Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(linamog @ 2013 07 10, 10:29)
Iplesa atsiverusi. As po 3 Cyclo gerdavau.

oho sakot iplesa? nieko gero verysad.gif svarbiausia jauciu neuzkietint viduriuku, bet kaip blink.gif o visas 3 tabletes is karto? ir turbut koki menesi taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 10 liepos 2013 - 09:44
QUOTE(lolita4611 @ 2013 07 10, 10:43)
oho sakot iplesa? nieko gero verysad.gif  svarbiausia jauciu neuzkietint viduriuku, bet kaip blink.gif  o visas 3 tabletes is karto? ir turbut koki menesi taip?

Kraujavimas apskritai nieko gero. rolleyes.gif Visas is karto, ir nusiteikit visa gyvenima gerti, nes iplesa savaime labai retai kada uzgyja, visada atsinaujins. Ar jums malonus toks diskomfortas? Operuotis neplanuojate?
Atsakyti
mane domintų operacija, bet norėčiau išgirti iš tų kurios jau pasidarė kaip viskas vyko, keik gijo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Arėa @ 2013 07 10, 12:11)
mane domintų operacija, bet norėčiau išgirti iš tų kurios jau pasidarė kaip viskas vyko, keik gijo ir pan.

Viskas yra surasyta temoj issamiai, skaitykite nuo pradziu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 07 10, 11:27)
Kraujavimas apskritai nieko gero. rolleyes.gif Visas is karto, ir nusiteikit visa gyvenima gerti, nes iplesa savaime labai retai kada uzgyja, visada atsinaujins. Ar jums malonus toks diskomfortas? Operuotis neplanuojate?

operacija -paskutinis atvejis..kritiniu atveju tiktai... tai intervencija, nejuokas ne šiaip koks vaistų suleidimas ir dar tokia jautri vieta, tas diskomfortas tai nieko baisaus susigyvenama ax.gif operacija ne visada pavyksta, gali ir po jos dar didesnis dikomfortas būti...bandysiu gyvenimo būdą stipriai keisti, nes operacija nesprendžia problemos, ir kas išsioperuosiu, ves bus tas pats, tai ką kasmet užpakalį operuotis..reik problemą iš esmės tvarkyti blink.gif nors nera lengva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 07 10, 16:20)
operacija -paskutinis atvejis..kritiniu atveju tiktai... tai intervencija, nejuokas ne šiaip koks vaistų suleidimas ir dar tokia jautri vieta, tas diskomfortas tai nieko baisaus susigyvenama ax.gif operacija ne visada pavyksta, gali ir po jos dar didesnis dikomfortas būti...bandysiu gyvenimo būdą stipriai keisti, nes operacija nesprendžia problemos, ir kas išsioperuosiu, ves bus tas pats, tai ką kasmet užpakalį operuotis..reik problemą iš esmės tvarkyti blink.gif  nors nera lengva unsure.gif

Pati save bandot uzsiliuliuoti. As po operacijos saves klausiau, kokio velnio tiek ilgai kankinausi?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 07 10, 16:59)
Pati save bandot uzsiliuliuoti. As po operacijos saves klausiau, kokio velnio tiek ilgai kankinausi?

gal ir bandau, bet man operacijos pats baisiausias dalykas ir tokia jau mano nuomonė apie jas doh.gif
Atsakyti
Mane labiausiai baimina kaip būna nėštumo metu, nes tuomet juk nagalima jokių vaistų vartoti... Tai galvoju gal iki jo reikia bandyti operuotis g.gif
Atsakyti
Jau turbut be operacijos neissisuksiu. Ir detralex vartoju, ir posterisan forte is namu vaistineles nedingsta. Mane labiausiai neramina pooperacinis periodas. Ar po dvieju savaiciu galeciau grizti i darba? Naujas darbas, mazi vaikai, jei dar as su savo biuletenius sau pradeciau imti - butu negerai blush2.gif
Atsakyti
Visiems ivairiai buna, as grizau po savaites, nors normaliai jauciausi ir be diskomforto sedejau jau po keliu dienu.
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 07 10, 10:18)
Kas geret Detralex arba cyclo 3 po kiek tableciu per diena ar kiek laiko? esu pernai vasara buvus del kraujavimo pas proktologa tai sake detralex gert, bet po kiek neatsimenu, nes tada praejo ir negeraiu doh.gif  o db vel kraujuoja nes pas mane vidinis hemorojus kiek zinau blush2.gif nors visuriai neuzkieteje, tai nelabai suprantu kodel tas kraujas, jauciu pazeista is sanksciau nes siaip pastovus uzkietejimas blink.gif

Detraleks geriamas 3 dienas po 6 tab, po to 4 dienas po 4 tab, o po to 2 mėn po 2. Ne pigus reikalas sad.gif Ir pabandykit sėdimas voneles ramunėlių ar ažuolo žieves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele77: 12 liepos 2013 - 10:00
Domina pruktologai Klaipedoje, skaitant radau 4: Pranas Šniuolis, Kanciauskas, Ausrys Gedgaudas, Bauzys. Kokie atsiliepimai? Kokios eiles ar reikalingi siuntimai is seimos gyd? ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chardone: 07 rugpjūčio 2013 - 12:32