Vakar po zarnyno pilno isisvalymo, apturejau sigmoidoskopija, kad isitikinti, jog apart papilu - auksciau nieko neturiu. Taip pasirodo - tikrai nieko daugiau ten nera tik tos papilos, kurias mate ir Zaks.
Tik baisu, kad eilini karta turiu susirgima, kuris ne kiekvienam Lietuvos daktarui zinomas - hipertrofuota papila, tai ne papiloma..uzsienyje apie jas raso pilnai...o musiskiai viska suveda i tai, kad tai papilomos ir kad jos negali buti uzdegimines....gal papilomos ir negakli, bet papilos gali....taip raso ir uzsienio daktarai... zodziu...siuo metu jos ramios, o as irgi nejauciu dabar kad kas butu negerai...Zodziu sutariau, kai pajausiu ka negero, dar karteli tik jau su klizmute isivalius tikrins ir jeigu jos uzsidegusios bus viskas aisku, kad kazkada jas reikes prisiruosti pasisalinti.
Tai va, beje tik Zaks jas ivardino teisingai - papilos - angliskai anus papillae ir jos yra siek tiek virs dantytosios linijos... nebaisus reikalas, tik blogai, kai jos pasidaro uzdegimines.... zodziu, dabar miegosiu ramiai...kad neturiu ten kokios baisybes....
QUOTE(linamog @ 2014 02 05, 20:11)
Taip, Klaipedoj, Ausrys Gedgaudas.
Sveiki, sakykit o jūs iskart pas ji ir uzsiraset, ar pirma dar reikia pas koki proktologa...
Zalia as visai tame
Nes mastau kur kreiptis, kad apziuretu ir nustatytu
QUOTE(Deimile @ 2014 04 05, 15:07)
Sveiki, sakykit o jūs iskart pas ji ir uzsiraset, ar pirma dar reikia pas koki proktologa...
Zalia as visai tame
Zalia as visai tame
Pradzioj buvau pas kita, kuris labai nepatiko, paskui jau gavosi, kad pas Gedgauda papuoliau. Jus rasykites tiesiai pas ji.
QUOTE(linamog @ 2014 04 05, 15:14)
Pradzioj buvau pas kita, kuris labai nepatiko, paskui jau gavosi, kad pas Gedgauda papuoliau. Jus rasykites tiesiai pas ji.
Aciu
Svarbiausia, kad nesakytu, kad ne cia pataikiau
Bandysiu tiesiai registruotis pas ji, kiek suprantu jis kur kitur privaciai nedirba? Tik Jūrininku ligonineje?
QUOTE(Deimile @ 2014 04 05, 17:15)
Aciu
Bandysiu tiesiai registruotis pas ji, kiek suprantu jis kur kitur privaciai nedirba? Tik Jūrininku ligonineje?
Nesakys tikrai, gaunat siuntima pas proktologa is seimos daktaro ir pasiskambinusi i Jurininkus sakote, kad norite uzsirasyti pas Gedgauda. Kiek zinau, tik ten konsultuoja ir operuoja.
QUOTE(linamog @ 2014 04 05, 18:01)
Nesakys tikrai, gaunat siuntima pas proktologa is seimos daktaro ir pasiskambinusi i Jurininkus sakote, kad norite uzsirasyti pas Gedgauda. Kiek zinau, tik ten konsultuoja ir operuoja.
Dekoju uz informacija
Kas žinot apie tvarka 2 ligoninei? Kokios eiles?
QUOTE(Sazi @ 2014 04 07, 09:46)
Kas žinot apie tvarka 2 ligoninei? Kokios eiles?
Su siuntimu uzsiregistruoji pas daktara (eile kokia savaite, ne ilgiau). Po daktaro apziuros sutariat operacijos data (jeigu reikia) ir viskas. Man nuo uzsiregistravimo iki operacijos praejo tik savaite
QUOTE(Beiker @ 2014 04 07, 14:29)
Su siuntimu uzsiregistruoji pas daktara (eile kokia savaite, ne ilgiau). Po daktaro apziuros sutariat operacijos data (jeigu reikia) ir viskas. Man nuo uzsiregistravimo iki operacijos praejo tik savaite
Labai aciu už atsakymą. Gal pagelbes ir man su ta bėdelę. .
Gal kas jau lankėtės vėl pas kokį gerą specą II ligoninėj?
Papasakokit, kaip ten ir kur ta konsultacinė poliklinika randasi toje ligoninėje?
Jau jaučiu, kad kai mano papilos užsidega, nebegaliu su skausmu gyventi 24 val. per parą....eisiu vėl kažkam užpakalį rodyt ir derintis jų pašalinimą....
Nežinau, svarstau tik ar verta čia per Klinikas pa skokį Saladžinską lysti ar užteks II lig.?
Beabejo, už nemažus pinigus visada yra Vilniaus Baltijso amerikso kliniak ir Zaks.....tik kažkaip šeimos finansų gailą....
Papasakokit, kaip ten ir kur ta konsultacinė poliklinika randasi toje ligoninėje?
Jau jaučiu, kad kai mano papilos užsidega, nebegaliu su skausmu gyventi 24 val. per parą....eisiu vėl kažkam užpakalį rodyt ir derintis jų pašalinimą....
Nežinau, svarstau tik ar verta čia per Klinikas pa skokį Saladžinską lysti ar užteks II lig.?
Beabejo, už nemažus pinigus visada yra Vilniaus Baltijso amerikso kliniak ir Zaks.....tik kažkaip šeimos finansų gailą....
QUOTE(JOGA @ 2014 04 23, 07:29)
Gal kas jau lankėtės vėl pas kokį gerą specą II ligoninėj?
As manau, kad neverta metyt pinigu, vistiek visur procedura tokiapat tik gal privaciose klinikose jus labiau apsokines, daugiau jums demesio parodys. O cia, padare procedura, parase israsa ir viso gero
As jau po operacijos. Dariausi II ligoninej, pagulde i dienos centra, bet palaike per nakti, siandien perriso ir isleido namo Viska praejo labai sklandziai. Kaip gydytojas ir mane, tai ir rado per operacija 2 papilas ir tarp ju gilia kripta su fistule tai viska ispjove...nesiuvo, nes sake taip bus geriau gijimui, negu , kad per siulus tustinantis vel viskas truksta...dare spinaline nejautra. Man atrodo kad viskas pavyko sauniai. Skausmas nedidelis, tikrai ne didesnis negu kentejau uzdegiminiais periodais iki operacijos....nezinau, dabar bus baisiausia eiti i wc ir kazkaip kol viskas sugis. Gydytojas sake, sugis per koki menesi...uzsitrauks ir susidarys randukas....
Tai va, stengsiuo kazkaip palaikyti minkstesnius vidurius ir dar liepe Lidokaino tepala i vidu naudoti...nzn kaip cia pavysks viskas, bet labai tikiu, kad mano bedos bus baigtos. Zinoma, dabar dar laukiu histologinio atsakymo....
Beje, aciu Baiker uz konsultacijas
Tai va, stengsiuo kazkaip palaikyti minkstesnius vidurius ir dar liepe Lidokaino tepala i vidu naudoti...nzn kaip cia pavysks viskas, bet labai tikiu, kad mano bedos bus baigtos. Zinoma, dabar dar laukiu histologinio atsakymo....
Beje, aciu Baiker uz konsultacijas