Įkraunama...
Įkraunama...

Hemorojus

QUOTE(monkey-love @ 2012 10 18, 21:35)
ir man vėl tas hemorojus išlindo. Tepiausi kremuku, buvo padėjęs, bet po mėnesio vėl tas pats (negaliu atsisakyti alaus ir aštraus maisto, nu niekaip..) Tepsiu tai tepsiu, nes kažką daryti reikia, tik vienas klausimas man neduoda ramybės. Kodėl reikia operuotis, jei yra išorinis, bet visiškai netrukdo? Pavyzdžiui mano mama visą gyvenimą turi hemorojų po gimdymo, bet ji niekada nesioperavo ir jokių vaistų nenaudojo. Taip gyvena 21 metus ir vargo nemato. Tai įdomu kodėl gydytojai siūlo tas operacijas, jei jokio nepatogumo hemorojus nekelia?  (nekalbu apie tas situacijas kai kelia nepatogumus) g.gif ar gali būti kokia rizika sveikatai. gyvybei jei nesioperuosim?

pvz man operavo, nes buvo viduje ir polipai, kurie galejo supyktybeti.bet ar tau lengva tustintis? gal kitakart jis tiesiog tam trukdo..
Atsakyti
QUOTE(Danbo @ 2012 10 18, 21:57)
pvz man operavo, nes buvo viduje ir polipai, kurie galejo supyktybeti.bet ar tau lengva tustintis?  gal kitakart jis tiesiog tam trukdo..

taip, niekad gyvenime neturėjau bėdų su tuštinimusi, man hemorojus atsirado nuo alaus, aštraus maisto ir prieskonių.. doh.gif aha, na nebent dėl supyktybėjimo tai taip, tada pritariu jog reikia operuotis.. g.gif
Atsakyti
Hemorojus - venu rezginiai, kurie gali ir trukti.
Atsakyti
Sveiki, mielieji 4u.gif
Turiu problemele - maza guziuka isangeje. Jo neskauda, neniesti, turi ji jau kuri laika ir jis nei dideja nei mazeja. Ar tai hemarojus? Gal patartumete kaip su juo kovoti be gydytoju isikisimo?
Dekoju smile.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as i Jusu bureli;(((
Manau atsirado tas mazgelis man po 2 gimdymo, ~3m, bet kazkaip as jo nejutau, nekamavo.
Bet va pradejo rastis naktiniai isanges nieziejimai, galvoju kas per biesas....? Tik va pasiskaitinejau, supratau, kad hemorojus bus.
Nupirko vyras zvakeliu hemorox rodos, gal kiek geriau, bet vistiek tustinuosi kaip avele ar zuikis mazesniais ir didesniais zirniukais. Kokius 2-3 men vien uzkietijimas.
O va pries savaitele toki bausuma apturejau, ir kojos drebejo ant klozeto ir pan, nei sen nei ten doh.gif , o padaryt tai reikia, tai maniau 3 gimdymas beveik:(((, kraujo nebuvo, bet atrode viskas ten plys, issiverte mano senasis guzas, ir pogimdyminis susiuvimas rodes plys, ir dar jutau kt. isanges puseje stanginantis issoko mazas mazgelis kietas lyg zirnis:(((. Siuo metu yra tik tas minkstasis didesnis, bet negaliu iziuret normaliai as jo, tik uzciuopiu gal kokio 0,7 cm ir bus, vienam sone labiau. Geriu duphalac apie sav, bet nieko jis man nesuminkstina viduriu:(
Eiti pas seimos gydyt ar ginekologe gali apziureti, duot siuntima?Aciu.
p.s. beje, venos ant pakinkliu lenda, darbas stovimas daugumoje atveju. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
reikia šalinti priežastį, o ne pasekmes . Ar mazgelių pašalinimas pašalins priežastį? Ne. Toliau vartojant tai, ko organizmas netoleruoja, galima prisišaukti labai didelių bėdų. O gal jau turit papildomai depresiją, epilepsiją, šizofreniją, osteoporozę, mažakraujystę, onkologinius susirgimus, cukrinį diabetą, skydliaukės ligas, reumatoidinį artritą, išsėtinę sklerozę, hemorojų, autizmą, kolitus, žarnyno uždegimus, nevaisingumą ? -visa tai įtakoja grūdinių vartojimas.

Gluten Intolerance

If you have a gluten intolerance, or sensitivity, your digestive system cannot properly digest gluten foods. Eating foods with gluten can cause bloating, gas, indigestion, heartburn, constipation, diarrhea, vomiting, abnormal bowel frequency, spasms, blood or mucous in your stools and hemorrhoids. A gluten intolerance is not the same as a gluten allergy or celiac disease, though an intolerance and celiac both result in similar symptoms. The treatment for all three problems is the same: eliminate gluten completely from your diet.

translate:

Netoleravimas glitimo

Jei turite glitimo netolerancija, ar jautrumas, jūsų virškinimo sistema negali tinkamai virškinti glitimo maisto produktų. Valgyti maisto produktų, kurių glitimo gali sukelti pilvo pūtimas, dujų, nevirškinimas, rėmuo, vidurių užkietėjimas, viduriavimas, vėmimas, sutrikęs žarnyno dažnis, spazmai, kraujo ar gleivinės savo išmatose ir hemorojus. Glitimo netoleravimas yra ne tas pats kaip glitimo alergijos ar celiakija, nors netolerancijos ir pilvo ertmės ir panašiais simptomais. Visų trijų problemų gydymas yra tas pats: pašalinti glitimo visiškai iš savo dietos.

beje, šitą jautrumą glitimui turi iki 30 proc žmonių (tik ne visi tai žino), perduodamas genetiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 02 lapkričio 2012 - 13:37
QUOTE(" voresta " @ 2012 11 02, 13:28)
reikia šalinti priežastį, o ne pasekmes . Ar mazgelių pašalinimas pašalins priežastį? Ne. Toliau vartojant tai, ko organizmas netoleruoja, galima prisišaukti labai didelių bėdų. O gal jau turit papildomai depresiją, epilepsiją, šizofreniją, osteoporozę, mažakraujystę, onkologinius susirgimus, cukrinį diabetą, skydliaukės ligas, reumatoidinį artritą, išsėtinę sklerozę,  hemorojų, autizmą, kolitus, žarnyno uždegimus, nevaisingumą ? -visa tai  įtakoja grūdinių vartojimas.
beje, šitą  jautrumą glitimui turi iki 30 proc žmonių (tik ne visi tai žino),  perduodamas genetiškai.

A jo, šizofreniją tai jau tikriausiai turiu lotuliukas.gif

Aš gydytojos parėdymu pusmetį laikiausi agliuteninės dietos. Mano hemorojus puikiausiai išgyveno ir be grūdų. Ne viskas taip paprasta su tuo žmogaus organizmu, sudėtingas aparatas.
Atsakyti
šizofrenija tikrai siejama su glitimu.

Gliadorphin is a 7 amino acids peptide which is formed during digestion of the gliadin component of the gluten protein. Gluten-derived peptides bind to opioid receptors in the brain and exhibit morphine-like effects, for example like heroin. These compounds have been shown to react with areas of the brain which are involved in speech and auditory integration. Urine samples from people with autism, schizophrenia, and celiac disease contain high amounts of gliadorphin. It is suspected that this peptide may also be elevated in other disorders such as chronic fatigue, fibromyalgia, and depression. Symptom remission has been observed after exclusion of wheat and dairy products from the diet.

o kadangi man ir mano vyrui hemorojai dingo, atsisakius grūdinių, tai ir siūliau išbandyt.

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2012 11 02, 19:06)
o kadangi man  ir mano vyrui hemorojai dingo, atsisakius grūdinių, tai ir siūliau išbandyt.

Dėl pirmo punkto giliai abejoju, nors įtakos neneigiu, jeigu tyrimai buvo. Tik aš nesusipažinus.

Bandyti visada galima. Jei man nepadėjo, tai nebūtinai taip bus visiems. Visada galimi mažiausiai du variantai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2012 11 02, 20:06)
o kadangi man  ir mano vyrui hemorojai dingo, atsisakius grūdinių, tai ir siūliau išbandyt.

o grudinius ka tiksliau turite omeny?... visi visi produktai kurie turi sudetyje miltu ir etc? perejot ant visisko gyvenimo darzovem ir mesa? unsure.gif

as nerandu atsakymo kodel mane kankina uzkietejimas, atrodo, jei viena diena visiskai normaliai issitustinu, kita diena - galiu valanda tupeti ant to klozeto ir kankintis tik... kartais apskritai norisi atsisakyti maisto, kad netektu kankintis..
Atsakyti
nuo metų pradžios išmetėm iš mitybos velniop visus grūdinius, bulves ir ...vaisius. atsisakėm civilizuoto maisto gadinimo . Nes būtina buvo smarkiai sumažint angliavandenių , nes būtent jų perteklius beveik atvedė mano vyrą į diabetą, na aš tuo pačiu numečiau nereikalingus lašinius, abiem išnyko hemorojai, vyrui normalizavosi cukrus ir cholesterolis. Gyvenimas tapo lengvas ir paprastas thumbup.gif , maistas tik šviežias ir trumpai gamintas.
Atsakyti
Sveiki,gal galit parekomenduoti gera hemorojaus gydytoja(proktologa)siauliuose 4u.gif
Atsakyti