Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

Sveiki. As kankinuosi jau seniai. Po antro gimdymo vis padazneja su skaudamais.islindusiais mazgais. Ir vandens geriu, prisiziuriu maista. Dabar vel skauda. mazgai islindo. Turiu siuntima pas gydytoja Zaks,bet jau nebegalioja,nez talonas tik spalio men.gal kas buvot pas ja privaciai.
Kai nescia buvau gydytoja dar kazkokiu geriamu vaistu buvo israsius. Gal kuri naudojat kokius,nes nepamenu pavadinimo.
Atsakyti
QUOTE(alexkrist @ 2014 05 13, 17:00)
Sveiki. As kankinuosi jau seniai. Po antro gimdymo vis padazneja su skaudamais.islindusiais mazgais. Ir vandens geriu, prisiziuriu maista. Dabar vel skauda.  mazgai islindo. Turiu siuntima pas gydytoja Zaks,bet jau nebegalioja,nez talonas tik spalio men.gal kas buvot pas ja privaciai.
Kai nescia buvau gydytoja dar kazkokiu geriamu vaistu buvo israsius. Gal kuri naudojat kokius,nes nepamenu pavadinimo.

buvau privacai, prieme gal per 2 dienas, paskaityti galit mano senesnius postus gal pries 2 menesius. konsultacija 100 lt atrodo. su tyrimu palikau 140. skambinkit ir registruokites.

Papildyta:
Sveiki. As kankinuosi jau seniai. Po antro gimdymo vis padazneja su skaudamais.islindusiais mazgais. Ir vandens geriu, prisiziuriu maista. Dabar vel skauda.  mazgai islindo. Turiu siuntima pas gydytoja Zaks,bet jau nebegalioja,nez talonas tik spalio men.gal kas buvot pas ja privaciai.

buvau privacai, prieme gal per 2 dienas, paskaityti galit mano senesnius postus gal pries 2 menesius. konsultacija 100 lt atrodo. su tyrimu palikau 140. skambinkit ir registruokites.

Papildyta:

Papildyta:
Cia, matyt, kazkas su forumu, kad 3 kartus pasiskelbe.
Mrginos, gelbekit, o operacijos 3 diena, nuejau i wc ir beveik nualpau....viskas pajuodavo, susisuko isyle saltas prakaitas ir vos nenualpau....nieko nepadarius islinkau i lauka pabuvau siek tiek visa ispilta prakaito.... skausmas toks, kad sakes....
paskui vel ir vel bandziau....
po truputi atlikau reikalus dabar guliu lovoj ir kenciu, kap begemotas su asarom per skruostus, nes ti skauda... prisitepiau Lidokaino...isgeriau Ibumetino...laukiu gal kiek nueims....
Bukit geros patarkit kas gerai nuima skausma....gal ten kokia Diklofenako zvake kistis?
Po kiek laiko skausma pasidaro mazesni tustinantis.... blink.gif
Papildyta:
Cia, matyt, kazkas su forumu, kad 3 kartus pasiskelbe.
Mrginos, gelbekit, o operacijos 3 diena, nuejau i wc ir beveik nualpau....viskas pajuodavo, susisuko isyle saltas prakaitas ir vos nenualpau....nieko nepadarius islinkau i lauka pabuvau siek tiek visa ispilta prakaito.... skausmas toks, kad sakes....
paskui vel ir vel bandziau....
po truputi atlikau reikalus dabar guliu lovoj ir kenciu, kap begemotas su asarom per skruostus, nes ti skauda... prisitepiau Lidokaino...isgeriau Ibumetino...laukiu gal kiek nueims....
Bukit geros patarkit kas gerai nuima skausma....gal ten kokia Diklofenako zvake kistis?
viskas ...bijau ir valgyti kazka.... doh.gif
Papildyta:
KAdangi jau prisiglauziau jusu temoje, o kitu tokiu su mano beda ir nera, tai parodysiu kaip atrode mano operaciaj ir jso principai, kad suprastumet kuom as cia godziuosi wink.gif
va mano operacija, tik man ispjove ne 1, o dvi tas papilas ir kripta
> tarpe...
> http://www.netterima...image/36024.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 14 gegužės 2014 - 09:00
QUOTE(JOGA @ 2014 05 14, 09:54)
paskui  vel ir vel bandziau....

Man pirmi pora kartu buvo isbandymas gerokas, paskui viskas ok. Jus pries reikala isgerkit nuskausminanciu, kad sumazetu jautrumas, vaistinej zvakuciu paprasykit su maksimaliu kiekiu nuskausminanciu sudety, ir po kiekvieno reikalo dekites, nes jos ir nuskausmins, dezinfekuos, ir palengvins sekanti karta, sutepa viska viduj.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 14, 08:07)
Man pirmi pora kartu buvo isbandymas gerokas, paskui viskas ok. Jus pries reikala isgerkit nuskausminanciu, kad sumazetu jautrumas, vaistinej zvakuciu paprasykit su maksimaliu kiekiu nuskausminanciu sudety, ir po kiekvieno reikalo dekites, nes jos ir nuskausmins, dezinfekuos, ir palengvins sekanti karta, sutepa viska viduj.

O jus diklofenako zvautes dejotes? Ar kokias kitokias?
Gydytojas minejo, kad prie tos dantytosios linijso yra siaubingai skausminga vieta, bet as matyt neivertinau.... doh.gif
Nu va...matyt ibumetinas veikia, jau siek tiek skausmas slopsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 14 gegužės 2014 - 09:30
QUOTE(JOGA @ 2014 05 14, 10:14)
O jus diklofenako zvautes dejotes? Ar kokias kitokias?
Gydytojas minejo, kad prie tos dantytosios linijso yra siaubingai skausminga vieta, bet as matyt neivertinau.... doh.gif
Nu va...matyt ibumetinas veikia, jau siek tiek skausmas slopsta...

Jei gerai pamenu, Mastu-S dejau.
Atsakyti
paskaitinejau apie mastu s- tai siaip neraso, kad jos nuo skausmo, jos tik slopin hemorojaus uzdegima ir pan. nu matysiu gal uzteks to lidokaino ir ibumetino....kazkaip reikia atitolinti tuos ejimus i wc, kad kuo ilgiau butu ta zaizda nepaliesta....gal kokio saltalankio ten isitepti, juk tas gerai gydo zaizdas....
pirmadieni turiu eiti i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 05 14, 11:12)
paskaitinejau apie mastu s- tai siaip neraso, kad jos nuo skausmo, jos tik slopin hemorojaus uzdegima ir pan. nu matysiu gal uzteks to lidokaino ir ibumetino....kazkaip reikia atitolinti tuos ejimus i wc, kad kuo ilgiau butu ta zaizda nepaliesta....gal kokio saltalankio ten isitepti, juk tas gerai gydo zaizdas....
pirmadieni turiu eiti i darba  doh.gif

Sveika,
nuo skausmo padeda lidokainas,ką jums ir išrašė.Aš leidausi ketanovą,tačiau jį reikia naudoti kartu su geriamu paracitamoliu,ne žvakutėmis.Geresnis poveikis.Naudokit šaltalankio žvakutes,jas aš perku pas ,,rusų vaistus,, Žvakutės skausmo nenuima,bet gydo žaizdas taip pat duoda slydumą.Šaltalankio aliejaus,skystu pavidalu, neįsivaizduoju kaip reikėtų išsitepti.Aliejų naudojau tik paviršiui.Priglausdavau,sušlapintą aliejuje, tamponiuką (naudojau kur veidui valyti,tokie apvalūs) Tik nepamirškit,kad šaltalankis labai dažo ir nelabai išsiplauna iš rūbų.
Man prisakė neleisti įsiskaudėti.Tai aš leidaus nors ir nelabai skaudėjo,gal daugiau iš baimės (esu labai nepakanti skausmui)

Sekmės jums, laikykitės.Viskas susitvarkys.
Mano dėdei irgi l.skaudėjo,net pagalves griaužė

P.S.prie kompiuterio būsiu tik šiandien arba po savaitės.Jei kils klausimų klauskit šiandien
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 05 14, 11:12)
kazkaip reikia atitolinti tuos ejimus i wc, kad kuo ilgiau butu ta zaizda nepaliesta....gal kokio saltalankio ten isitepti, juk tas gerai gydo zaizdas....
pirmadieni turiu eiti i darba  doh.gif

Man chirurgas grieztai liepe sekacia diena po operacijos eiti i tualeta, kad neusistovetu ir neuzkietetu, ir daryt viska, kad iseit karta i diena, ne reciau.
Atsakyti
QUOTE(uta1 @ 2014 05 14, 15:50)
Sveika,
nuo skausmo padeda lidokainas,ką jums ir išrašė.Aš leidausi ketanovą,tačiau jį reikia naudoti kartu su geriamu paracitamoliu,ne žvakutėmis.Geresnis poveikis.Naudokit šaltalankio žvakutes,jas aš perku pas ,,rusų vaistus,, Žvakutės skausmo nenuima,bet gydo žaizdas taip pat duoda slydumą.Šaltalankio aliejaus,skystu pavidalu, neįsivaizduoju kaip reikėtų išsitepti.Aliejų naudojau tik paviršiui.Priglausdavau,sušlapintą aliejuje, tamponiuką (naudojau kur veidui valyti,tokie apvalūs) Tik nepamirškit,kad šaltalankis labai dažo ir nelabai išsiplauna iš rūbų.
Man prisakė neleisti įsiskaudėti.Tai aš leidaus nors ir nelabai skaudėjo,gal daugiau iš baimės (esu labai nepakanti skausmui)

Sekmės jums, laikykitės.Viskas susitvarkys.
Mano dėdei irgi l.skaudėjo,net pagalves griaužė

o kaip jauciates dabar.ar viskas praeity.ar buvo toks patinimo jausmas.per kiek laiko pradejote jausti kad gyjat, nes toks vaizdas,kad uzsitrauka o po wc vel viskas is naujo...

P.S.prie kompiuterio būsiu tik šiandien arba po savaitės.Jei kils klausimų klauskit šiandien

Atsakyti
Nors skausmo man nebuvo,bet operacijos išvis nebejutau po 1,5 mėnesio.Nemoku net nupasakoti to pojūčio.Jutau ir patinimą, ir kaitimą,ir griaužimą...ir po kiekvieno WC pakraujavimą.Buvo toks jausmas ,kad niekada nesibaigs.Dabar nieko nejaučiu...bet vakar sustreikavo mano pilvas (čia pirmas atvejis po operacijos) ,lygtais skrandis.Laukiau gal praeis,gėriau Smektą,man ji visada padeda.
Uodega iškarto priminė apie save,pradėjo mausti,kaisti.Ir šonus pradėjo skaudėti (nestipriai,bet naktį miegojau vis prabusdama) Vakare išgėriau ketanovą su paracitamoliu-maudimą atleido,bet jaučiu žarnynas dar nesusitvarkė.(nei bloga,nei vidurius suka,bet vistiek kažkas negerai) Ir uodegoj negeras pojutis.Einu gerti dar smektos.
Manau čia viskas nuo virškinimo
Atsakyti
ojojoi...suvalgiau vakar pora Aktivijos jogurtu, nes man jie laisvina vidurius...tai jauciu, ar nereikes siandien visgi eiti vel nemalonaus reikalo...o taip tikejausi, kad kokia dienele neskausinga bus tarpe doh.gif aisku, pati kalta - minkstinu vidurius doh.gif
vakare vel naudojau Lidokaina, eidama miegoti geriau ibumetino ir naktis praejo sklandziai....tik kazkoki toki jauciu patinima, ar paburkima, vos ne kad pati isange, kaip patinus...
Ar jums budavo toks patinimas, kad atrodo, kad isange nepilnai susispaudzia ?
ps. nu jo, atvirai as cia... blush2.gif nu , bet tema cia tokia, ne apie gelytes... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 15 gegužės 2014 - 07:02
QUOTE(JOGA @ 2014 05 15, 07:43)
ojojoi...suvalgiau vakar pora Aktivijos jogurtu, nes man jie laisvina vidurius...tai jauciu, ar nereikes siandien visgi eiti vel nemalonaus reikalo...o taip tikejausi, kad kokia dienele neskausinga bus tarpe doh.gif  aisku, pati kalta - minkstinu vidurius doh.gif
vakare vel naudojau Lidokaina, eidama miegoti geriau ibumetino ir naktis praejo sklandziai....tik kazkoki toki jauciu patinima, ar paburkima, vos ne kad pati isange, kaip patinus...
Ar jums budavo toks patinimas, kad atrodo, kad isange nepilnai susispaudzia ?
ps. nu jo, atvirai as cia... blush2.gif  nu , bet tema cia tokia, ne apie gelytes... smile.gif

Taip, tokia jau tema, as irgi rasydama bandau parinkt terminologija. biggrin.gif
Bus visokiu jausmu, viskas praeis. Ir neatideliokit, jusu tikslas yra iseit karta i diena.
Atsakyti