Ačiū jums už palaikyma
Na, atsikeliau siandien ir nepriskambinus, nuvaziavau pas gydytoja, nes nepatinka man tas patinimas uodegos gale...o ir lyg kazkoki mazgeli pradejau jausti, ko anksciau nebuvo...gydytojas maloniai sutiko ir apziurejo, be abejo nuramino, kad mazas hem.mazgelis sureagavo i operaciaj ir i padaryta zaizda taip pat, kaip ri odos raukle prie isanges patinusi, ir sake, kad gyjant viskas sugris i vietas nes atslugs patinimas... Sako, jeigu butu ne tokia vieta, jau zaizda butu uzsitraukus..o dabar tai sunkiai gyjanti vieta... nes man, matot tos vietos nesiuvo, ispjove ir viska paliko.... ojojoi kada gi prades ten viskas trauktis...sake galima dar bandyto Posterisan...ji su kazkokio papildomom bakterijom, kurios padeda gyti...nzn. Jau radau buda, kaip pasitepti ten su saltalankio aliejum gal tas gelbes
o dar jauciu reikes siandie eiti wc....vakar kazkaip nebuvo poreikio, nes mazai valgau..tai jau isgeriau ibumetino, prisitepiau Lidokaino...ruosiuosi is anksto ir moraliskai, kad vel netektu amoniako uostyt ir alpt....
o dar jauciu reikes siandie eiti wc....vakar kazkaip nebuvo poreikio, nes mazai valgau..tai jau isgeriau ibumetino, prisitepiau Lidokaino...ruosiuosi is anksto ir moraliskai, kad vel netektu amoniako uostyt ir alpt....
ir vakar ir siandien i wc tik su asarom po visko....
vidurius syu maistu jau gerokau susiminkstiinau tik va po reikalu skauda vis po kelias valandas...o jums irgi taip ilgai skaudedavo po visko?
Po kiek , mazdaug, laiko pradejot suprasti, kad gyjat?
vakar tai isvis, atrode, kad per stklus viska darau....
nera nei nuotaikos nei dziaugmo kol kas....
vidurius syu maistu jau gerokau susiminkstiinau tik va po reikalu skauda vis po kelias valandas...o jums irgi taip ilgai skaudedavo po visko?
dar paklausiu, gal kam iplesa salino, kiek mazdaug laiko po wc matydavot krauja ant tuoletinio... ir kaip ja greiciau uzgydyt ta pjauta vieta....
Išėjau į darbą šiandien, pasakyčiau savijauta 50 x50 ypac po wc...
Pagaliau ir aš šiandien buvau konsultacijai (veiksmas vyksta Klaipėdoj) .
Gruodį dariau lazerinę opereraciją ir neramino likusi ataugėlė kažkokia. Kaip ir viena forumietė rekomendavo kreipiausi pas A. Gedgaudą, nu nerealus gydytojas , gaila, kad iškart pas jį nepatekau. Bent man buvo labai sunku psichologiškai išvis kreiptis dėl šios ligos, tik kai visai bėda prispyrė . Tai arba šis gydytojas nerealus, arba buvau pas prastą patekusi
Tai kaip ir tvarkoj viskas, taip jau gali būti iš po lazerinių operacijų, sakė jei dar po pusmečio nedings ji, tai tada ateiti. Nu žiūrėsim, gal sunyks ji.
Kam aktualu, dėl vidurių reguliavimo bent man labai padeda 1 kivis per dieną, valgau beveik viską, labai mitybos nereguliuoju. Bet kivį reikia valgyti sąžiningai kiekvieną dieną, dvi dienas pamiršau, nebesuvalgiau, iškart užkietėjo. Pamėginkit, gal kam irgi tai padės
Gruodį dariau lazerinę opereraciją ir neramino likusi ataugėlė kažkokia. Kaip ir viena forumietė rekomendavo kreipiausi pas A. Gedgaudą, nu nerealus gydytojas , gaila, kad iškart pas jį nepatekau. Bent man buvo labai sunku psichologiškai išvis kreiptis dėl šios ligos, tik kai visai bėda prispyrė . Tai arba šis gydytojas nerealus, arba buvau pas prastą patekusi
Tai kaip ir tvarkoj viskas, taip jau gali būti iš po lazerinių operacijų, sakė jei dar po pusmečio nedings ji, tai tada ateiti. Nu žiūrėsim, gal sunyks ji.
Kam aktualu, dėl vidurių reguliavimo bent man labai padeda 1 kivis per dieną, valgau beveik viską, labai mitybos nereguliuoju. Bet kivį reikia valgyti sąžiningai kiekvieną dieną, dvi dienas pamiršau, nebesuvalgiau, iškart užkietėjo. Pamėginkit, gal kam irgi tai padės
QUOTE(JOGA @ 2014 05 17, 11:30)
ir vakar ir siandien i wc tik su asarom po visko....
QUOTE(JOGA @ 2014 05 19, 10:18)
dar paklausiu, gal kam iplesa salino, kiek mazdaug laiko po wc matydavot krauja ant tuoletinio... ir kaip ja greiciau uzgydyt ta pjauta vieta....
puikiai suprantu apie ka kalbat. man po tustinimosi tris valandas skaudedavo visa sedimaja, rydavau vaistus saujom, daugiausiai nimesili,nors gydytoja buvo israsiusi kita vaista ir seimos daktare patare ji gert,tik nepamenu pavadinimo, skausmai dingo tik po geru triju savaiciu
QUOTE(alexkrist @ 2014 05 20, 18:15)
Siandien gryzau po konsultacijos. Tai man siule operacija lazeriu. Tai dabar mastau,nes pinigeliai nemazi.
tikrai yra apie ka pamastyti, kai piniga tokie....
bet jeigu ne lazeriu, yra kiti "malonumai"....paskaitinekit, visokiu yra nuomoniu apie ta lazeri..
O as siandien gavau atsakyma histologini, kad ispjauta fistule su dviem papilom, uzdegiminiai audiniai ir t.t. zodziu, zinot, didziausias dziaugsmas, kad nieko pikto... dabar reika tik sugyti
va siandiens i wc jau ejau su koki 10 proc. mazesniu skausmu...aisku, paskui skauda kokias 4 valandas... ir dar vis ant tuoletinio arba net ismatose matau kraujo?
O pas jus kraujo butent ismatose irgi budavo...nu jis toks vos ne kresulingas...taip mastau, kad matyt zaizda kresuliuojasi ir ten patenka, taip speju uzsistovi "reikalas" ir to kraujo is zaizos atsiranda jame...
QUOTE(alexkrist @ 2014 05 20, 20:15)
Siandien gryzau po konsultacijos. Tai man siule operacija lazeriu. Tai dabar mastau,nes pinigeliai nemazi.
Kaži ar aš besidaryčiau lazeriu.
Šiaip po mėnesio rods nieko nebejaučiau. Bet ištikrųjų kaip dabar gydytojas paaiškino viskas viduje gyja apie puse metų, o dabar dar susidariusi ten kažkokia ataugėlė irgi gali dar puse metų gyti, o gal ir neišnyks. Tai ir galvoju ar negeriau būtų buvusi paprasta operacija. Bet pirmasis gydytojas buvo tik už lazerį, o paprastą operaciją būtų daręs su epidūriniu ir jokių alternatyvų nesiūlė, o kadangi aš labai prieš esu tai, tai ir pasirinkau lazerį. Taip kad gavos kaip gavos
Pasimetime esu. Gydytojos tiesiai paklausiau ar lazerio vydymas toks pat veiksmingas kaip paprasta operacija. Mane patikino kad taip. Nezinau kaip pas jus. Pas mane jau isoreje mazgeliai. Ir sake sudetinga nes keli yra suauge. Man reiketu keliu operaciju,nes per viena karta fiziskai neimanoma bus. Antra tik butu kosmetine,jei as noresiu. Pasalinti nereikiama skurele isoreje.
Vakar isgirdau,kad turiu trcio laipsnio "dziaugsma". Tik ant saves pikta. Nebuvo jau baisi ta apziura. Einam pas ginekologe,tai viskas gerai. Kelnes ir nusimaunam. Neilga ta apziura.
Panos,kurio dar MASTOT-nebegalvokit ir pirmyn ant "kedes"
Vakar isgirdau,kad turiu trcio laipsnio "dziaugsma". Tik ant saves pikta. Nebuvo jau baisi ta apziura. Einam pas ginekologe,tai viskas gerai. Kelnes ir nusimaunam. Neilga ta apziura.
Panos,kurio dar MASTOT-nebegalvokit ir pirmyn ant "kedes"