačiūDie, sakė, nėr nė vieno, viskas vietoj. Tiesa, sakė, su laiku galima bus tą papilomą pašalint, jei dirginsis ir trukdys.
Buvau pas G.Valeikaitę, tai galiu pasakyt, kad labai šauni daktarė, labai atsargi, švelni, maloniai bendraujanti ir profesionali. Nors ir nepigu, bet bent jau greita ir efektyvu  4u.gif

Smagu girdeti, kad bedele nedidele. 4u.gif Pasakokit, kokiu vaistu israse konkreciai? Idomu, kokios tendencijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 rugsėjo 2011 - 16:22
Išrašė tepalą Nifedipini 0,2%, kuris yra gaminamas vienoj vaistinėj tik, kaip supratau (teko į Santariškes važiuot pirkt), ir Doloproct žvakutes. Galiu pasakyt, kad jau net šiandien jaučiu pagerėjimą (tfu tfu tfu) thumbup.gif
Atsakyti
Taip gydytoja tikrI maloni, ji mane ne tik gydė , bet ir operavo, prižiūrėjo.

Smagu, kad problema nėra tokia didelė, kaip kėlė baimę mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, o tas zvakutes visi gali naudoti ar tik pagal recepta? as irgi su sia problema kankinuosi ri gerai kad SM yra, ta pati uodegele ir pas mane yra doh.gif jau buvau issigandusi nejuokais, MB irgi unsure.gif vaistineje jeipaprasyciau ko nors nuouzdegimo duotu kazin. jus cia expertes jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2011 09 12, 13:58)
Laba diena, o tas zvakutes visi gali naudoti ar tik pagal recepta? as irgi su sia problema kankinuosi ri gerai kad SM yra, ta pati uodegele ir pas mane yra  doh.gif jau buvau issigandusi nejuokais, MB irgi  unsure.gif vaistineje jeipaprasyciau ko nors nuouzdegimo duotu kazin. jus cia expertes jau  blush2.gif

Galima pirkti ir be recepto. Bet ar tiksliai jau nustatete, kas pas jus per beda? ax.gif
Atsakyti
na tokia ataugele islindusi biggrin.gif kvaila as ale man geda pas gydytojus eiti,sakys ligu mergina ieskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2011 09 12, 15:21)
na tokia ataugele islindusi  biggrin.gif kvaila as ale man geda pas gydytojus eiti,sakys ligu mergina ieskai  doh.gif

Jums cia ta pirmine neigimo stadija, kuri man buvo - ai, nieko cia nera, biski pakentesiu, gal praeis, gal savaime sugis. Tik kai po geru metu istisinio kraujavimo pribrendau nueit pas daktara, gavau velniu, ko taip ilgai tempiau. Taip kad jums patarsiu netempt gumos ir nueit. Panasu, kad turite iplesa, ar norite, kad ji isisenetu ir pasidarytu chroniska, negyjanti?
Atsakyti
Sveikos merginos,

aš ir turiu ta malonumą-bėdą-gėdą 4u.gif
Vakar vėl buvau pas gydytoją, teko truputį pakentėti, tikiuosi sugysiu gerai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir aš su ta pačia bėda pas jus ateinu. Pirmas kartas buvo prieš 5 metus. Tai tik žvakučių išrašė ir praėjo, net neatmenu per keik laiko. O vakar vėl pradėjo. Nakis beveik be miego, darbe reikia sėdėti verysad.gif labai nemalonu. Nusipirkau žvakučių, įdomu per kiek laiko pajuntamas pagerėjimas g.gif ? Pas daktarę kol užsiregistruosiu daug laiko praeis.
Atsakyti
Aš tai ėjau jau su mokama konsultaciją. Nemokamai priima tik su siuntimu iš savo šeimos gydytojo. O pas jį eilė savaitės ilgumo, o man bėda ir skausmas šiandien. Tai susimokėjau, iškart ir apziūrėjo ir truputėli "patvarkėmė bėdą". Jei nesugysiu, teks kitą savaitę eiti rimčiau doh.gif
Atsakyti