Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Grazute Venera @ 2014 05 26, 11:00)
Sveikos merginos, stai ka radau apie hemoroju, verciu is rusu kalbos:

H kalba apie emocine itampa ir baime, kuriuos zmogus nenori nei rodyti, nei aptarti. Sios slopinamos emocijos tampa sunkia nasta. Jos atsiranda pas zmogu, kuris pastoviai save kam tai vercia, spaudzia, ypac materialineje srityje.Galimai toks zmogus vercia save dirbti nemegstama darba. Taip kaip H atsiranda tiesioj zarnoj, storos zarnos pabaigoje, taip ir sergantysis skatina save tam, kad nori kazka greiciau uzbaigti. Jis taip pat labai reiklus sau. Emocine itampa labiausiai uz viska pasireiskia tureti kazka, kas susije su nepatogumo jausmu materialineje sferoje arba su nesugebejimu priimti sprendimo.
Mentalinis blokas: kuo stipresnis nepasitikejimas savimi ir rytojumi, tuo daugiau kancios atnesa H. Tam kad panaikinti si jausma, tu priverti save daryti, kad tureti.Jei tai gaunasi ne taip greitai, kaip tau norisi, tu pradedi pykti ant saves ir pervargsti. Tu turi rasti tikejima sitame pasaulyje, tai yra pasitiketi Visata, pasitiketi musu Motina, zemes planeta, kuri rupinasi visais savo vaikais.
Tu turi ismokti mokytis duoti sau laisve, tapti daugiau tikras savimi ir drasiai isreiksti savo jausmus. Priimk teise tureti baime materialineje srityje.

Linkiu visoms kuo geriausios sveikateles !

Ačiū, bet čia tikri vėjai....hemorojus yra išdidėje veniniai rezginiai, o nu ko jie padidėja - jau fiziologija ir anatomija...kad viduriai kietėja, ar skystėja be priežasties- gali būti , kad streikuoja vegetatika ar kitos nervų sistemos... bet praktinės naudos jūsų straipsnyje - mažoka, o mes labiau čia orientuotos būtent į praktinę reikalo pusę smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 05 26, 14:54)
Ačiū, bet čia tikri vėjai....hemorojus yra išdidėje veniniai rezginiai, o nu ko jie padidėja - jau fiziologija ir anatomija...kad viduriai kietėja, ar skystėja be priežasties- gali būti , kad streikuoja vegetatika ar kitos nervų sistemos... bet praktinės naudos jūsų straipsnyje - mažoka, o mes labiau čia orientuotos būtent į praktinę reikalo pusę smile.gif biggrin.gif

Jus visiskai teisi pagal jusu vertybiu sistema ir suvokima 4u.gif .
Yra zmoniu, kurie dirba su savimi, charakteriu taip uzkirsdali ligos tolimesni vystymasi. O kaip sako liaudies ismintis, tai 99 proc ligu prasideda nuo nervu, butent nuo cia reiktu pradeti. Kodel isimyleje zmones neserga, o pilni jegu ir gyvybingumo ? todel, kad jie pamirsta rupescius, jie megaujasi gyvenimu, priima ji kaip dovana, kaip svente.
Nesu kitokia nei sergantys, ligu mazu ir dideliu turiu, taciau dirbu su jomis ne vaistu pagalba, o keiciant savo poziuri; keiciant charakteri, daugiau duodant, nei imant. ir idejau si vertima tam, kad pati esu isbandziusi pirma meiles jausma didint, dekinguma, o tik tada ir pokyciai vyksta. kol kas jie nedideli, bet man tai jau labai daug.
Atsakyti
Sveiki dar karteli smile.gif Uzsirasiau i Z klinika ketvirtadieniui, vis del to nusprendziau nelaukti ir skristi tikrintis kas man yra. Taigi gal atsiras Vilnieciu kurios galetu patarti kokiam viešbutyjeapsistoti Vilniuje netoli Didlaukio 80 ? Pati esu ne vietinė tai net nežinau kaip reikės susigaudyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sleputepu @ 2014 05 26, 18:48)
Sveiki dar karteli smile.gif Uzsirasiau i Z klinika ketvirtadieniui, vis del to nusprendziau nelaukti ir skristi tikrintis kas man yra. Taigi gal atsiras Vilnieciu kurios galetu patarti kokiam viešbutyjeapsistoti Vilniuje netoli Didlaukio 80 ? Pati esu ne vietinė tai net nežinau kaip reikės susigaudyti  doh.gif

Sveika,

Hotel Simple
kaina 25 eur-35 eur, vonios kambariai bendri
Jeruzales 21

uzsisakyk per bookings smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal bendravote su daktare Rusteikiene?

Kokie atsiliepimai butu?
Atsakyti
Sleputepu, parašykit, kaip jums sekesi po apžiūros... g.gif

Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 05 29, 07:01)
Sleputepu, parašykit, kaip jums sekesi po apžiūros... g.gif

Gerai wink.gif Siandien vakare keliausiu i apziura
Atsakyti
Linamog, gal galite papasakoti, kokia veiksmu seka po apsilankymo pas proktologa (planuoju apsilankyti pas Jus operavusi daktara), jei nustatyta, jog reikia operacijos:
ą) su siuntimu atvykstu pas daktara
cool.gif nutariame, kad reikia operacijos
b1) kokius tyrimus reikia daryti pries operacija?
b2) kiek reikejo laukti kiekvieno tyrimo?
b3) ar kainuoja kiekvienas tyrimas; jei taip - kiek kainuoja?
c) kiek laiko reikejo laukti operacijos nuo apsilankymo pas daktara? gal kas nors zinote, kokios dabar eiles?

Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu, kiek ir kokios ikioperacines proceduros truko konkretaus miesto valstybines ligonines atveju.

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapeliuks @ 2014 05 29, 09:34)
Linamog, gal galite papasakoti, kokia veiksmu seka po apsilankymo pas proktologa (planuoju apsilankyti pas Jus operavusi daktara), jei nustatyta, jog reikia operacijos:
c) kiek laiko reikejo laukti operacijos nuo apsilankymo pas daktara? gal kas nors zinote, kokios dabar eiles?

Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu, kiek ir kokios ikioperacines proceduros truko konkretaus miesto valstybines ligonines atveju.

Aciu smile.gif

II ligoninje Kaune, tai buvo taip - po apžiūros ir operacijos datos paskyrimo gydytojas ir surase kokiu tyrimu reikia (slapimo, kardiogramos, gliukozes, kresumo keliu rodikliu, kriatinino, bendro kraujo tyrimo ir elektrolitu (kalio, natrio) ar atrodo viskas) ir su siuntimu operacijai paskirta diena atsirasti kur pasakys. Visi tyrimai isskyrus elektrolitus (kainavo gal 15 Lt) buvo nemokami ir padaryti per 1-2 dienas pas seimos gydytoja, nes kai daroma operacijai tai jie priklauso nemokamai. Del operacijso ir laiko , tai nuo apziuros iki operacijos man praejo 2 savaites, nors gydytojas siule ir po savaites, bet norejau speti su darbais tai pati nusikeliau 2 savaitem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 29 gegužės 2014 - 11:41
QUOTE(Lapeliuks @ 2014 05 29, 11:34)
Aciu smile.gif

Sveiki, mano atveju buvo pora vizitu su pusmecio tarpais, nes bandem gydyt neoperaciniu budu - zvakutes, mityba, Cyclo-3 Forte. Kai pamate, kad reikiamo rezultato nera, pirma paskyre kolonoskopija, kad zinotu, ar nera dariniu giliau zarnyne. Tyrimas buvo po poros dienu, kiek pamenu, nekainavo. Tada pasake, kokiu laiku jis laisvas, galejau pasirinkt, kokia data man tinka operacijai. Kiek pamenu, galejau rinktis ir po savaites. Slapimo, kraujo tyrimus ir kardiograma nemokamai pasidariau savo klinikoj, kur esu prirasyta. Su tais rezultatais vykau i ligonine.
Atsakyti
JOGA, linamog, kaip gavojate, jei prireiktu operacijos ir tu tyrimu pries operacija, ar galima pasidaryti nemokamai/uz min mokesti toje pacioje ligonineje, kur dirba operojantis daktaras. Mano atveju seimos gydytojas butu kitame Lietuvos kraste, t.y. vaziuoju i Klaipeda su siuntimu del tam tikru priez.

Aciu labai uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapeliuks @ 2014 05 29, 14:42)
JOGA, linamog, kaip gavojate, jei prireiktu operacijos ir tu tyrimu pries operacija, ar galima pasidaryti nemokamai/uz min mokesti toje pacioje ligonineje, kur dirba operojantis daktaras. Mano atveju seimos gydytojas butu kitame Lietuvos kraste, t.y. vaziuoju i Klaipeda su siuntimu del tam tikru priez.
Aciu labai uz atsakymus smile.gif

Manau, tikrai bus imanoma. Nebijokit daktaro paklaust per konsultacija.
Atsakyti