ČIA daug informacijos apie problemą ir net yra savidiagnostikos testas.
QUOTE(nive @ 2013 03 01, 19:19)
sveikos,nezinau kas cia man ar hemarojus ar dar kas man ne koks guzelis,nei skauda,bet islindes kazkos kaip sliekas ar ten gysla kokia,nezinau,pirmadieni tik pas gyditoja gal kam buvo taip ir budinga tas hemarojui
Greiciausiai odos isaugele, atsirandanti ties iplesa.
QUOTE(Jaltute4 @ 2013 03 02, 15:32)
Manau ir mane aplanke si beda.pilvas kaip burbulas,labai sunku issitustinti,isange paburkus,lyg kamsciu uzkistas.gal kuri galite kokiu veiksmingu zvakuciu parekomenduot,ar tepaliuko.
:4u:gal galite kuri mamyte patarti,bijau ir eiti tustintis,nes jauciu,kad iskris hemorojus.o gal nereikia to bijoti,gal siaip as cia baiminuosi?
QUOTE(Jaltute4 @ 2013 03 05, 18:52)
:4u:gal galite kuri mamyte patarti,bijau ir eiti tustintis,nes jauciu,kad iskris hemorojus.o gal nereikia to bijoti,gal siaip as cia baiminuosi?
Nusipirkit Forlax, pagerkit po pakeli du kartus i diena, o palengvejus tustinimuisi, patarciau apsilankyt pas daktara.
QUOTE(linamog @ 2013 03 05, 19:28)
Nusipirkit Forlax, pagerkit po pakeli du kartus i diena, o palengvejus tustinimuisi, patarciau apsilankyt pas daktara.
butinai taip ir padarysiu.dar kol kas nera kraujo,tai stengiuosi visaip laisvinti vidurius,kad tik neiplystu.gal zinote ar hemorojus gali iskristi pacioje ligos pradzioje,kai dar nera kraujo,ir niezejimo?
Jei iskrenta, reiskia, stadija jau nebe pirma. Kraujavimas ir niezejimas - tik vieni is simptomu, kurie gali buti, gali ir nebuti.
QUOTE(linamog @ 2013 03 05, 20:15)
Jei iskrenta, reiskia, stadija jau nebe pirma. Kraujavimas ir niezejimas - tik vieni is simptomu, kurie gali buti, gali ir nebuti.
o anksciau nieko nejausdavau bloga.pries kelias dienas tik pajutau,kad ne taip.kol nenuejau pas dakt. Tai vis neramu,vos tik stumti pradedu lenda kazkokie mazgai.
Sveiki, man hemorojus tik nežinau, kelinto jis čia laipsnio skaitosi... nekraujuoja, tik būna kartais išlenda tas mazgas ar kas... labai retai tuštinuosi, ar man padėtų vaistai, žvakutės? Labai laukiu atsakymo...
Sveiki.
Dar nezinau kas pas mane. Ju senokai kai kietai issitustindavau pasirodydavo kraujo ir skaudedavo. Toks jausmas, kad viduje guzelis kuris sumazino ta praejima.
Kartai, kai stringus panesioju truputi islenda zarnos gabaliukas Stengiuosi aisku nenesioti.
Skausma istverciau, nupirkciau zvakuciu, bet mane neramina kad tai gali buti ir vezio pazymiai Kokiu budu daro tyrimus? Ar jum siulo istirti?
As priklausau centro polikninikai, radau kad chirurgas Maskelis priima. Pas vyra jokiu budu nenoriu eiti Fui ir taip nemalonu apie tai pagalvoti, o dar ir kazkokiam vyrukui rodyti.
Idomu ar seimos gydytoja gales siuntima parasyti i Santariskes iskart pas Zaks, jei musu poliklinikoje yra chirurgas-proktologas? Ar jai irgi reikes rodyti savo uzpakali (nors is isores nieko nesimato)?
Dar nezinau kas pas mane. Ju senokai kai kietai issitustindavau pasirodydavo kraujo ir skaudedavo. Toks jausmas, kad viduje guzelis kuris sumazino ta praejima.
Kartai, kai stringus panesioju truputi islenda zarnos gabaliukas Stengiuosi aisku nenesioti.
Skausma istverciau, nupirkciau zvakuciu, bet mane neramina kad tai gali buti ir vezio pazymiai Kokiu budu daro tyrimus? Ar jum siulo istirti?
As priklausau centro polikninikai, radau kad chirurgas Maskelis priima. Pas vyra jokiu budu nenoriu eiti Fui ir taip nemalonu apie tai pagalvoti, o dar ir kazkokiam vyrukui rodyti.
Idomu ar seimos gydytoja gales siuntima parasyti i Santariskes iskart pas Zaks, jei musu poliklinikoje yra chirurgas-proktologas? Ar jai irgi reikes rodyti savo uzpakali (nors is isores nieko nesimato)?