Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2014 02 05, 16:00)
Ar mokama operacija daret?

Taip, dariausi mokama. Kaip sakoma pinigai, kaip į balą. doh.gif

Linamog, jei teisingai užskaičiau, tai tu Klaipėdoj dareisi? Primink man savo gydytojo pavardę, reikia keisti gydytoją manau visų pirma ax.gif

O daro kas dar paprastas operacijas, bet su pilna narkoze, o ne su epidūriniu, nes vien dėl to rinkausi lazerį, kadangi nenoriu jokių adatų į nugarą schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskelis95: 05 vasario 2014 - 18:24
QUOTE(taskelis95 @ 2014 02 05, 18:05)

O daro kas dar paprastas operacijas, bet su pilna narkoze, o ne su epidūriniu, nes vien dėl to rinkausi lazerį, kadangi nenoriu jokių adatų į nugarą  schmoll.gif

vilniuje daro ir su epiduriniu ir su bendra narkoze. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 02 05, 18:05)
Linamog, jei teisingai užskaičiau, tai tu Klaipėdoj dareisi? Primink man savo gydytojo pavardę, reikia keisti gydytoją manau visų pirma  ax.gif
O daro kas dar paprastas operacijas, bet su pilna narkoze, o ne su epidūriniu, nes vien dėl to rinkausi lazerį, kadangi nenoriu jokių adatų į nugarą  schmoll.gif

Taip, Klaipedoj, Ausrys Gedgaudas.
Atsakyti
taskelis95,taip daro ir su epiduriniu ir su bendra narkoze.
Tačiau kada aš paprašiau bendros narkozės,man gyd.patarė to nedaryti, dėl gulimos padėties operacijos metu (gulima ant pilvo).
Man tas dūris į nugarą atrodė kažkoks košmaras blink.gif Buvau girdėjus visokių atsiliepimų g.gif .Tačiau sutikau ,,na jeigu ištveria kiti,tai kuo aš prastesnė.Ištversiu g.gif blink.gif
Dūris į nugarą buvo netgi juokingas,visiškai neskaudėjo bigsmile.gif Kai leidies C vitaminą į raumenis žymiai skausmingiau bigsmile.gif biggrin.gif .Tą patį patvirtino ir palatos kolegė. drinks_cheers.gif (O moteris ,kuri turėjo pilną narkozę l. sunkiai atsigavo) Tik po operacijos liepia nejudėti,nes kitą dieną skaudės nugarą,bet man ir to nebuvo rolleyes.gif Po 6val. jau ėjau į WC,o seselė šaukė ...lėčiau,lėčiau...,Tai ,kad aš lėčiau nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uta1 @ 2014 02 06, 15:01)
taskelis95,taip daro ir su epiduriniu ir su bendra narkoze.
Tačiau kada aš paprašiau bendros narkozės,man gyd.patarė to nedaryti, dėl gulimos padėties operacijos metu (gulima ant pilvo).
Man tas dūris į nugarą atrodė kažkoks košmaras  blink.gif Buvau girdėjus visokių atsiliepimų  g.gif .Tačiau sutikau ,,na jeigu ištveria kiti,tai kuo aš prastesnė.Ištversiu  g.gif  blink.gif
Dūris į nugarą buvo netgi juokingas,visiškai neskaudėjo  bigsmile.gif Kai leidies C vitaminą į raumenis žymiai skausmingiau  bigsmile.gif  biggrin.gif .Tą patį patvirtino ir palatos kolegė.  drinks_cheers.gif  (O moteris ,kuri turėjo pilną narkozę l. sunkiai atsigavo) Tik po operacijos liepia nejudėti,nes kitą dieną skaudės nugarą,bet man ir to nebuvo  rolleyes.gif Po 6val. jau ėjau į WC,o seselė šaukė ...lėčiau,lėčiau...,Tai ,kad aš lėčiau nemoku  lotuliukas.gif

As tai ant nugaros gulejau. To durio kazkaip nebijojau, pries tai nugara nuskausmina, paskui jau duria, tai jauciau tik stumimo pojuti. Ir narkozei issivaikstant, nejauciau jokio silpnumo, pykinimo.
Atsakyti
linamog, o jums operavo hemorojų ar įplėša? Nes operuojama skirtingom pozom.Kada man operavo papilomą tai gulėjau ,,ginekologo kėdėje,,o kada hemorojų tai ,,kryžium,ant pilvo,, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uta1 @ 2014 02 06, 16:03)
linamog, o jums operavo hemorojų ar įplėša? Nes operuojama skirtingom pozom.Kada man operavo papilomą tai gulėjau ,,ginekologo kėdėje,,o kada hemorojų tai ,,kryžium,ant pilvo,,  lotuliukas.gif

Abu iskart.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 02 06, 16:07)
As tai ant nugaros gulejau. To durio kazkaip nebijojau, pries tai nugara nuskausmina, paskui jau duria, tai jauciau tik stumimo pojuti. Ir narkozei issivaikstant, nejauciau jokio silpnumo, pykinimo.

Aš ne pačio dūrio bijau. Tik paprasčiausiai esu girdėjusi, kad tie dūriai į nugarą kur pilna nervų ne visada sėkmingi, taip, kad kažkaip nesinori rizikuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 02 06, 17:54)
Aš ne pačio dūrio bijau. Tik paprasčiausiai esu girdėjusi, kad tie dūriai į nugarą kur pilna nervų ne visada sėkmingi, taip, kad kažkaip nesinori rizikuoti  ax.gif

Ir aš labai bijojau pasekmių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis95 @ 2014 02 05, 19:05)

man polipus ir įplėšą tvarkė su pilna narkoze. Nors gydytoja sakė, kad bus epidūras, bet bet, atėjęs anesteziologas pasakė, kad jis žino geriau ką ir kaip man daryt,todėl paskyrė pilna (jokių vokelių už tai nedaviau biggrin.gif ).bet daugmaž rėmėsi tuo,kad po epidūro nemalonu atsigauti ir tt. o pilną narkozę aš šiaip gerai pernešu,todėl jos visai nebijojau ir šįkart irgi be jokių vėmimų ir kitų blogumų prabudau. veiksmas vyko santariškėse,operavo Zaks
Atsakyti
Sveikos likimo draugės wink.gif sausio 27 dieną man atlikta lazerinė hemarojaus operacija, beveik dvi savaitės jau praėjo, man didžiausia problema su viduriais, bandau pagal rekomendacijas reguliuoti viduriu kietuma maistu, bet nalabai gerai sekasi. piirmom dienom gėriaunaturalius vaisių kokteilius, valgiau vaisius, slyvas, paleido vidurius, labaai skaudėjo, po to stengiausi visai nevalgyti dėl didelės tualeto baimės, pasikonsultavau su drauge kurios vras turėjo hemarojaus operaciją, ji patarė valgyti užplikytą avižinę košę ir virtas daržoves... Bandau, tik vyras vis sugundo su kokiu skaniu maistu, kuris nalabai man tinka... Tris dienas nesituštinau, šiandien šiaipnetaip kelis kartus tuštinausi, tik po pupos dydžio gabalėlius, jaučiu smarkų spaudimą apačioje, ir jausmą nuolatinio noro tuštintis, tik nuėjus į wc nieko neišeina...
Atsiprašau jei mano žinutė kažkam peratvira.
Atsakyti
QUOTE(Braškikė @ 2014 02 09, 16:18)

Kaip jau temoj diskutavom, jusu atveju gali padeti Forlax, pradzioj po pakeli dienoj, jei matysit, kad nesijaucia efekto, didinkit iki poros pakeliu. Man chirurgas grieztai pasake - turit daryti ka norit, verstis per galva, bet i tualeta iseiti minimum karta i diena, o pageidautina pora kartu. Kai as bandziau ziotis ir sakyti, kad mano organizmo ritmas kitoks, jis pasake - keiskit ritma, keikit mityba, gyvenimo buda, bet turi buti taip, kaip as jums sakiau.
Atsakyti