Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(Braškikė @ 2014 02 09, 17:18)

Aš tais rytais išgeriu alyvuogių aliejaus ant tuščio skrandžio ax.gif
Atsakyti
[quote=Braškikė,2014 02 09, 17:18]
Pritariu ,,taskelis95,, aliejus ant tuščio skrandžio taikomas prie visų dietų,vidurių užkietėjimo ir virškinimo sutrikimų,o šiuo atveju taip pat.(aš geriu šaltalankio aliejų,nes šaltalankis gydo žaizdas.Bet čia tik mano išmįslas,sakau gal ir kitam galui geriau nei kiti aliejai ax.gif ) Galima naudoti ir šaltalankio žvakutes.Jos vidurių nesuminkštins,bet gydis žaizdas ir suteiks tepimą,švelnumą.(tik jei ši procedūra nesukelia jums skausmo įsidedant)
Pritariu ,,linamog,, keisti mitybą.L.tinka NAMINIS RŪGPIENIS,įvairios daržovės apdorotos ir ne (išskyrus ankštines ir riboti bulves,miltinius patiekalus)Aš be duonos gyvent negaliu,tai po riekelę suvalgau kaip saldainį blush2.gif Ir žinoma daaauuug vandens.Man jis nelenda,bet geriu po kelis gurkšniu ištisai.
Šiandien pas mane rūgpienio diena.Tai ir figūra gražėja thumbup.gif

Atsakyti
Ačiū už rekomendacijas merginoms smile.gif
Šiandien pasiskambinau operavusiai gydytojai , sakė, kad tuštintis sunku ne dėl operacijos, o dėl kietų vidurių, arba baimės, kuri pas mane laaabai didelė. Dar patarė vartoti daugiau lastelienos, pasiūlė ir lepikolio pavartoti.
Tai ką, bandysiu visais patarimais naudojantis susitvarkyti vidurius ir kažkaip įsikalti į galvą, kad tualetas mano situacijoje ne vieta baimei... verysad.gif
Atsakyti
Labai norėčiau išgirsti patirtį tų, kas esat eturėję būtent vidinį hemorojų, ką jausdavote, kaip gyvenite su juo, irjeigu operavotės, tai kokiu vūdu, kur ir kaip vsiaks po operacijso, ar galima tą bėda visiškai pamiršti?
Atsakyti
Vakar man uzdejo ziedus. Procedura neskausminga ir trumpa, tik nelabai maloni. Praejo viena para, dabar jau geriau jauciuosi. Nakti nemiegojau, jauciau istisini tempima, spaudima. Tustintis bijau, kad tie mazgai su visais ziedais vel neiskristu. Dariausi klizmute. Tikiuosi, kad su kiekviena diena jausiuos vis geriau
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2014 02 22, 18:40)
Vakar man uzdejo ziedus. Procedura neskausminga ir trumpa, tik nelabai maloni. Praejo viena para, dabar jau geriau jauciuosi. Nakti nemiegojau, jauciau istisini tempima, spaudima. Tustintis bijau, kad tie mazgai su visais ziedais vel neiskristu. Dariausi klizmute. Tikiuosi, kad su kiekviena diena jausiuos vis geriau

Kur daretes?
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 02 23, 13:34)
Kur daretes?

Is savo seimos gydytojos gavau siuntima pas proktologa, nuvaziavau i antra ligonine apziurai, su daktaru sutarem del operacijos ir viskas (apziura 2-ieni, operacija 5-ieni). Niekas nieko nekainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2014 02 23, 16:59)
Is savo seimos gydytojos gavau siuntima pas proktologa, nuvaziavau i antra ligonine apziurai, su daktaru sutarem del operacijos ir viskas (apziura 2-ieni, operacija 5-ieni). Niekas nieko nekainavo smile.gif

O koks daktaras dare?
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 02 27, 09:32)
O koks daktaras dare?

Venskutonis
Atsakyti
Beje, vakar buvau nulekus i Vilniu, pas Zaks. Likau patenkinta apziura ir konsultacija.
Tik kadangi esu po gimdos salinimo operacijos tai negalejo manes labai giliai apziureti, kur pati manau turiu kazkokia bedele...bet tiek , kiek apziurejo, anot jos 11 cm - tai hemorojaus as jokio neturiu ,sake negali net 1 laipsnio pripaisyti.
Bet va uztat mano 2 papilas ir 1 yra didoka, tipo 5-7 mm...sake jos tik augs ir dides...sake sekti, ziureti o kazkada pasisalinti, bet tam tinka tik chirurginis budas. Tik, kad as nelabai ju jauciu, ten kur jas randa, gal tik kartasi koki niezuliuka g.gif nezinau net, zinoma, prima man reikia sugyti po operacijos, kad galetu pilnai istirti visa teisiaja zarna, bet kazkaip del tu papilu neramu ...nes kazkada Pavalkis jas pavadino papilomom, o Zaks sako, ne , cia tik papilos. Gal kas esat susidures?
Papildyta:
QUOTE(Beiker @ 2014 02 27, 08:44)
Venskutonis

O jus likote viskuo po jo konsultaciju patenkinta? Ir siaip, ar jis skyriui konsultuoja ar kazkaip kitaip, nes 2 lig. lyg poliklinikos nera?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 27 vasario 2014 - 09:57
QUOTE(JOGA @ 2014 02 27, 09:47)
O jus likote viskuo po jo konsultaciju patenkinta? Ir siaip, ar jis skyriui konsultuoja ar kazkaip kitaip, nes 2 lig. lyg poliklinikos nera?

Nu kiek ten gali but patenkintas, po tokios apziuros smile.gif As labai nesigilinau, patikrino, pasake kad galima uzdet ziedus ir viskas.
O antroj ligoninej yra konsultacine poliklinika, kur ateini su siuntimu
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 02 27, 09:47)
Bet va uztat mano 2 papilas ir 1 yra didoka, tipo 5-7 mm...sake jos tik augs ir dides...sake sekti, ziureti o kazkada pasisalinti, bet tam tinka tik chirurginis budas. Tik, kad as nelabai ju jauciu, ten kur jas randa, gal tik kartasi koki niezuliuka  g.gif  nezinau net, zinoma, prima man reikia sugyti po operacijos, kad galetu pilnai istirti  visa teisiaja zarna, bet kazkaip del tu papilu neramu ...nes kazkada Pavalkis jas pavadino papilomom, o Zaks sako, ne , cia tik papilos. Gal kas esat susidures?

Jei kalba eina apie tai, ka as galvoju g.gif , tai Gedgaudas man aiskino, kad ataugeles visada susidaro zemiau iplesos gleivineje, ir man tokia buvo, bet jos nesalino, nes, susiuvus iplesa, ji suteike galimybe trauktis zaizdai ir pati issilygino nuo tempimo. O niezulys - iplesu gijimo pozymis, bet jos dazniausiai tustinantis vel atveriamos.
Atsakyti