Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(chardone @ 2013 08 07, 13:30)
Domina pruktologai Klaipedoje, skaitant radau 4: Pranas Šniuolis,  Kanciauskas, Ausrys Gedgaudas, Bauzys. Kokie atsiliepimai? Kokios eiles ar reikalingi siuntimai is seimos gyd?  ACIU

Jei nenorite moketi uz apziura, siuntimas butinas.
Atsakyti
Koki gydytoja kas galetu rekomenduoti, pas ka uzsirasyti?
Atsakyti
Labas, supermamytes ir ne tik,

Turiu ir as ta bedele - pirma karta prasidejo viskas pries kelis (negimdziusi, uz pusmecio bus 30). Dirbu sedima darba, su sportais ne per labiausiai draugauju, maista valgau gan ivairu, bedu del tustinimosi nepastebedavau, tik va tuo metu kazkaip savaitele pakieteje viduriai buvo, ir ka sau manot - po vieno tokio karto kraujo pasirode. Nebuvo kazkas labai nepakenciamo, galvojau praeis, visgi per pora dienu taip viskas isisiubavo kad teko po darbo tiesiai i ligonine nakti vaziuot apziurai kai mazgai islindo ir nei atsisest, nei atsistot be skausmo nesugebejau..
Apziurejo jaunas daktarelis, ikiso tuo metu ta mazga atgal blush2.gif
Israse Anusol HC krema, Lactulose 3.3/5mg geraliuka ir Dulcoease tableciu skystinti viduriukus ir vis tepti ta mazgeli (visi vaistai pirkti UK). Praejo per pora sav visiskai, susitvarke viskas..
Visgi kas keli men vel ta zarnele islenda.. Pateplioju kremuku, geriu daug skysciu, sriubyciu, jogurtu, praeina vel kazkuriam laikui.
Visgi pries pora dienu ir vel islindo.. Neskauda, nekraujuoja, tiesiog uzciuopiu islindusia zarnele ta ir nepatogu visa laika jauciant kad kazkas ''ten'' yra..
Skaiciau kad juodos slyvos padeda, selenu visur daug berti, grudiniu produktu valgyti, baltos duonos/miltiniu gaminiu atsisakyti, teks turbut keist mitybos iprocius radikaliau, nebezinau kaip kitaip su situo ''dziaugsmeliu'' vis pasirodanciu kovoti.. verysad.gif
Nera dar taip blogai kad reiktu perrisimu ar lazerinio gydymo, kazin ar pakeitus maistus galima butu ir su visam sitokio dalyko atsikratyti, ar jau reiskia kad kas kelis men visa laika ir teks su tuo gyvent?..

Sekmes visoms ''susidraugauti'' ir nugaleti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2013 08 12, 00:15)
Nera dar taip blogai kad reiktu perrisimu ar lazerinio gydymo, kazin ar pakeitus maistus galima butu ir su visam sitokio dalyko atsikratyti, ar jau reiskia kad kas kelis men visa laika ir teks su tuo gyvent?..
Sekmes visoms ''susidraugauti'' ir nugaleti!  4u.gif

Jei jau susiformave mazgai, jie niekur nedings. Operacijos bijote?
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2013 08 12, 00:15)
Labas, supermamytes ir ne tik,

Skaiciau kad juodos slyvos padeda, selenu visur daug berti, grudiniu produktu valgyti, baltos duonos/miltiniu gaminiu atsisakyti, teks turbut keist mitybos iprocius radikaliau, nebezinau kaip kitaip su situo ''dziaugsmeliu'' vis pasirodanciu kovoti..  verysad.gif

Sekmes visoms ''susidraugauti'' ir nugaleti!  4u.gif

tikrai išnyksta, mano toks pat "draugelis" buvo virš 20 metų senumo, išnyko negrįžtamai . Tačiau kaip tik grūdinių produktų ir reikia atsisakyti. Jokių ten sėlenų ar kito dietologų peršamo sh. Išnyko ir mano vyrui, tiesa, jo jaunesnis , gal tik kokių 5m. buvo. Mudu abu antri metai paleo mityba džiaugiamės.
Maniškis irgi neskausmingas buvo, tik atsitūpus būti neleisdavo, smukdavo pasidairyt į lauką blush2.gif vėliau taip gali būti ir tau.
Visokie perrišimai ar kitokie pjaustymai juk nepašalina priežasties, kodėl taip nutinka, žarnyno viduje vis vien toliau vyksta pakitimai, tik išorėn nelenda..

Tiesa, dar toks pasmalsavimas- o pilvą pučia dažnai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 13 rugpjūčio 2013 - 09:23
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 13, 10:20)
tikrai išnyksta, mano toks pat "draugelis" buvo virš 20 metų senumo, išnyko negrįžtamai . Tačiau kaip tik grūdinių produktų ir reikia atsisakyti. Jokių ten sėlenų ar kito  dietologų peršamo sh. Išnyko ir mano vyrui, tiesa, jo jaunesnis , gal tik  kokių 5m. buvo. Mudu abu antri metai  paleo mityba džiaugiamės.
Maniškis irgi neskausmingas buvo, tik atsitūpus  būti neleisdavo, smukdavo pasidairyt į lauką blush2.gif  vėliau taip gali būti ir tau.
Visokie perrišimai ar kitokie pjaustymai juk nepašalina priežasties, kodėl taip nutinka,  žarnyno viduje vis vien toliau vyksta pakitimai, tik išorėn nelenda..

Tiesa, dar toks pasmalsavimas- o pilvą pučia dažnai?

kaip su ta paleo? ar jaučiamas poveikis ir nauda žarnyno darbui, virškinimui? ir nekuklus klausimas, bet daugmaž kokio amžiaus su vyru esate?smile.gif

o man atrodo vėl atsirado mazgelis. ir nemaloniai skausmingas... keista, nes kol buvau išvažiavusi į miškus dviems savaitėms, vis tik maitinomės košėm ir sriubom, tai pačiai keista koks virškinimas susitvarkęs buvo, bet namie..vėl tas pats per tą patį doh.gif iš kur tos valios gauti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2013 08 14, 09:13)
kaip su ta paleo? ar jaučiamas poveikis ir nauda žarnyno darbui, virškinimui? ir nekuklus klausimas, bet daugmaž kokio amžiaus su vyru esate?smile.gif

poveikis virškinimui pasijautė maždaug po 5-7 dienų: dingo pilvo pūtimas ir visą gyvenimą persekiojęs nemalonus jausmas apatinėj pilvo dalyje, kurį anksčiau siejau su ginekologija. Kaip dabar suprantu tai buvo -greičiausia- glitimo netolerancija. Hemorojus dingo gal po 2-3 mėn, net nepastebėjau kada.
Mudviem jau po 50+ . Vyrui grėsė diabetas, dabar viskas normoj.

dviems savaitėms, vis tik maitinomės košėm ir sriubom,

Gal atsakomoji reakcija gali vėluoti. Gal kaip tik dabar ir lenda pasekmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 14 rugpjūčio 2013 - 08:59
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 14, 09:52)
poveikis virškinimui pasijautė maždaug po 5-7 dienų: dingo  pilvo pūtimas ir visą gyvenimą persekiojęs nemalonus jausmas apatinėj pilvo dalyje, kurį anksčiau siejau su ginekologija. Kaip dabar suprantu tai buvo  -greičiausia- glitimo netolerancija. Hemorojus dingo gal po 2-3 mėn, net nepastebėjau kada.
Mudviem jau  po 50+ . Vyrui grėsė diabetas, dabar viskas normoj.

ačiū už atsakymą smile.gif
esu girdėjusi, kad daug kam pagerėja sveikata kuomet atsisakoma to gliuteno. et, bet aš tokia bevalė, kad jaučiu tik visai rimtas dalykas priverstų imtis tokio sprendimo... sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2013 08 14, 10:00)
ačiū už atsakymą smile.gif
esu girdėjusi, kad daug kam pagerėja sveikata kuomet atsisakoma to gliuteno. et, bet aš tokia bevalė, kad jaučiu tik visai rimtas dalykas priverstų imtis tokio sprendimo... sad.gif doh.gif

pradžiai pamėgink bent savaitę be jo pagyvent, o gal patiks.
Man taip patiko biggrin.gif kad nusprendžiau, kad tik visiškas badas privers vėl valgyt grūdus.
O hemorojaus išnykimas buvo tik malonus šalutinis poveikis. Pasidomėjau kitų patirtim- kai kurie tą patį pasakė- dingo negrįžtamai.
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2013 08 07, 16:06)
Koki gydytoja kas galetu rekomenduoti, pas ka uzsirasyti?

Klaipedoj nuosirdziai galeciau rekomenduoti gyd. Ausri Gedgauda - puikus gydytojas. Daraiu pas ji lazerine hemorojaus salinimo oprecija - super.
Atsakyti
QUOTE(toksa @ 2013 08 14, 13:55)
Klaipedoj nuosirdziai galeciau rekomenduoti gyd. Ausri Gedgauda - puikus gydytojas. Daraiu pas ji lazerine hemorojaus salinimo oprecija - super.

papasakokite smulkiau, kaip sekesi. Kodel lazerine, ne tradicine?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 08 14, 14:19)
papasakokite smulkiau, kaip sekesi. Kodel lazerine, ne tradicine?

Rinkausi lazerine del pooperacinio periodo. Tikrai esu labai patenkinta - tai yra stebuklinga operacija - pati operacija trunka apie 30 min. Prie isanges padaro pjuvius, per kurias iveda lazeri ir "isdegina" susiformavusius mazgus nepazeidziant pacios zarnos is vidaus. Po to tie pjuviai yra susiuvami ir jie turi uzgyti. Po opracijos truputi buvo kraujo, bet labai nedaug; po operacijos didelio skausmo nejauciau - geraiu nuo skausmo xeforapid 2 kartus dienoje ir keleta savaiciu Detralex 4 x diena. Iskart po operacijos viduje zarna buvo labai sutinusi ir pirma karta kita diena po operacijos atlikti gamtini reikaliuka buvo sunku, nors ir neskaudejo - bet tik 1 karta. Dabar viskas gerai - tik visa laika reikia ziuret kad neketietu viduriai, nes tai vistiek liga visam gyvenimui...
Atsakyti