Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 11, 14:18)
Kai nueisiu papasakosiu  mirksiukas.gif

Buvau praeita savaite pas daktare Zagz. Apziurejo nemaloniai, ikiso plastmasini vamzdeli nei patepe nei ka, sake atsipalaiduoti, bet kaip galima atsipalaiduoti tokioje pozoje doh.gif O paskui ikisus pirsta rode kaip tureciau tepti biggrin.gif . (Toks jausmas kad nesupranta kad zmogui nemalonu ir gali skaudeti doh.gif ) Aciu D. hemorojaus neturiu, tik zaizdele. thumbup.gif
Sake ta zaizdele bus visalaika jei valgysiu kieta maista. tepti kremu ir maitintis gerai reikia.
Atsakyti
Kas eis pirma karta geriau padaryti klizmute microlax greitai suveikia ir daktarei maloniau. rolleyes.gif

Skaiciau daug kas eina pas vyrus, nezinau kas mane priverstu eiti pas vyra gyditoja ir dar tokioje pozoje stoveti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
susiduriau su ta namaloniaja problemele 4u.gif jau penkta diena, kaip isanges isoreje islindes , mazdaug centimetro dydzio mazgas, zinoma prie viso to gerio eina ir istisinis skausmas net gulint ant pilvo, kraujavimas tustinantis, deginimas ir pan. blink.gif
Bandau vis teplioti tepaliuku (Sanagel Plus) kur anksciau gydytoja buvo paskyrusi, o dabar griebiausi ir Lidoposterin tepaliuko, kad skausma bent kazkiek nuimtu...
Bandziau kreiptis pas proktologa Antakalnio poliklinikoje, bet artimiausias mokamas papildomas talonas Rugsejo 11d., Santariskese - gruodi!
Gal galetumet kazka patart, kaip sumazint ta issokusi isorini mazga namu salygomis?
Kuris is proktologu jusu nuomone patikimiausias ir atsakingiausias..?
Aciu! wub.gif
Atsakyti
Durnas klausimas, bet ar gali tik per mėnesines išlyst hemarojus? Kitom dienom nieko, bet per menesines skauda ir jaučias guziukas blush2.gif
Atsakyti
Ar yra Klaipėdoje nors viena proktologė- moteris? Pas vyrą nenoriu blush2.gif , bet nerandu moters gydytojos.
Atsakyti
O ką Kaune rekomenduotumėte? Man jau dzin, kad ir pas vyrą. Renkuosi privačią kliniką, kad greičiau būtų ir kad būtų galimybė lazerinei operacijai jei reikės. Kurią kliniką patartumėt? Jau tiek atsikankinau, kad nebijau nei operacijos, nei gyd.vyro. Ir kuo greičiau noriu. Labai prašau patarimo
Atsakyti
Vakar buvau pas gydytoja kaune. Bendrosios medicinis praktikos klinikoje. Pas gyd. Č.Klimą. Šį gydytoją ir kitiems rekomenduočiau. Kadangi man nustatė ne himarojų, o paraproktitą, t.y. pūlinį ir ruošiuosi operacijai, tai išsikraustau į kitą temą.
O jūs nebijokit eit pas daktarus. Pasirodo gali būti ir kitos panašios ligos, kurias uždelsti pavojinga.
Atsakyti
Ar kuri naudojote Cyclo 3 fort maitinimo metu? Neaisku ar galima, ir ar skiria juos zindyvems.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri esat girdejusios ar zinote kur pas mus daro HAL-RAR proceduras, rusiskai vadinasi -dezarterizacija. O kaip lietuviskai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(ingau @ 2013 09 26, 14:25)
Sveikos,
Gal kuri esat girdejusios ar zinote kur pas mus daro HAL-RAR proceduras, rusiskai vadinasi -dezarterizacija. O kaip lietuviskai nezinau.

Man atrodo daro, tik užkrito pavadinimas. Perriša venas ir taip apsaugo nuo hemorojaus ateity. Sakė, kad užsieny labai populiari procedūra.
Lietuvoj dar gydytoja Zaks Natalija, atlieka ją Santariškėse, šiaip ji nemokama, tik kainuoja vienkartiniai tie prietaisai (apie 1500 lt berods). Gal jau informacija pasenus. Pasukit gydytojai ir išsiaiškinsit, www.zakmeda.com
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 09 27, 14:26)
Man atrodo daro, tik užkrito pavadinimas. Perriša venas ir taip apsaugo nuo hemorojaus ateity. Sakė, kad užsieny labai populiari procedūra.
Lietuvoj dar gydytoja Zaks Natalija, atlieka ją Santariškėse, šiaip ji nemokama, tik kainuoja vienkartiniai tie prietaisai (apie 1500 lt berods). Gal jau informacija pasenus. Pasukit gydytojai ir išsiaiškinsit, www.zakmeda.com

Aciu uz atsakyma, bandysiu pasidometi. Idomu ar ji skausminga, ar su lazeriu geriau?
Atsakyti
QUOTE(ingau @ 2013 09 30, 07:59)
Aciu uz atsakyma, bandysiu pasidometi. Idomu ar ji skausminga,  ar su lazeriu geriau?

Neskausminga, suleidzia epidura berods. Vienzo, tikrai nieko nejausit. Be to ji netrunka ilgai.
Atsakyti