Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2014 05 29, 12:55)
Manau, tikrai bus imanoma. Nebijokit daktaro paklaust per konsultacija.

Klauskite daktaro, tik manau, jums tai gali buti mokama. O nemokamai buna ten, kur esate prisirasiusi.Na, nebent susiderintumet, kad jus pries pora dienu pasiguldytu, padarytu tyrimsu ir tada operuotu.
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 05 29, 16:02)
Klauskite daktaro, tik manau, jums tai gali buti mokama. O nemokamai buna ten, kur esate prisirasiusi.Na, nebent susiderintumet, kad jus pries pora dienu pasiguldytu, padarytu tyrimsu ir tada operuotu.

Liuks, gera mintis, aciu uz nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 05 29, 07:01)
Sleputepu, parašykit, kaip jums sekesi po apžiūros... g.gif

Tai va jau po visko ax.gif Na kaip ir nieko blogo man nerado, jokiu hemorojaus ar dar kokiu pozymiu.. Tik maza zaizdele viduje ir kad raumenys labai issitempe, tai del to ir atrodo man kad kazkas viduj lyg atitruke. Israse tepaliuko, zvakuciu ir sake pasedeti siltose kalio permanganato vonelese. Dar sake kad gali dali problemos sudaryti ir psichologines bedos, tiesiog niekur viesose vietose neinu i toleta smile.gif Tikiuosi jog viskas greitu metu susitvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sleputepu @ 2014 06 01, 21:17)
Tai va jau po visko ax.gif Na kaip ir nieko blogo man nerado, jokiu hemorojaus ar dar kokiu pozymiu.. Tik maza zaizdele viduje ir kad raumenys labai issitempe, tai del to ir atrodo man kad kazkas viduj lyg atitruke. Israse tepaliuko, zvakuciu ir sake pasedeti siltose kalio permanganato vonelese. Dar sake kad gali dali problemos sudaryti ir psichologines bedos, tiesiog niekur viesose vietose neinu i toleta smile.gif Tikiuosi jog viskas greitu metu susitvarkys smile.gif

Tai dėkoti Dievui ir džiaukitės thumbup.gif 4u.gif kad tik tokie niekai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sleputepu @ 2014 06 02, 00:17)

Labai idomu butu suzinoti:

Pas kokį daktarą buvote?

Kokie atsiliepimai apie daktarą?

Kokie atsiliepimai apie kliniką?

Kokius tyrimus darė?

Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Lapeliuks @ 2014 06 02, 08:52)
Labai idomu butu suzinoti:

Pas kokį daktarą buvote?

Kokie atsiliepimai apie daktarą?

Kokie atsiliepimai apie kliniką?

Kokius tyrimus darė?

Kiek kainavo?

Buvau pas daktare Gintare Valeikaite. Pasirode labai maloni, atsargiai elgesi apziuros metu, na tik geriausi atsiliepimai smile.gif Sumokejau 360 lt
Siulyciau jum nueiti i Z klinikos internetini puslapi, ten viskas surasyta, visos kainos ir kokie tyrimai daromi pirmos apziuros metu smile.gif
Atsakyti
laba diena, norejau paklausti ar kam teko hemoroju salinti lazeriniu budu, gal galite papasakoti? kaip jautetes per procedura, po jos, kaip jauciates dabar, kiek laiko praejo po salinimo lazeriu. viskas idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglle2 @ 2014 06 03, 08:38)
laba diena, norejau paklausti ar kam teko hemoroju salinti lazeriniu budu, gal galite papasakoti? kaip jautetes per procedura, po jos, kaip jauciates dabar, kiek laiko praejo po salinimo lazeriu. viskas idomu smile.gif

Perskaitykit visa tema, labai daug kas apie tai raso ir detaliai wink.gif
Atsakyti
sveiki,

gal kas gali parekomenduoti proktologe (moteri) kaune privacioje poliklinikoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oranziukas @ 2014 06 12, 13:29)
sveiki,

gal kas gali parekomenduoti proktologe (moteri)  kaune privacioje poliklinikoje?  smile.gif

Seniau buvo klinikose ir kiek zinau 1 yra Dianavos poliklinikoje, privaciai 100 proc. nera, pries 3 menesius pati kruopsciai ieskojau ...ir pasirinkau vyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 06 12, 18:52)
Seniau buvo klinikose ir kiek zinau 1 yra Dianavos poliklinikoje, privaciai 100 proc. nera, pries 3 menesius pati kruopsciai ieskojau ...ir pasirinkau vyra smile.gif

Jei ne paslaptis koki vyra? privacioje klinikoje? Likote patenkina ?
Atsakyti
Merginos, o kazin vidiniai hemorojiniai mazgai gali jaustis per sienele, kurie jungia maksti ir tiesiaja zarna? Netycia besiprausdama aptikau gumba sad.gif ir ziauriai susinervinau...zaks negaliu prisiskambinti, matyt, atostogauja, o santariskese raso spalio menesiui doh.gif viskas, tik patenku pas prokrologa ir operuosiuos, mane tik labai gazdina, kas per gumbas tiesioje zarnoje ;(
Atsakyti